• blue heart 72
    2.7k
    ak te dobro razmem, Demoni i Grofi imaju neku vrstu koalicije?
  • SAS1987
    18.8k
    Dragonsi ili delije.NORTE

Ig stranica slovenska_ultras_scena kaže da navodno nisu bili niti Dragonsi niti Viole. Sumlja se na Zlovence ili Orthodox Boyse... Nemoj me pitati tko su Zlovenci, nemam pojma :lol:
  • Mihael2305
    543
    Screenshot-20251009-205526-Instagram.jpg

Hahahahahahahaha, kolko jadno.
  • masacusec
    6.5k
    Čitao sam negdje da u toj sloveniji ima čak i nešto slovenaca :smile:
  • NORTE
    20.5k
    Demoni i Grofi imaju neku vrstu koalicije?blue heart 72

Da, dolazili su jedni drugima na tribine, s krpama.
    Nisam ni ja to znao do danas.

Pogledajte vrlo zanimljiv video intervju bivšeg člana i vođe huligana Spartak Moskve (iz poznate ekipe Advance Guard).

Priča o zlatnoj eri ruske huliganske scene koja je dosegla vrhunac od 2012. - 2014.
    U tom periodu su dvije ekipe Spartaka napale BBB u Kyivu, to je bilo vrijeme Mamićeve represije, a prije ruskog osvajanja Donjecka i Krima, kao i prije prijateljstva BBB s WBC-om.

Priča kako je regrutirao stotine novih boraca po teretanama, ali zadržavao samo najjače huligane.
    Kako je pripremio pobjedničku taktiku livade protiv Legijinih Teddy Boysa (koji su par godina poslije bježali po Dubravi).

Kaže da su ruski huligani danas Putinovi plaćenici.
    Upalite si i titlove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.