• bbb medimurje
    5.3k
    Moja zamjerka je jedino kaj nisu omogućili clanovima online kupnju uz predocenja broja kartice. Ima dosta ljudi koji nisu iz Zagreba i sad bi trebali putovati po stotinu kilometara samo po kartu...
  • deda
    48.5k
    Znaš šemu. Pošalji nekom tko ide na karatanu sliku članske i osobne
  • Ludovic IX
    12.8k
    ja obično kupujem online za sebe i frendove koji nisu članovi.. moguće da sam u subotu u zg pa me zanima jel mogu sa svojom članskom i frendovima kupit ili samo sebi
  • Crusades
    26.1k
    Pa ako je prodaja rezervirana prvi dan samo za članove kluba, onda možeš kupit samo članu kluba.
  • striko
    4k
    Ne mogu na utakmicu pa ako nekom može pomoći moja članska nek se javi u inbox.
  • Stjepan
    479
    Koliko Dinamo ima članova?
  • NitkoBitan
    40k
    Jel se moze uzet karta uz onu potvrdu o uclanjenju (racun) ili samo s clanskom iskaznicom? Pise samo s clanskom ali mi to nema smisla jer su se godisnje mogle uzimat uz potvrdu.
  • deda
    48.5k
    Ponavljam po ne znam koji put. Kartu možete kupiti s računom o uplati članarine. Dakle možete se učlanit u subotu i kupit kartu.
  • Švabo86
    153
    Steta, znaci clanovi u praksi nemaju nikakvu prednost pri kupnji. Znam da vani znaju to rjesit sa forama kao "samo ako si bio clan do tog datuma"
  • deda
    48.5k
    Pa ne vjerujem da će se 10.000 ljudi doći učlanit u subotu
  • Navijač Dinama
    13k
    Ne znam jeste li upratili, ali u objavi je napisano da su ulaz 1 i 2. za one koji idu na sjever dole, ulaz 3.i 4(rotor i ulaz kod istocne) za one na sjever gore. Valjda se neće opet sat vremena prije napravit gužva di se neće znat tko pije tko plaća i onda žalit kasnije.
  • Dino
    5.8k
    Ak grupa samostalno ne organizira neke table il znakove obavijesti o ulazu na tribini, neće sigurno nitko drugi i opet bu došlo do gužve, a ne daj Boze i potencijalno do većeg sranja.
  • SAS1987
    21k
    Steta, znaci clanovi u praksi nemaju nikakvu prednost pri kupnji. Znam da vani znaju to rjesit sa forama kao "samo ako si bio clan do tog datuma" — Švabo86

Ako će se zbog toga par tisuča ljudi učlaniti u dinamo (a neće) onda je to samo pozitivno.
  • InatiseSlavonijo
    532
    "Najjeftinija ulaznica za San Siro, na kojem će Milan svoju prvu utakmicu igrati protiv Dinama u drugom kolu, koštat će 745 kuna. Radi se o mjestima iza gola. Na uzdužnim će tribinama ulaznice koštati minimalno 940 kuna, s tim da postoje i ulaznice koje će se naplaćivati 1200 kuna. Mjesta u loži koštaju 2260 kuna." - Index
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.