• rioda
    12k

Pitao sam Hrebaka čemu takav krov, kaže zbog troškova nismo išli na natkrivanje cijelog stadiona
  • jedan u nizu
    16.5k

Onda si zbog troskova mogao natkriti jednu tribinu ful, i ostaviti potencijal da se krov prosiri na druge tribine.
    Ovako si dobio krov koji je, pretpostavljam, tesko ili nemoguce prositi bez da ga gradis ispocetka, a ne pokriva nista.
    Vecinu vremena ce samo jedna tribina biti otvorena pretpostavljam.

Ne znam, meni to izgleda totalno bezveze.
  • Oluja
    5.8k
    Ako krov bjelovarskog stadiona ostane kakav je na renderima to nije samo bezveze nego teški idiotizam.
  • fakin
    2.2k
    Ovo je zaista teski kretenizam

2b05183a-0a37-49ca-83ed-0d88a55c1cb3.jpg?width=1400&height=850&mode=max
  • rioda
    12k

Ovaj dio čak izgleda donekle i ok, bez obzira kaj krov pokriva red i pol tribina... meni je najgore na ovim dijelovima iza golova, kaj tamo natkrivaju? Nema tribine, samo staza, valjda prilaz prema tribini. Totalna nebuloza, nefunkcionalno, samo estetski iz zraka izgleda dobro
  • Droljo
    23.2k
    To je suncobran a ne krov...
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Nije mi to nikad bilo jasno, je li krov tako komplicirana i skupa stvar pri gradnji? Tipa radio se stadion u VG za Univerzijadu, koliko je to sad još ekstra koštalo da se nije moglo sve natkrit? Pogotovo u kontekstu malih stadiona, zanemarimo Gradski vrt i Maksimir.

Tako i ovo sad u Bjelovaru, koliko skuplje može bit da krov bude kako spada?
  • rioda
    12k
    Tako i ovo sad u Bjelovaru, koliko skuplje može bit da krov bude kako spada?Tvrdica McTvrdi

Najgore od svega je što su mogli natkriti cijele tribine s istim troškom koji imaju i sad, samo da su umjesto prilaza taj krov stavili iznad tribina.
  • Dzoni
    3.2k
    Naši stadioni su valjda alergični na funkcionalne krovove, ko da ih je kolega La Bomba projektirao
  • shameless86
    1.2k
    bara dovukao u šiju još jednog klinca..mouhamed dabo,kapetan u-17 senegala..dolazi 1.7
  • Facke
    7.1k
    Jurica Poldrugac bi trebal pojacati Rudes.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.