• Liks90
    3.2k
    je…al rujevica prima oko 8 i nešto sitno pa je daleko lakše prodat Haha
  • jedan u nizu
    13.2k
    Ja jesam i za mene je to skroz normalna stvar.
    Nije to stvar "navikavanja" na nešto.
    dinamovština je ušla u mene "preko noći" i trajat će do groba.
    NORTE

puno ljudi to ne razumije. Ja sam krenuo s vlastitim ocem od pocetka osnovne škole na utakmice i cijeli život je jednaka ljubav i odanost (izuzev godina kad je mamic zgadio sve)fakin

Ne govorim o dinamovstini ili zaljubljenosti u klub.
    Govorim o stalnoj, ali stalnoj dolaznosti.
    Znate na sto sam mislio, pa se ne morate izvlaciti na tehnikalije :razz:

Ne kazem da su svi krenuli sa 3 tekme godisnje, ali sigurno niste od svoje prve utakmice, bili na sljedecih 20/20.
    Mozda ste bili na 5, mozda na 10, mozda na 15. Ali bilo je utakmica koje ste propustili zbog xy razloga.

Tko zna, mozda je netko od 15k ljudi koje je doslo na Slaven, bio prvi put. Na Lokomotivu nije mogao, ali ce na Varazdin doci. Pa ce mozda sljedece sezone biti na 20 domacih tekmi. Mozda nece nijednom.

Svaka rasprodana utakmica nam povecava bazu potencijalnih stalnih, redovitih, poluredovitih posjetitelja na stadionu.
    Pogotovo sada kada je kluba na zdravim nogama i kada je osloboden od ološa.
  • Keyser Soze
    13.5k
    Bio je i to dva dana prije utakmice, sjever gore, dolje, zapad gore, dolje i jug.
  • fakin
    706
    Ali ne može se usporediti rudes lani i ovo sad. Tad smo vec osigurali naslov, cekala se proslava na trgu. Znam ljude koji nisu ni isli na tekmu nego su u birtiji uz hladnu pivu cekali kraj utakmice i docek na trgu.

Ta utakmica nije imala nikakav znacaj. Tak da ne moze se to usporediti nikako
  • Boysica
    855
    To i ja pišem na tekmu će svi koji nisu išli u opće ili idu na europske i stoje na tribini koja je navijačka i ne navijaju neg gledaju utakmicu , a mi koji idemo čitavu sezonu smo popusili ulaznicu .
    Nemam godišnju al imam clansku šta mi vrijedi kad sam radila i nemogu na poslu buljiti u mobitel jer poslužujem ljude...
    Žalosno je to što su se sad sjetili zadnju da postoji Dinamo.
    I da ne idem na ni jednu drugu tribinu niti sam ikad išla eto sad ću morat na sjever gore ucit djecurliju kak se navija :fear:
  • Hnlovac
    2.2k
    Rijeka ima premalen stadion u odnosu na broj navijača i jedini razlog zašto Ruja nije rasprodana 50% utakmica ove sezone su bezobrazne cijene

8000 ljudi bi u odlucujucoj tekmi za Europu mogla skupit i Istra, tako da ovo Rijekino nije neka wow stvar
  • Liks90
    3.2k
    Prema brojkama kapaciteta stadiona ukupno je prodano preko 16400 ulaznica, blizu 12 000 ulaznica slobodne prodaje…
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Trebalo bi već sutra ujutro otvorit Jug i nek igrači osjete i vide da grad Zagreb i ostatak Hrvatske i inozemstva i dalje stoje uz njih i da hoćemo pobjedu!
  • Sportskifanatik
    598
    ma u glavi mi je ona tampon zona koju smo morali ostaviti zbog rudes boysa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.