• Filip85
    490
    Izbačen je Ajax,veselko tenžera

U skupinama izgubilo od Branna i remiziralo sa Baselom....

p.s. kada je u pitanju Dinamo ne znam za koga bi to Modrić mogao biti bolji ambasador za nas od Danija Olma. Neusporedivo !
  • Jurki
    18.8k
    u kontekstu ambasadora Dinama.. Olmo i Modric nemreju u istu biblioteku.. kamoli u istu recenicu.
  • Droljo
    20.2k
    Ovako je jedan meni od najdražih i svakako jedan od najboljih hrvatskih igrača svih vremenamali M
    Stvarno jedan od? :lol:
  • mali M
    8.4k
    pa je Droljkiću, ostavio sam prostora osobnim preferencijama... Nekome se pobrisao iz svih kategorija samo zbog glave i muljanja na sudu što ni meni baš ne sjeda pa reko "jedan od"... Realno po karijeri i rezultatima je najveći kojeg će hrvatska još dugo čekati, ali nikad neznaš... Iskreno meni ti Gvardiol već sad miriši da će ga nadmašiti... Još kad pomislim da bi Gvardiol mogao biti dio ekipe koja će se i vratiti u Dinamo doživjet ćemo mi u svojim životima i rađanje pravih legendi Dinama...
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    Slazem se sa @mali Mu kontestu dinama ,drazi mi je Fatos Beqiraj od Luke , za repku ne postoji veci i svi dresovi su njegovi . Ali Dinamo hmmm ,kakav crni ambassador , jedan Je Dani Olmic
  • Droljo
    20.2k

Gvardiol da će osvojiti toliko ligi prvaka i zlatnu loptu? Nebi baš rekao. Mislim da je jasno kao dan tko je najbolji hrvatski igrač svih vremena.
  • mali M
    8.4k
    You shut your dirty mouth Slutty!!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.