• ToTo96
    5
    Oke Brate, zanimljivo bas
  • Ritam Ulice
    505
    daaa daa to bi ih jako motiviralo :rofl:
  • Liks90
    3.2k
    ZG6 2
  • SAS1987
    17.4k
    Otvaraj jug i nek izgori sve :cool:
  • Liks90
    3.2k
    Pao ZG6, po svemu sudeći rasprodan ZG
  • Marley
    4.1k
    GARANTIRAM, ali garantiram da nitko, bas nitko na ovom forumu nije postao stalni posjetitelj stadiona od prve tekme.
    Neki su poceli jednom godisnje, neki par puta, neki su isli cesto sa dedom ili starim, ali sigurno nitko ''iz prve'' dosao na prvih 25 domacih tekmi koje su se igrale.
    jedan u nizu

Mene si zaboravio :razz:?
    Dosla prosle godine u travnju na Istru, po prvi put, jedva. I raspametila se skroz. Nisam bila na ama bas svakoj, ali na kojoj god sam ikako mogla. Skupila se fina brojka kroz sezonu.

A sad kako stvari stoje, zadnju i najbitniju cu propustit. Jer sam zeznula, sama sam si kriva.
    Doslovno jos ne mogu vjerovat da sam se dovela u tu situaciju, ali cemu se uopce cudim, kod mene uvijek sve naopako.
  • NORTE
    15.7k
    Ostao samo sjever gore.
    Nije loše za prvi dan online prodaje.
    Tekma za 5 dana.
  • Dubbbrava
    827
    Kad se zadnji put desilo da smo rasprodali 3 etaže stadiona u prvom danu prodaje za neku utakmicu u HNL-u?
    Popriličan staž na tribini imam i usuđujem se reć nikad
  • jedan u nizu
    13.2k
    Nisam bila na ama bas svakoj, ali na kojoj god sam ikako mogla. Skupila se fina brojka kroz sezonu.Marley

Pa rekao sam, netko je krenuo rijetko, netko cesce, sumnjam da je itko bio na 100%.
    I sama kazes, kad god se moglo, otislo se. Elem, nisi bila na 100% :joke:

Davno sam rekao.
    Nama ne treba 30k stalnih posjetitelja.
    Nama treba 10k stalnih, bez obzira na sve, 10k koji idu na pola utakmica, i jos 50k koji idu na 2-3 godisnje.
  • NORTE
    15.7k
    GARANTIRAM, ali garantiram da nitko, bas nitko na ovom forumu nije postao stalni posjetitelj stadiona od prve tekme.jedan u nizu

Ja jesam i za mene je to skroz normalna stvar.
    Nije to stvar "navikavanja" na nešto.
    dinamovština je ušla u mene "preko noći" i trajat će do groba.
  • fakin
    706
    kad se zadnji put desilo da u zadnjem kolu se borimo za prvaka?
  • Liks90
    3.2k
    Jug poludi :cool:
  • fakin
    706
    puno ljudi to ne razumije. Ja sam krenuo s vlastitim ocem od pocetka osnovne škole na utakmice i cijeli život je jednaka ljubav i odanost (izuzev godina kad je mamic zgadio sve)
  • fakin
    706
    Koliko vidim rijeka je u jednom danu rasprodala stadion i za zadnje kolo i za finale kupa
  • NitkoBitan
    26.4k
    Dinamo - Rudes prosle sezone zadnja utakmica u prvenstvu proslava naslova prvaka, je li na kraju bio rasprodan stadion? Sjecam se punog juga.

Uglavnom, bas me zanima usporedba tempa prodaje te tekme i ove. Ako je za ovu jaci interes nema se kaj razmisljat i treba odmah otvorit i jug.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.