• Boysica
    793
    Sad će pred tekmu još kupovat sigurno ... a mi lagano pivica i u fan zoni ... chill
  • Carrasco
    6k
    Bit će rasprodano sve ako Osijek izvuče pozitivan rezultat.
  • criticus
    3.4k

Uzmi srednju vrijednost i dobro :smile:. Nezahvalno je brojat, uvik promasis koju stolicu, u međuvremenu se nesto vrati il proda dok brojis, jos ako si na mobu mozes fulat red il neki dvaput prebrojat kako je sitni. Na kraju zar je bitno u sto ulaznica? Otići će sigurno preko 2 tisuće, doći će bliže 3 do utakmice vjerujem. a sto dvista ljudi gori doli, greska u brojanju je ekvivalentna onoj na skenerima na ulazu, tako kolega i ja namjerno radimo da imate realnu sliku brojke koja će se prikazati :rofl:.
  • Hnlovac
    1.9k
    Mislim da brojaci pojedu oko 25% brojke, dakle sa skoro rasprodanim SG smo na 14 000
  • NitkoBitan
    25.5k
    Mozda da se uvede neka revolucija i objavljuje i broj izdanih i broj ocitanih pa da sami donosimo zakljucke :grin:
  • crophantom
    99
    Stvarno mi nije jasno kako u 2025. Godini brojači tolko pojedu, ali dobro
    Mislim znam da je tako, sad na Osijeku su fulali za par tisuća, ali opet smiješno.
  • SAS1987
    17.1k
    (Brojaci + broj izdanih) / 2 i svi sretni :lol:
  • Eduardo
    23.8k
    mogu se složiti u potpunost i nadodati još nešto u nastavku... ovo nije napad na nikog osobno već na način razmišljanja.

Nebu dinamo propao zbog te tri karte a meni olakša dosta. Nit budemo profitirali ne znam kak da ja kupim kartu tih par puta godišnje...Droljo

E, sad... ovo je komentar koji savršeno pokazuje upravo ono što uništava kulturu poštenog odnosa XY navijača prema klubu... ako kažem da je to mentalitet sitnog lopovluka i osobnog komoditeta koji ne vidi dalje od vlastitog nosa netko bi se mogao naći uvrijeđen, ali to je tako pa ako se netko prepozna u napisanom nek se zapita zašto.

U ovom slučaju konkretno ne radi se osobno o tebi (posto imaš člansku i imaš prava koja ona nosi) već o onima koji si švercom na račun drugih "olakšavaju" prisustvo na tekmama. I to na račun onih koji pošteno plaćaju, a ti isti uglavnom istovremeno očekuju da stadion bude bolji, klub jači, igrači kvalitetniji... a na čijim leđima - na leđima onih budala koje uredno plaćaju dok se pojedinci švercaju? Ako ti Dinamo znači toliko malo da ne možeš godišnje izdvojiti 20€ za članarinu ili tih par puta godišnje odvojiti za pojedinačnu kartu, onda ne znam o čemu uopće pričamo. Ulaznice, članske - sve to postoji s razlogom.

U ovom trenutku možda dinamo neće "propasti" zbog "tri karte" - ali hoće zbog mentaliteta onih desetak koji danas razmišljaju na sličan način... sutra će ih bit stotinu, a s novim stadionom tisuću. Karikiram, naravno, ali poanta ostaje ista. I, da... neće dinamo zbog toga zaista propasti, ali tko god misli da "jedan put" ili "samo ja" neće napraviti razliku, neka razmisli opet.
  • Droljo
    15.1k
    ako kažem da je to mentalitet sitnog lopovluka i osobnog komoditeta koji ne vidi dalje od vlastitog nosa netko bi se mogao naći uvrijeđen, ali to je tako pa ako se netko prepozna u napisanom nek se zapita zašto.Eduardo

Hehe. Mudrac. Samo me zanima koliko godina imaš ako se smije znat? Za broj gostovanja te neću pitati.
  • criticus
    3.4k
    Jel se formira red pred karatanom?
  • dinamo u srcu
    2k
    Jel se zna koliko Armade dolazi na jug? Jesu dobili 5%?
  • fakin
    427
    Danas 17-18 tisuća?
  • Eduardo
    23.8k
    vidim da si se "zapalio", što samo potvrđuje da je napisano u jednom djelu pogodilo gdje treba, iako ne vidim zašto jer nisi ti taj koji se šverca... kao protuudar u kontekstu ove rasprave posežeš za posprdnom komentarom i nebitnim pitanjima pošto to nisu stvari koje mogu opravdati pitanje koje smo potegnuli niti imaju veze s istim... uživaj u tekmi, nema smisla dalje - tipkamo se nekom drugom prilikom.
  • Droljo
    15.1k

Mentalitet sitnog lopovluka... Ružno. Dio mog posta izvučen iz konteksta. Nebitno u biti. Živio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.