• Kruno
    514
    Treba mu dati sansu.
  • Nadmocniji
    271
    Unatoc svim manama posebno u defanzivnom dijelu igre, i dalje najjaca i najpreciznija ljevica u HNL-u godinama unazad.
  • ShanKu
    1.1k
    posle utakmica s njim na gemišt.. :up:
  • Izet Hajrović
    2.6k
    A tko ne bi želio gledati pravog Bočkaja? Neka se javi onaj tko je bio nezadovoljan poklonom na Badnjak 2021. Bio sam zagovaratelj Ogiware, ali ovakve predstave može pružati i Bočkaj iz vremena kada je bio najviše kritiziran kod nas. U Pafosu je sredio kikažu, ako se ozbiljno posveti nogometu mogao bi biti barem dobra rezerva za lijevog beka kod nas, a potencijalno i više pod vodstvom Nenada Bjelice. Uvjetno rečeno, pod Bjelicom i najveći amater može ispasti izrazito koristan i zahvalan igrač za momčad.
  • prefontaine
    811
    5-6 asistencija ljevicom i 3-4 gola iz slobodnjaka, mislim da bi to bilo čisto OK za ovu povratničku se zonu.
  • Droljo
    9.7k
    i dalje najjaca i najpreciznija ljevica u HNL-u godinama unazadNadmocniji

Pokraj živog štefulja tako nešto izjaviti...
    A sad ozbiljno. Pašalić?
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    A sad ozbiljno. Pašalić?Droljo

Jesi li ti ozbiljno ozbiljan?
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Ja mu pamtim i dvije savrsene “banane” za Perica protiv Osijeka pod Cacicem…

Daleko jaca ljevica od Pasaliceve.
  • Orc123
    9.3k
    Jedva cekam da zaigra da nas sve podsjeti zasto nikad nije opravdao dovođenje za 3mil eura.
  • Mr Anderson
    9k
    Kakav je da je, za Ogiwaru je izmislio nogomet. Kad ga već plaćamo, treba ga probati iskoristiti.
  • IceMan
    2.4k

U principu nije teška ozlijeda.

Ja sam operirao zadnju metatarzalnu (peta kost) dobiš nutra šraf uzduž kosti, 4 tjedna si na štakama (da kost zacijeli) i nakon 4 tjedna možeš trčat i u biti sve normalno raditi. Nakon 2 mjeseca kao da ništa nikad nije bilo.

Tak da bi Pero trebao biti fit jako brzo…

Najčešće puca peta kost (vanjski dio stopala), al uopće nije tak strašno kak zvuči i izgleda.

Za normalnog čovjeka koji ne želi ni pod koji cijenu na operaciju, pa ide na rezervnu opciju s gipsom, e to onda zna potrajat i zakomplicirat se.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Samo mu nemojte dati da vozi.
  • Crni86
    6.4k
    Kad jedva cekas da lopta dode do njega, znas kakvi su ostali igraci.

Pero je za pola njih doktor.
  • Zagi
    8.7k
    Pero, moje duboke isprike za sve.

17. kolo i 3:1 je za Loksu na Kranjči,mrak na terenu, mrak na tablici ali Pero će biti ključna karika našeg ovogodišnjeg osvajanja naslova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.