Stvar je u velikom rivalstvu i činjenici da su mnogi njihovi protiv te dignute poruke, čemu svjedoči i otvoreno suprotstavljanje dijela njihove sjeverne tribine koje se odmah nakon toga dogodilo. Provjereno se mnogi njihovi s tom porukom ne slažu i sami su iznenađeni da je Torcida digla tu poruku.zasto je Torcidina poruka neocekivana bila?
Radi se o ultras svijetu, radi se o tome da se 100 ultrasa jedne grupe nepravedno drzi, jer nije 100 ljudi za zatvora(sto svi znamo). Uglavnom, meni ocekivano da su se tu solidarizirali, kad se vec pola europe solidiziralo. I usput, Torcida je to uradila puno poslje svih grupa iz RH, poslje tekme sa Paok-om doma(gdje su isto imali priliku za to). Po meni sve su cekali, vagali, i na kraju vidili da je to jedino normalno u cijeloj situaciji, s obzirom na sve okolnosti. — mm8
Nisam sve ni navodio jer sam ih spomenuo u gornjoj priči o prijateljima i poznanstvima (D.Kiev, AIK, Zlin) i uvažavanju (Levski, Frankfurt koji ima Hrvate i dinamovce u svojim redovima), a UZM su hrvatska grupa koja je podršku dala facebook statusom.Ali nije istina da su samo ti sto si ih naveo. Tu su:
- Ultras Zrinjski Mostar
- Levski Sofia
- Aik Stocholm
- Dinamo Kyev
- Zlin
- Frankfurt
- Lok. Leipzig — mm8
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.