• Imamo Dinamo
    3.7k
    Uzasan. Daleko najgori na areni.
  • Maki2
    715
    Izgleda da nisi slusao ovog sto je prenosi CZ-Benfica. Subjektivni osjecaj kao da gledam natjecanje u rowlingu.
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Nisam, ne. Nisam bio doma uopce
  • mlinchica
    2k
    Ne znam jeste vidjeli da je Stjelja otišao s Nove TV tako da jedan manje za komentiranje komentiranja :grin:
  • nemapredaje
    3.7k
    Tko prenosi Real-Milan na Areni?

Znač Maignan nije nekakav anonimus za kojeg smo saznali tek nedavno, čovjek brani već godinama i ovaj izgovara njegovo prezime Minjo - kao da se piše Mignot. To je nedopustivo.

A da ne pričam o tome kad ga slušam kao da se javlja iz studija emisije Pola ure kulture.
  • Doktor Kunić
    3.8k
    koliko znam inače komentira talijansku ligu pa baš čudno da ga tako izgovara
  • Dinamosaur
    1.7k
    Ljubić o atmosferi na Rujevici, Hrvatska-Gruzija (U21):
    '.. komorna atmosfera... bio sam prošlog ljeta i na smotri istarskoga goveda pa je bilo kud i kamo aktivnije'

Usporedba top, lik i pol :rofl: :rofl:
  • Sajla
    5.9k
    najbolja provala mu je bila kad je izlanuo da je prije utakmice za talijanskog pomoćnog suca Željko Kesovija s radija u neformalnom razgovoru rekao da je lopov. baš znaš da je to čovjek pred kojim možeš slobodno nešto reći, neće te spomenuti u eteru imenom i prezimenom :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.