• Eduardo
    21.7k
    DATUM ROĐENJA: 23.07.1995.
    MJESTO ROĐENJA: Zagreb
    VISINA: 179cm
    TEŽINA: 73kg
    NOGA: Lijeva
    BIVŠI KLUBOVI: NK Maksimir, NK Inter Zaprešić, NK Lokomotiva, NK Osijek
    POZICIJA: Lijevi bočni (Desno krilo, lijevo krilo)
    BROJ: #12
    UGOVOR: 18.01.2027.
    wt1l535l6rwsc9em.jpeg
  • NORTE
    12.8k
    Ugovor s Osijekom mu je trajao još godinu i pol. Mislim da nas sve zanima koliko je plaćena odšteta.
  • NORTE
    12.8k
    Dalić u dilemi, Bočkaj protiv Seville ili Melnjak protiv Šibenika.
  • marcio amoroso
    38.3k
    Dobrodošao Pero :strong:
  • Eduardo
    21.7k
    Oršić, Bulat, Mišić i Bočkaj... kad smo zadnji put imali toliko opasnih izvođača slobodnjaka?
  • Captain America
    18.7k
    Još da imamo trenere koji će radit na prekidima ko pod Nenadom.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.7k
    64
    Još da imamo trenere koji će radit na prekidima ko pod Nenadom
    Captain America

Mislim da je za taj segment Nino Bule zadužen. Radi brutalan posao.
  • Captain America
    18.7k
    Nino za napadački dio, Poms za obrambeni.
  • xavier
    12.1k
    Ugovor s Osijekom mu je trajao još godinu i pol. Mislim da nas sve zanima koliko je plaćena odšteta.NORTE

S obzirom da se Tolić oprostio, a bio je velika želja Osijeka, miriše mi na nekakvu zamjenu.
  • Crusades
    14.2k
    Napokon smo pokrpali tu poziciju koju je igro zadnji vezni pored 3 lijeva beka. :roll:
  • Dudu
    2.6k
    Neozbiljan igrac, vidjet cemo na sta ce to ispast
  • Infinity
    16.9k
    Nisam ni u kakvim kombinacijama vidio Bockaja kao igraca Dinama, jer je igrac Osijeka, kluba koji zeli da nas skine s trona i kluba koji nam je ove sezone najveca konkurencija u borbi za titulu. Vidio sam prodaju Bockaja kao pucanj samom sebi u nogu, ali su u Osijeku izgleda povukli obarac.

Ja sam na kraju zadovoljan i mislima da on moze jako dobro funkcionirati u Dinamu, pogotovo u 3-5-2.

Na kraju krajeva, bio je par godina mladi igrac Dinama, a svi volimo kad jedan takav ispliva. Neki odmah, a neki kao Petkovic ili Bockaj malo duzim putem.
  • Nino Bule
    14.7k
    mene ne bi cudilo da odigra dosta utakmica i na desnom krilu, a stefulj bude ta opcija na beku. Dok igramo ovaj 3 5 2 bockaj bi morao odma uc u prvih 11 na lijevom wingbacku
  • Krizy
    48.6k
    Jednim udarcem riješili 2 kritične pozicije, još bar pravi zadnji vezni.
  • Infinity
    16.9k
    još bar pravi zadnji vezni.Krizy

Mozda sad Franjic tu dobije malo vise prilike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.