• Kruno
    392
    Treba mu dati sansu.
  • Nadmocniji
    255
    Unatoc svim manama posebno u defanzivnom dijelu igre, i dalje najjaca i najpreciznija ljevica u HNL-u godinama unazad.
  • ShanKu
    942
    posle utakmica s njim na gemišt.. :up:
  • Izet Hajrović
    2.3k
    A tko ne bi želio gledati pravog Bočkaja? Neka se javi onaj tko je bio nezadovoljan poklonom na Badnjak 2021. Bio sam zagovaratelj Ogiware, ali ovakve predstave može pružati i Bočkaj iz vremena kada je bio najviše kritiziran kod nas. U Pafosu je sredio kikažu, ako se ozbiljno posveti nogometu mogao bi biti barem dobra rezerva za lijevog beka kod nas, a potencijalno i više pod vodstvom Nenada Bjelice. Uvjetno rečeno, pod Bjelicom i najveći amater može ispasti izrazito koristan i zahvalan igrač za momčad.
  • prefontaine
    809
    5-6 asistencija ljevicom i 3-4 gola iz slobodnjaka, mislim da bi to bilo čisto OK za ovu povratničku se zonu.
  • Droljo
    8.6k
    i dalje najjaca i najpreciznija ljevica u HNL-u godinama unazadNadmocniji

Pokraj živog štefulja tako nešto izjaviti...
    A sad ozbiljno. Pašalić?
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    A sad ozbiljno. Pašalić?Droljo

Jesi li ti ozbiljno ozbiljan?
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Ja mu pamtim i dvije savrsene “banane” za Perica protiv Osijeka pod Cacicem…

Daleko jaca ljevica od Pasaliceve.
  • Orc123
    8.5k
    Jedva cekam da zaigra da nas sve podsjeti zasto nikad nije opravdao dovođenje za 3mil eura.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Kakav je da je, za Ogiwaru je izmislio nogomet. Kad ga već plaćamo, treba ga probati iskoristiti.
  • IceMan
    2.2k

U principu nije teška ozlijeda.

Ja sam operirao zadnju metatarzalnu (peta kost) dobiš nutra šraf uzduž kosti, 4 tjedna si na štakama (da kost zacijeli) i nakon 4 tjedna možeš trčat i u biti sve normalno raditi. Nakon 2 mjeseca kao da ništa nikad nije bilo.

Tak da bi Pero trebao biti fit jako brzo…

Najčešće puca peta kost (vanjski dio stopala), al uopće nije tak strašno kak zvuči i izgleda.

Za normalnog čovjeka koji ne želi ni pod koji cijenu na operaciju, pa ide na rezervnu opciju s gipsom, e to onda zna potrajat i zakomplicirat se.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Samo mu nemojte dati da vozi.
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.