• Krizy
    45.9k
    Kad je posljednji put Dinamo u HNL-u poveo i izgubio? Koliko je puta u medjuvremenu poveo i zavrsilo nerijesino? Imal netko voljan potraziti? Krizy? :grin:Infinity

Ove sezone smo poveli 19 puta i samo protiv Rijeke u 4. kolu nismo na kraju osvojili 3 boda.
    Završilo je 3:3

Porazan je podatak da smo ove sezone prvi primili gol 8 puta te uspjeli izvući samo 4 boda, odnosno završilo je s 4 "iksa" i 4 poraza.

Otkako se igra liga 10, Dinamo je u HNL utakmicama prvi poveo 249 puta.
    224 utakmice su završile pobjedom Dinama (90%)
    20 utakmica završilo je neriješeno (8%)
    5 utakmica završilo je porazom Dinama (2%)

2019./20. - 34. kolo: Dinamo - Hajduk 2:3
    2018./19. - 31. kolo: Osijek - Dinamo 2:1
    2017./18. - 23. kolo: Rijeka - Dinamo 4:1
    2014./15. - 14. kolo: Rijeka - Dinamo 2:1
    2013./14. - 35. kolo: Istra - Dinamo 2:1

Jeben podatak, pogotovo što je 3/5 poraza palo u zadnjim kolima, kada je naslov već bio osiguran. Ostala 2 su od Kekove Rijeke.

Otkako se igra liga 10, Dinamo je u HNL utakmicama prvi primio gol 78 puta.
    21 utakmica završila je pobjedom Dinama (27%)
    24 utakmice završilo su neriješeno (31%)
    33 utakmice završilo su porazom Dinama (42%)
  • xyz
    840
    Odakle vadiš ove podatke?
  • Krizy
    45.9k

Detaljni ali brzi pregled Transfermarkta :lol:
    S vremenom naučiš brzo iskopati svašta nešto.

https://www.transfermarkt.com/1-hnl/punktenachfuehrung/wettbewerb/KR1
  • Infinity
    16.5k
    Hvala. Zanimalo me koliko cu biti miran sad u zavrsnici prvenstva kad povedemo u derbijima :rofl: Ne svidja mi se to da smo gubili nakon vodstva, al dobro je s obzirom da su to uglavnom bila zadnja kola kad je sve vec gotovo.

U svim utakmicama smo poveli prilicno rano pa su protivnici imali dosta vremena da okrenu. Jedina iznimka je Hajduk 3-2 gdje smo poveli rano, oni su izjednacili, pa smo opet imali vodstvo pola sata prije kraja i izgubili.

Vjerojat cu da ne mozemo izgubiti ako vodimo u 60. minuti, dosta mi je :rofl:
  • Nino Bule
    14k
    Nadam se dobrom marketingu od strane kluba i da zagrepcani dođu u dobrom broju i podrze bracu ukrajince i bratski dinamo
  • xyz
    840
    Ja ne razumijem čemu ova utakmica. Borimo se za naslov prvaka i u raspored se ubacuje još jedna utakmica. Ovo može samo budalama u klubu pasti na pamet.
  • Nino Bule
    14k

Pa nece sigurno prva ekipa igrat, igrat ce spikici baturine dilaveri itd
  • NitkoBitan
    18.6k
    Ja ne razumijem čemu ova utakmica. Borimo se za naslov prvaka i u raspored se ubacuje još jedna utakmica. Ovo može samo budalama u klubu pasti na pamet.xyz

Do 28.4. cemo vec osigurat naslov :smile:
  • miro
    4.7k
    ma to će 2.ekipa odradit, nadam se da će Marketing neku promociju odradit u pogledu prodaje šalova i zastavica i uplate sredstava za Ukrajinu
  • Nino Bule
    14k
    Dao bi se neki lijep sal pola zagreb pola kiev napravit
  • SAS1987
    14.9k
    Ja ne razumijem čemu ova utakmica.xyz

Ovo ti stvarno trebamo odgovoriti? :smile:
  • xyz
    840

Pa nisam još vidio nijedan plauzibilan odgovor...
  • miro
    4.7k
    zato što je to ispravna stvar - pružiti podršku napadnutoj zemlji, a to možemo odraditi i revijalno s 2.ekipom uz pokoju minutu ovih iz prve postave
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.