• Mr Anderson
    13.9k
    Opet Krama, sve golove zabio za Hoffenheim do sada.
  • miro
    7.5k
    Kaje bilo s Majerom, jel gledao netko?
  • Lynx17
    4.4k
    Olmo je strasan. STRASAN. :clap:
  • Lynx17
    4.4k
    I evo Olmo gol. :clap:
  • NKDZ86
    5.6k
    Kljuno opet slavi na praznom stadionu :rofl:
  • Omake
    12.1k
    majstorski gol. Kao da igra protiv 3.c
  • Nogo
    9.1k
    20240831-165443.jpg

20240831-185358.jpg

Video nakon gola:
    https://streamable.com/x92i6w

Poslovno sam uživo imao priliku gledati Olmića danas.
    Toliko prilika i onda zasluženi gol! :fire:
    7:0 na kraju i ubili su ih kao mraz paprike! :monkey:
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Šteta za Olma da nije zabio još koji, jako dobre šanse je imao.

Btw, lijepo je nakon dugo vremena vidjeti ovako dominantnu Barcelonu iako ovi nisu neko mjerilo.
  • Infinity
    19.5k
    Btw, lijepo je nakon dugo vremena vidjeti ovako dominantnu Barcelonu iako ovi nisu neko mjerilo.SjevernaStrana

Volim Olma, ali Barcelonu volim vidjeti samo u nekom raspadu.
  • modri-kibic
    901
    Brodić opet zabio
  • NKDZ86
    5.6k
    Nepotrebno prodan Brodić, sasvim solidna i vrijedna treća špica. Za te pare nije bilo potrebno, kikiriki za nas.
  • NitkoBitan
    31.3k
    Nepotrebno prodan Brodić, sasvim solidna i vrijedna treća špica.NKDZ86

"Problem" je Kulenovic. Prodaja Brodica (krajem srpnja) je bila u momentu kada se htjelo prodajem Brodica Kulenovica stavit kao trecu spicu a dovest neku ozbiljniju opciju za drugu spicu. Tako barem ja pretpostavljam s obzirom na to za kakva smo imena bili zainteresirani (Carlos itd.).

Jbg sad Kule mora opravdat dobiveno povjerenje. Nadam se da nece zeznut i sefa i stanicu.
  • Paggini
    68.7k
    za kakva smo imena bili zainteresirani (Carlos itd.).NitkoBitan

Za kojeg nismo bili zainteresirani
  • Kermit
    680
    Jbg sad Kule mora opravdat dobiveno povjerenje. Nadam se da nece zeznut i sefa i stanicu.NitkoBitan

Pitanje je koliko u kontinuitetu Kule može pružati ovako dobre partije. Nadam se da može.

Meni je Brodić baš ispao faca kad je uzeo onaj penal prošle sezone. Ima muda, a ima i znanja. Vidjelo se i u Varaždinu, a vidi se i sada. Valjda su vagali između Kuleta i Brode i odabrali Kuleta. Jebiga, nema mjesta za sve, a svi bi igrali. Pogotovo napadači kojima je jako bitno da igraju što više zbog forme. I sada kada Kule trpa nitko ne može reći da to nije bila dobra odluka.

Slično i s Tolićem. Proigrao je kad je otišao.

Opet, nekak si mislim da je za njih moglo biti mjesta i minuta, ali eto "c'est la vie" rekli bi Francuzi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.