• Orc123
    14.7k
    Kanga 4 gola u 2 utakmice na pocetku polusezone. . . Ne znam zasto ga se tu zeljelo prikazati ko tesku tarabu jer to fakat nije. Jednostavno prosle polusezone nista nije funkcioniralo, a i pogodio je brdo stativa. U ozbiljnom klubu, u puno jacoj ligi od nase ima ozbiljne brojke ove sezone. Mi smo sada u napadu savrseno pokriveni ali samo kazem da nije taraba kakvom ga se htjelo prikazati. . .
  • Praskaton
    5.2k
    neka njega što dalje od nas.Jedan od gorih igrača koje sam gledao u Dinamovom dresu.
  • Brusa
    4k
    lik je taraba i bezveznjak. Pokazao je to tu, boli me đon što zabija po Belgiji.
    Uostalom, OČITO je ta belgijska neka bezvezna liga gdje svi mogu trpati. I Franjo Ivanović je tamo trpao kao lud, a sad kad je u malo ozbiljnijoj ligi je na hnl razini brojki. :wink:
    Tamo bi valjda i Špika#77 zabio 15 golova...
  • Madness
    74
    kak da ne. Garantiram ti da nitko u HNL-u osim nas nebi mogao izbaciti nijednu njihovu ekipu koja drži trenutno Top 8 na tablici.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    Tek sam sad uspio pogledati sva 3 djela Neuspjeha prvaka s Modrićem. Moram reć da sam razočaran što ga Bilić nije više pitao za Dinamo, pogotovo u djelu gdje priča kako se odlučio za Milan da ga nije pitao "jel te zvao Dinamo, jesi promislio itd", bar nešto. Dio koji mi je bio zanimljiv je kad je rekao da je imao želje napravit nešto veće s Dinamom, ali je skužio da se svaki prijelazni rok ekipa rasprodaje i da je onda i on odlučio ići.
  • Krizy
    65.7k

Eventualno Rijeka.
    Ali oni imaju 16 klubova u ligi i pada jako puno golova.
    U posljednje tri sezone preko bar 10 pogodaka je postiglo po 15, 17 i 20 igrača, dok je u Hrvatskoj u posljednje tri sezone bar 10 pogodaka postiglo 4, 7 i 8 igrača.

Neka Kange što dalje od nas. Za dva tjedna će napuniti 28 godina, a ovo će mu lako moguće biti najbolja sezona u karijeri. Samo jednom je zabio dvoznamenkasti broj pogodaka u sezoni.
  • Madness
    74

Apsolutno se slažem. Istina je uvijek u sredini. Kanga je prošle godine definitivno bio ishitrena kupovina. U nekim drugim postavkama igre vjerovatno bi i bio kompatibilan. Prošle godine imali smo veliki problem na krilnim pozicijama, Pjaca spor, desno Stojke koji nije krilo, iako je imao u proljetnom dijelu vrhunskih partija ali bio je nekako nekonzistentan, 2 vrhunske, pa ga 2 nema na mapi, pa lutanja sa trenerima, itd.

Tehnički je naša liga vjerovatno i bolja od Belgijske, ali po pitanju snage, intenziteta, količine trke i brzine vjerovatno ne možemo u istu rečenicu s njima.

Zaključno za Kangu, bolje njemu bez nas, a i nama bez njega.
  • OsamŠest
    6.7k
    Od 15h na Areni 5 kreću Como i Torino. Otpisani Baturina opet u prvoj.
  • Krizy
    65.7k
    Baturina opet zabio
  • Zagreb1992
    3.1k
    Baturina gol
  • rokikaciga
    9.6k
    Odsad ga zovem Real Madrid, u inat svima koji su ku se rugali Hoffenheim
  • Pacho
    13.1k
    Trpaj
  • Krizy
    65.7k
    155 minuta u posljednje četiri utakmice su bile dovoljne za tri pogotka i dvije asistencije.
    Martin Baturina :clap:
  • dd29
    866
    Bravo bati
    uhvatio formu
    como je pravi klub za njega, rastu iz godine u godinu i tek će rasti, a paz odlazi na ljeto i otvara mu se pozicija desetke
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.