• Krizy
    61.1k
    Kad je posljednji put Dinamo u HNL-u poveo i izgubio? Koliko je puta u medjuvremenu poveo i zavrsilo nerijesino? Imal netko voljan potraziti? Krizy? :grin:Infinity

Ove sezone smo poveli 19 puta i samo protiv Rijeke u 4. kolu nismo na kraju osvojili 3 boda.
    Završilo je 3:3

Porazan je podatak da smo ove sezone prvi primili gol 8 puta te uspjeli izvući samo 4 boda, odnosno završilo je s 4 "iksa" i 4 poraza.

Otkako se igra liga 10, Dinamo je u HNL utakmicama prvi poveo 249 puta.
    224 utakmice su završile pobjedom Dinama (90%)
    20 utakmica završilo je neriješeno (8%)
    5 utakmica završilo je porazom Dinama (2%)

2019./20. - 34. kolo: Dinamo - Hajduk 2:3
    2018./19. - 31. kolo: Osijek - Dinamo 2:1
    2017./18. - 23. kolo: Rijeka - Dinamo 4:1
    2014./15. - 14. kolo: Rijeka - Dinamo 2:1
    2013./14. - 35. kolo: Istra - Dinamo 2:1

Jeben podatak, pogotovo što je 3/5 poraza palo u zadnjim kolima, kada je naslov već bio osiguran. Ostala 2 su od Kekove Rijeke.

Otkako se igra liga 10, Dinamo je u HNL utakmicama prvi primio gol 78 puta.
    21 utakmica završila je pobjedom Dinama (27%)
    24 utakmice završilo su neriješeno (31%)
    33 utakmice završilo su porazom Dinama (42%)
  • xyz
    840
    Odakle vadiš ove podatke?
  • Krizy
    61.1k

Detaljni ali brzi pregled Transfermarkta :lol:
    S vremenom naučiš brzo iskopati svašta nešto.

https://www.transfermarkt.com/1-hnl/punktenachfuehrung/wettbewerb/KR1
  • Infinity
    19.5k
    Hvala. Zanimalo me koliko cu biti miran sad u zavrsnici prvenstva kad povedemo u derbijima :rofl: Ne svidja mi se to da smo gubili nakon vodstva, al dobro je s obzirom da su to uglavnom bila zadnja kola kad je sve vec gotovo.

U svim utakmicama smo poveli prilicno rano pa su protivnici imali dosta vremena da okrenu. Jedina iznimka je Hajduk 3-2 gdje smo poveli rano, oni su izjednacili, pa smo opet imali vodstvo pola sata prije kraja i izgubili.

Vjerojat cu da ne mozemo izgubiti ako vodimo u 60. minuti, dosta mi je :rofl:
  • NB86
    17.1k
    Nadam se dobrom marketingu od strane kluba i da zagrepcani dođu u dobrom broju i podrze bracu ukrajince i bratski dinamo
  • xyz
    840
    Ja ne razumijem čemu ova utakmica. Borimo se za naslov prvaka i u raspored se ubacuje još jedna utakmica. Ovo može samo budalama u klubu pasti na pamet.
  • NB86
    17.1k

Pa nece sigurno prva ekipa igrat, igrat ce spikici baturine dilaveri itd
  • NitkoBitan
    31.3k
    Ja ne razumijem čemu ova utakmica. Borimo se za naslov prvaka i u raspored se ubacuje još jedna utakmica. Ovo može samo budalama u klubu pasti na pamet.xyz

Do 28.4. cemo vec osigurat naslov :smile:
  • miro
    7.5k
    ma to će 2.ekipa odradit, nadam se da će Marketing neku promociju odradit u pogledu prodaje šalova i zastavica i uplate sredstava za Ukrajinu
  • NB86
    17.1k
    Dao bi se neki lijep sal pola zagreb pola kiev napravit
  • SAS1987
    18.6k
    Ja ne razumijem čemu ova utakmica.xyz

Ovo ti stvarno trebamo odgovoriti? :smile:
  • xyz
    840

Pa nisam još vidio nijedan plauzibilan odgovor...
  • miro
    7.5k
    zato što je to ispravna stvar - pružiti podršku napadnutoj zemlji, a to možemo odraditi i revijalno s 2.ekipom uz pokoju minutu ovih iz prve postave
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet