• Markelo
    2.7k
    Koji je ovaj Pickford cirkusant. Jbt, i kod gola za 6:2 u zadnjoj sekundi nadoknade on se bori da ju igrač Irana ne uzme i odnose na centar
  • miro
    4.7k
    ne bih se složio ovaj puta. Ja ih fakat ne volim, ali mislim da su baš ozbiljni kandidati za visok plasman na ovom SP
  • The Undertaker
    5.7k
    Mislio sam još i prije, SP u USA je bilo 1994. Ideja je bila da SP popularizira nogomet u zemlji domaćinu. Gledajući tako, Katar je i tu veliki promašaj. Indija, Malezija, Indonezija, sve bi bilo bolje od ovoga.
  • Logistika
    1.3k
    Slažem se slažem se
  • The Undertaker
    5.7k
    Vezano za Engleze, ovo mi je jedan od njihov najdražih izbornika. Čini se i stručan i korektan čovjek, bez bahatosti i podcjenjivanja protivnika. I sam reprezentacija mi se čini dosta korektna. Za razliku od tiska i navijačkog korpusa.
  • immerwieder
    1.4k
    8 godina, 4 mjeseca i 9 dana, toliko su čekali Nizozemci na himnu na SP,
    veli mi kći koja živo tamo da je ludnica, sve je narančasto po dućanima
  • Logistika
    1.3k
    trener senegala prodavač eifelovih tornjeva u parizu oko louvresa stil :)
  • Logistika
    1.3k
    Kakva je trava na ovim stadionima,umjetna ili normalna
    Edit. Skuzio sam :)
  • Krizy
    45.8k
    "Atmosfera zasad kao da je netko sto mješalica upalio na tribinama." :lol: :lol:
  • BBB Sibenik
    4.5k
    Senegalci lupaju po loncima sa nekom drvljadi, takav zvuk
  • Infinity
    16.5k
    Mislio sam još i prije, SP u USA je bilo 1994. Ideja je bila da SP popularizira nogomet u zemlji domaćinu. Gledajući tako, Katar je i tu veliki promašaj. Indija, Malezija, Indonezija, sve bi bilo bolje od ovoga.The Undertaker

Treba raditi na popularizaciji nogometa, ali u Katru? Nogomet treba popularizirati u velikim zemljama. Nogomet treba popularizirati i sve te koje si nabrojao bi imale smisla, pogotovo Indija.

Neko prvenstvo u Kini bi isto imalo smisla. Kinezi su vec organizirali OI, a imaju i kapacitet za nesto tako.

Ne slazem se s tim da samo te velike trebaju biti domacini, ali popularizacija nogometa ne moze biti argument za jedan mali Katar.
  • Logistika
    1.3k
    Virgil mi djeluje dosta loše,izvaljaše ga par puta već
  • Jaro
    7.6k
    virgil je realno los od kad ga je pickford sasjekao...
  • The Undertaker
    5.7k
    To sam i napisao. USA je 1994. dobila SP kao "nenogometna" zemlja baš radi popularizacije tog sporta u Sjevernoj Americi. Ovo u Kataru zaista nema nikakav viši smisao osim čiste promidžbe za jednu zemlju.
  • Mlađi referent
    12.3k
    Kako je FDJ loš danas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.