• Jurki
    16.8k
    budu se usrecili s njim..
  • Odani Zgd
    351
    Valjda nam ne bude Sandra oteo za pomoćnika sad kad je bitka
  • Krizy
    54.4k
    Kramarić dva gola za Hoffenheim do poluvremena.
    10 golova i 5 asistencija u Bundesligi.

S 125 golova, postao je 30. najbolji strijelac u povijesti Bundeslige.

Za top 20 treba 16 golova.

Od trenutno aktivnih igrača više pogodaka ima samo Müller (150).
  • Mazalo
    340
    Nakon što se u zimskoj pauzi jako puno pisalo da Emreli napušta nürnberg, na kraju je sve propalo. Danas starta u prvih 11 protiv Kaiserslauterna..
  • Mazalo
    340
    Emreli zabio lijepi gol u dvoboju druge Lige pred 50000 ljudi Emreli zabio za 2:0..
  • Georg Koch
    5.7k
    Kramarić dva gola za Hoffenheim do poluvremena.
    10 golova i 5 asistencija u Bundesligi.

S 125 golova, postao je 30. najbolji strijelac u povijesti Bundeslige.
    Krizy

Strasan podatak.
    Nevjerojatno je koliko je osporavan taj decko i njegova cijela karijera.
    Primjera radi, mediji su zvonili kad je Pasalic postao nas igrac s najvise pogodaka u Seriji A.
    Lijep doseg, ali brate mili...
  • rakurs
    1k
    Gledam malo Copenhagen-Brondby, Lauritsen jako dobar, očito mu odgovara taj skandinavski stil nogometa. A iskreno, kada usporedim ovaj njihov najveći derbi s našim, nebo i zemlja. Ovi ne staju, obje ekipe napadaju, a kod nas stalno neka taktiziranja.

Zanimljiv nogomet, barem meni, a i prvenstvo im je jako zanimljivo. Ali evo, s obzirom na temu u kojoj pišem - Lauritsen jako dobar.
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Kayserispor Sergeja Jakirovića s igračem manje pobijedio Kasimpasu Josipa Brekala 1:0. Dva boda po utakmici i pet bodova od zone ispadanja.
  • Zg123
    1.5k
    Modric postaje suvlasnik kluba u Chamiponshipu(Swansea)
  • Facke
    5.6k
    Ja se pitam cemu Luka imvestira u taj Swansea? Kakve on ima veze s tim klubem? Nekak mi te nije jasne. Kaj je sad postale moderne da klubovi postajeju igracke nogometasa. Po mene bi bolje bile da Luka investera i pomaze nekem nasem klubu nek na otoku.
  • The Undertaker
    7.6k
    Ne investira da pomogne već da zaradi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.