• plavi67
    922
    "Došli na seminar u Split, završili na Hitnoj: Pretukli ih palicama jer su im djelovali kao BBB-ovci

Jedan muškarac je zadobio teške ozljede glave, a drugi je lakše ozlijeđen. Premlatila ih je skupina napadača i to teleskopskim i gumenim palicama, a otkriven je i motiv

Dva muškarca koja su napadnuta i ozlijeđena u Splitu prije nekoliko dana bili su radnici jednog mobilnog operatera, a na Hitnom kirurškom prijemu KBC-a Split završili su zbog zagrebačkih registracija na autu, javlja Slobodna Dalmacija.

Naime, muškarci su napadnuti dan prije derbija Hajduka i Dinama. Jedan je zadobio teške ozljede glave, a drugi je lakše ozlijeđen. Premlatila ih je skupina napadača i to teleskopskim i gumenim palicama.

Obzirom da nisu opljačkani niti su prije napada bili u sukobu, policija je počela s istragom. Istog dana uhitili su trojicu napadača, 20-godišnjaka, 18-godišnjaka i jednog maloljetnika.

Nakon pretrage mobitela i stanova, pokazalo se da se skupina nije tamo našla slučajno te da nisu ni svoje žrtve slučajno izabrali. Kako javlja Slobodna, pronađena je i skica na kojoj su bili označeni položaji kraj pojedinih splitskih hotela na kojima su se organizirale "sačekuše", a bile su označene i rute bijega. Mete su im bili ljudi koji su došli vozilima zagrebačkih registracija i koji su mladićima u zasjedi izgledali kao navijači protivničkog kluba.

No, žrtve napada nisu u Split došli na utakmicu, već po radnom nalogu na edukaciju.

Trojica mladića prijavljeni su za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda i pomaganju u izvršenju kaznenog djela. Istraga je i dalje u tijeku jer je u skupini bilo još napadača."

preuzeto s 24h.
  • bbb medimurje
    3.3k
    g6wg7qrylh2nft5o.jpg

'Nije petkovic pa...' i onda se mi cudimo za manjak realnosti i mentalno stanje prosjecnog tovarskog uma,a ovakav clanak izbace jedne ozbiljne novine
  • Mr Anderson
    8.7k
    Ne treba se s bolesnicima zamarat. Nije im bio penal nad Brunom, a onda oni dobiju dva za slabiji kontakt. Kažu da se penali ko nad Brunom ne sude u Europi, a protiv nas sudili za lakše povlačenje u Salzburgu i sad u utorak. To je tamo neizlječiva bolest, a biti će još gore s budućim godinama bez titule.
  • bbb medimurje
    3.3k
    Knjiga novinara Blaža Duplančića naziva „Hajdučka priča“ okupila je Ivicu Šurjaka, Faruka Hadžibegića, Miloša Šestića, Vladimira Petrovića Pižona, Dževada Prekazija, Mehmeda Baždarevića, Nikicu Cukrova i mnoge druge

Poznata hrvatska imena i prezimena
    Svakako pogledajte videozapis na dnu
  • SAS1987
    14.9k
    internet ih kvalitetno sprda.

9vxr0paddhrqez7y.jpg
  • Rocky1986
    266
    Nismo isti.

"Mislim da mi svi znamo kolika je u Hrvatskoj podjela na sjever i jug, na Dinamo i Hajduk. Mi smo svi ovih mjesec dana živjeli kao jedno i to je najveća nagrada koju mi igrači možemo dobiti" - Bruno Petković, 18.12.2022., Zagreb

"Htio bih se zahvaliti svom klubu i svojim suigračima jer da nije bilo njih, ja danas ne bih bio ovdje. Još jednom ste pokazali da je ovo najbolji grad na svijetu. Nadam se da ćemo napokon donijeti i tu titulu u Split. Slavit ćemo je već ove godine ako Boga ima.” - Marko Livaja, 19.12.2022., Split”
  • Krizy
    45.9k
    Bogohuljenje :grimace:
  • Mr Anderson
    8.7k
    Nekad pomislim da se naši igrači previše gospodski ponašaju. Ovi dođu dolje i odmah zaborave reprezentaciju.
  • Captain America
    17.9k
    Doček reprezentacije u Shitu i onaj govori: "Ako ima Boga, ove godine smo prvaci." Doček u Kaštelu i prvo pitanje "voditelja": "De mi reci, hoćemo bit prvaci ove godine?"
  • NORTE
    12.1k
    ove godine smo prvaci." Doček u Kaštelu i prvo pitanje "voditelja": "De mi reci, hoćemo bit prvaci ove godine?"Captain America
    Ni ove ni sljedeće godine neće bit prvaci sigurno.
  • Miro93
    2.8k
    I još pjevaju "Zbog jedne ljubavi..."
  • serbus
    4.3k

Jebe im se glavno da je jaka glava... :rofl:

Samo da se ispričam maloj Šulentićki i Buliću nisu tak loši bili nakon kaj sam vidio ovo od dole
    Attachment
    074rg9ic54krxr3o (3M)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.