• ElDorado
    9.8k
    U 9 Inter - Torino. Sule i Kule
  • Gringo
    734
    Kule u prvoj, Sule na klupi.
    Torino u 3-5-2 formaciji što Kuletu odgovara.
  • hb1
    371
    Ja ne mogu vjerovat da mediji objavljuju kako je Menalo napravio transfer u Sarajevu i to je kao neka vijest, sta ljudi vide u tom covjeku, strasno... Vjerojatno ima dobar PR.
  • Omake
    15.5k
    Ajmo Sandro, osvitlaj obraz
  • rokikaciga
    10.7k
    Sta mu nije dodao sad na drugu stativu, sam je bio...eh jebem ti
  • Carrasco
    7k
    Dueli 5/6
    Klizeći startevi 4/4
    Osvojeni posjed 2
    Ključna dodavanja 1

U prvih 20 minuta.
  • IceMan
    3.9k
    Da mi imamo treću garnituru dresa kao Inter mislim da bi srušili ionako načet Maksimir do kraja :lol:
  • Droljo
    25k
    Kule nije niti jednu kontru ispratio. Ne znam jel do taktike ili šta ali lik na centru stoji kad imaju kontru ili dođe zadnji u 16. :lol:
  • GOAT
    4.8k
    Tekma je lijepa uspavanka
  • IceMan
    3.9k

Nekako mi izgleda totalno bez energije i iscrpljen.

Sve ono kontra kako smo ga navikli gledat. Ako već nije bio “Petković” bar mu energije i voljnog momenta nije falilo nikad.. :)

Valjda na njega ostavilo to sve traga u zadnje vrijeme oko transfera.
  • rokikaciga
    10.7k
    Kod izlaska iz vlastite trećine nije najisturenija špica (to je ovaj tamnoputi crnac), a ovi crnci na ljevoj strani(odakle najčešće zasada izlazi Torino) su brži od Kuleta. Dva-tri puta koliko je istrčao u 16erac kontru nije lopta došla do njega.
  • Mr Anderson
    17.4k
    Gdje oni to igraju? Mislim na Inter- Torino?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.