• emilperska
    13k
    Pa odgovor je jednostavan i sam se namece, zar ne?Papastrumf

Napisao sam u postu dolje zašto ja mislim da je tako.
    Ako sam fulao, onda nisam dovoljno pametan ili skoncentriran da shvatim tvoj odgovor jer osim ovog što sam napisao, drugo mi se ništa ne nameće samo po sebi.

Ne znam čemu treba netko istupiti.vjeko1701

Nisam ni napisao da netko treba istupiti. Hint je bio da s obzirom na Zekinu karijeru od 2000. sigurno je unutar DPa bilo protivnika da baš on bude prvi demokratski predsjednik jer ga je na neki način vrijeme pregazilo i na poslovima u 2004., ali je očito prevagnulo da jedino njegovo ime od onih dostupnih, može donijeti pobjedu.

I to je sve logično i normalno. Problem je onom što se desilo iza, što nije bilo procjene da on to samostalno s Marićem na toj razini ne može voditi jbg.
  • Papastrumf
    20.7k
    Dečko dragi ja sam svoje rekao. Slažem se s komentarom iznad, nije ni Zeko kriv što ga je vrijeme prestiglo, krivi su oni koji su procijenili da je sposoban upravljati budžetom od 80 mil. eura.cibona

Vidim da ti nista nije jasno pa da se ne ljubimo.
  • cibona
    7.3k
    Živio! A okanit ga se neću :kiss:

Lp.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.