• Nogo
    9.8k

Bati asist. :smile:
  • Dzgšb
    1.9k
    Šta mu je vajde što briljira, kad neće dalje od Hoffenheima :rofl:
  • Lynx17
    4.5k
    A u prvo poluvrijeme je sto posto trebao imati asistenciju kada je nesebicno dodao za Jesus Rodriguez.
  • rokikaciga
    9.7k
    Ma nije ovo asistencija, pa napadac je napravio dva dodira s loptom. Nigdje veze. Pumpaju mu statistiku da ga lakse prodaje u Hofenhajm
  • Crusades
    21.3k
    Nek smo se mi riješii te "prevare".
  • rokikaciga
    9.7k
    Jos jedna prevara vlada europskim pasnjacima

JnFPxvF.jpeg
  • NitkoBitan
    34.8k
    Nek smo se mi riješii te "prevare".Crusades

Prevara ili ne zanimljivo kako bolje stojimo u prvenstvu bez njega i Sucica. Bodovno efikasniji crno na bijelo.
  • rokikaciga
    9.7k
    A u obrani Moris, Mckenna, Sergi, MPV umjesto Rileta, Mmaea, Franjica
  • Dzoni
    3.6k

Ako bi pobijedili sad Swansea, ostvarili bi već sad više bodova nego prošle sezone, 18 utakmica prije kraja.
  • Krizy
    65.8k
    Bartol Franjić asistencija (Venezia)
  • Navijač Dinama
    11.4k
    Dalicu pozoves li Vlasica prije Baturine imas ozbiljan problemFatos Beqiraj

Ne treba pretjerivat sa ovime. Vlašić je i kapetan Torina, i u ok formi je (6 golova i 4 asistencije), koliko god mi je antipatičan. Puno je bolji sad nego kad ga se neopravdano zvalo(odnosno razlog je bio da bi ga dotuklo). Baturinu treba pozvat svakako.

Jednostavno, isti roster igrača kakav je bio sad protiv Crne Gore i Farskih otoka, uz to da ti po meni ne treba ić 4 napadača(Matanović/Musa, jedan otpada, i tu su još Budimir i Kramarić, a i Ivanović može i krilo i napadača igrat) i tu upada Baturina. Fruk mi je osobno ove sezone također li-la, jer je manje aktivniji nego je to bio prošle. Plus treba vidjet što će biti u konačnici sa Gvardiolom.

Tako da sumnjam da Dalić ne prati, i da će na kraju odabrat 26 najboljih i najspremnijih.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    Ne znam jesu li mi veći smijeh oni koji ga nazivaju "Antom Coricem" ili oni koji krenu u ekstazu i "di ste hejteri" nakon kaj čovjek odigra 3 poštene utakmicu, a nije postojao prethodnih 20. Polako i samo tako dalje da opet imamo najjaču vezu na svjetskom :strong:
  • KtcGoat
    2.6k
    Baturina kad igra, uopce nema dvojbe jel treba bit na popisu ili ne. Zadnji put kada je bilo okupljanje nije igrao i sve ok. Svaki drugi put je bio otkad je upao u reprezentaciju.
  • cibona
    7.6k
    Smiješni su samo određeni forumaši koji nisu dosljedni samima sebi.

Slave svaki baturinin gol, s razlogom, ali na jakirove uspjehe šute i to već mjesecima (a inače su poznati da su najglasniji ovdje po pljuvanju drugih forumaša) :grimace:

Treba biti dosljedan stoga ja danas iskreno od srca čestitam Baturini na nastavku fenomenalnog niza, ali čestitam i jakiru na ogromnim, respektabilnim uspjesima koje ostvaruje otkad je napustio dinamovu klupu.

Jesu li ostali forumaši u stanju to izreći, bez knedle u grlu i s lažnim osjećajima?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.