• trender
    170

I Englezi se pitaju?
    Nadam se da je na dobroj temi objavljeno.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Posmatrači beli pitaju se

šta je!?

isprike na ovom offtopicu, samo mi palo na pamet kad ovo Englezi se pitaju. :D
  • marcio amoroso
    45.7k
    Čovjek se prije bar mogao nadati da ćemo izgubiti u HNL-u nakon debakla u Europi pa da će trener letjeti, a sad sve na knap u HNL-u pa ne možeš ni to.
    Onako kako nas je Dinamo naučio ovu sezonu očekujem dvije glatke pobjede protiv Istre i Gorice i rapsodiju protiv Rapida od nekih 4-0 i borbu sa Lokosima, ali pobjedu od 2-1. Onda dolazi reprezentativna stanka, remi sa Osijekom na Maksu i poraz od Genka na Maksimiru pred 4768 navijača od 1-3.
    Tako nekako igramo ovu sezonu :monkey:
  • xavier
    12.1k

Tako nekako bih i ja prognozirao, jedino ne znam baš za "rapsodiju" protiv Rapida, ali da, i ja očekujem pobjedu u toj utakmici.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Kad god misliš da je gotov Krznar postigne neki dobar rezultat.
  • NORTE
    19.6k
    rapsodiju protiv Rapida od nekih 4-0marcio amoroso
    Nema šanse za takvo što. Sve je moguće, ali sumnjam.
  • Nousername
    825
    Kad god misliš da je gotov Krznar postigne neki dobar rezultat.Mali Zeus

Zato jer mu se Ademi vrati u najbitnije vrijeme.Mozda bi sada trebali molit Boga da je sto dulje van terena
  • marcio amoroso
    45.7k
    Neki lik piše na IG da vodimo bitku za Dambrauskasa i da bi krznar išao na mjesto sportskog direktora
  • Mali dioničar
    18k
    vodimo bitku za Dambrauskasamarcio amoroso

Ovo je kao kad Hajduk pokaže interes za nekog igrača pa ga Dinamo uzme samo zato da ne ide u Hajduk.

Ili slučaj Deni Jurić Šibenik-Osijek ljetos.
  • marcio amoroso
    45.7k

Upravo to se i meni čini. Meni je iskreno dosta trenera kojima je Dinamo uvjerljivo najbolji klub i kojima će i ostati najbolji klub u karijeri. Daj nam nešto dobro i provjereno. Ako već dovodiš stranca dovedi neku facu i nekog sa autoritetom.
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Slažem se skroz.Ja nez po čemu je taj Litavac jeben trener? Lik je doli u Bugarskoj dobia otkaz. Uvik neki polu treneri stari moj…
  • LovroZG
    1.3k
    Ja bi bio zadovoljan Dambrauskasom jer ono šta je on igro u Gorici je bilo odlično. Iako, u Bugarskoj je dobio otkaz zbog Europe, valjda se očekivala LP, a onda je slabije krenuo u skupinama EL.
  • vjeko1701
    18.4k
    Dobro, Ludogorec je dosta kaotična sredina za trenere i ne mora biti da je dobio otkaz jer je nekvalitetan. Drugi par cipela da trener koji bi Hajduku bio po mjeri, nama ne bi trebao biti ozbiljna opcija i meni nije neki upgrade na trenutnog. Problem je da ja trenutno zbilja ne znam koga bi doveo a da je realan. Naravno da bi jedan Kovač ili Jurić bili velike želje...ali.
  • Markelo
    3.4k
    Nek ga samo dovedu. Gore od ovoga teško da može. Više me brine Krki na mjestu sportskog direktora
  • Nousername
    825
    Sta je sa Bišćanom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention