• gaTeDZG
    727
    Isprike ako ponavljam nečiji upis, ali ovo je jezivo.

Luka Modrić je protiv Arsenala u gostima debitirao 23.08.2006. g.
    Nešto više od mjesec dana kasnije, rođen je Lewis-Skelly, protiv kojeg je sinoć bio kapetan na Emiratesu.
  • Guinness
    2.7k
    https://gnkdinamo.hr/hr/momcad

Od prvog do zadnjeg, svi u ovu kategoriju, još jučer
    Treba još pet trenera promijeniti do kraja sezone pa da svakom u prvih 11 bar jedan bude po guštu na tjedan ili dva

Niti jedan trener nije kriv za onakav pristup u Puli, Varaždinu, Koprivnici jesenas i xy drugih gostovanja.
    Dobijete 4 komada od Slavena i tri dana kasnije razbijete Monaco na Maksimiru, jeste normalni??

Koga jebete vi?!

U Ligi prvaka osvojite 11 bodova, u HNL-u cijelo proljeće 15 bodova. Možete, ali nećete
    Od prvog do zadnjeg ste klošari, klošarčine

Jebe mi se i za Cannavara, Bjelicu, Jakirovića ili xyz ime koje je na klupi, četiri trenera ste promijenili ove sezone a tri direktno smjenili
  • rokikaciga
    820
    Posto su sva tri sada bivsa da stavim i ovdje. Jakir bi s ovim bodovima po utakmici bio prvi. Ali od prvog dana nije nekome po volji pa je nakon 1.5 kiksa u ovoj sezoni letio van, a igra se nakon njega nije poboljsala...dapace.

36577126.jpg
  • Droljo
    14.7k
    Još se plače za jakirom. Nekad je baš jaka muška ljubav.
  • Vrdjuka
    106
    A Jakir je bio bas ocajan. Kako se klub srozao :groan:
  • rokikaciga
    820
    Baš je bio očajan, da. Skinuo skalp Betisu, dupla kruna, ušao u LP, 4-1-1 skor bio u HNL u novoj sezoni.

A možda je čovjek znao da ne može visoki presing, brzi izlasci sa ovim igračima koje je imao pa je pragmatično igrao...i osvojio duplu krunu.

Imao je svoje kikseve i minuse ali se pokazao bolji od naredne dvojice u njihovim mandatima i od Bišćana.
  • Medvedgrad
    544
    Jakirović je imao niz od 21 utakmicu bez poraza. Između Paoka i Hajduka.

Bjelica je imao niz od 5 utakmica bez poraza. To je bilo njegovih prvih 5 utakmica u zadnjem mandatu. Lokomotiva, Monaco, Varaždin, Istra, Salzburg.

Fabio je imao niz od 4 utakmice bez poraza. Hajduk, Slaven, Lokomotiva, Varaždin.
    _______

Jakir je dva puta imao niz od 3 utakmice bez pobjede. Prvi put: Varaždin, Viktoria Plzen, Rijeka.
    Drugi put: Rijeka, Hajduk, Bayern.

Bjelica je imao niz od 6 utakmica bez pobjede. Gorica, Rijeka, Borussia, Hajduk, Slaven, Celtic.

Fabio je imao niz od 3 utakmice bez pobjede. Rijeka, Osijek, Hajduk.
  • Ivdzo11
    6k
    Jedna briga manje :grin:

Ipak, Igman će do kraja sezone dobiti novog trenera i u pitanju je zanimljivo ime.

Ekipu će sutra preuzeti Alen Peternac, a sa pomenutim stručnjakom je sve dogovoreno.

Riječ je o treneru koji je dugo bio pomoćnik u zagrebačkom Dinamu, a u štabu Modrih iz Zagreba proveo je pet sezona.
  • Marley
    3.7k
    Ako nekoga zanima, a nema Instagram. Lijepo i korektno od njega.
    Ja zbilja vjerujem da je covjek dao sve od sebe, ali nije islo.
    Sretno Fabio...

Screenshot-20250410-203201-Instagram.jpg
  • Brusa
    2.7k
    chat gpt ili grok mu je ovo napisao.... tak meni izgleda :brow:
  • rakurs
    1k
    A stvarno ne, baš se vidi da nije isprazno pisao. Upravi je poruka ono s potrebnim vremenom za promjene, a igračima je isto jasno napisao. Očito nešto nije štimalo, ali jbga njegovo dovođenje je po meni bila pogreška, pogotovo s obzirom na to tko ga je doveo i što se s njim dogodilo samo mjesec dana nakon Fabijevog dolaska.
  • Jaro
    9.6k
    njegovo dovođenje je po meni bila pogreška,rakurs

Cak neulazeci u njegove kvalitete i manjak istih - ovo je istina jer djeluje kao netko tko trazi vrijeme za sloziti sve pi svom, totalna suprotnost od ekipe ranije. Jednostavno neadekvatna osoba/trener za gasenje pozara i brzi reset momcsdi. Dodatno, totalno nekompatibilan s nasim igracima - jbg, nase zvijezde su naviknute biti bas to - nedodirljive zvjezdice kojima je trener visemanje smetnja u ostvarivanju privatnih ciljeva. Joj jedan minus je to da su ti igraci bili u proslosti vecinom i rezultatski uspjesni pa je stav - kaj ce nama ovaj "kinez" filozofirat kad mi vec sve znamo - nije cudo. Moj dojam je da bi uspjesniji bio u Rijeci ili kod Tovara nego kod nas - bas zbog ovog zadnjeg. Jbt, ove nase ni Bjelica (koji je u proslosti bio uspjesan s djelom ovih igraca) nije uspio pokrenuti...
    Ja u pismu citam poruku upravi koja je ispravna "trust the process" - jedino kaj nasi moraju odabrati napokon taj proces, a druga je ovo igracima i odnosu prema treninzima, utakmicama i dresu kojeg nose. A ovi kaj zazivaju da je trebao nekog potjerat - mozda i bi da je osjecao podrsku neku. Pa nakon mjesec dana kaj je bio u klubu je otkaz popio covjek koji ga je doveo - vec tada je on znao da nebu dugo jer, realno, nema podrsku, a s druge strane slusa "Bruno ovo, Bruno ono" - jasno je cija je ovo momcad - jbg vec godinama Dinamo zivi od Petkovica i svjesno/nesvjesno svi (od rezervnog golmana do ekipe u lozi i na tribinama, i bivsih trenera) zazivaju Brunu za svaki problem...
  • Felip
    417
    Bivši igrač Dinama Slavko Ištvanić započeo štrajk glađu zbog navodnog duga koji potražuje od nove vlasti Dinama.
    Znam da se skupljalo za sina mu prije 6 godina u Ciboni, sad je valjda došla voda do grla.
  • rokikaciga
    820
    Kaj nema on kafić u Sesvetama, čak i dosta posjećen?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.