• Mali dioničar
    15.9k
    Mapa Jugolige :smile:NORTE

Mapa devastacije zagrebačkog nogometa. Jedan zagrebački klub. Čak i Sarajevo je imalo dva.
  • NORTE
    12.1k
    Mapa devastacije zagrebačkog nogometa. Jedan zagrebački klub. Čak i Sarajevo je imalo dva.Mali dioničar
    Stavio sam zbog "kockica" u Jugi, dok ih nitko drugi nije imao, ispadamo ko neki uljez. Gašenje zg nogometa '45. ostavljam daleko u povijesti, a dičim se svime što je dinamo bio i predstavljao u jugi.

Za druge zg klubove me nije ni briga, nisam od onih koji bi htjeli neki veliki gradski derbi i tu mržnju koja ga svaki dan prati.
  • Mali dioničar
    15.9k

Ma ok, samo konstatiram.
  • Baneki
    746
    A kaj nije tih godina i Zagreb bio u I. Yu ligi?
  • Mali dioničar
    15.9k
    A kaj nije tih godina i Zagreb bio u I. Yu ligi?Baneki

Nema ga na mapi. Ni doslovce ni figurativno.
  • deda
    33.7k
    Zagreb je ispao 82 i ušao taman za to prvenstvo koje nije igrano sa Hr i Slo klubovima
  • marcio amoroso
    37.2k
    Zagreb je ispao 82 i ušao taman za to prvenstvo koje nije igrano sa Hr i Slo klubovimadeda

Iskra Bugojno- NK Zagreb je zadnja utakmica koju sam gledao uživo prije rata u Bugojnu. Mislim da je Zagreb dobio.
  • deda
    33.7k
    Momčad Zagreba koja je osvojila 1. mjesto u 2. ligi 1990/1991

ZAGREB (I.Šušak)
    g: Zoran Gospić (37/0), Tomislav Piplica (2/0)
    o: Niko Čeko (34/0), Damir Kalapač (33/3), Damir Biškup (32/0), Dražen Biškup (31/2), Igor Jelavić (27/0), Borimir Perković (23/0), Damir Jurković (14/0), Ivica Beljan (9/0), Mirsad Granov (4/0), Zvonimir Latinčić (3/0), Igor Petričić (3/0), Ivan Ušljebrka (2/0)
    n: Željko Župetić (34/5), Nikola Jurčević (33/25), Senadin Slato (32/5), Renato Jurčec (30/7), Mladen Karoglan (29/1), Vlado Papić (26/5), Krunoslav Pinturić (18/1), Darko Vukić (8/0), Besnik Hasi (5/1), Mario Harmat (4/0), Kristijan Barun (1/0)
  • NORTE
    12.1k
    to prvenstvo koje nije igrano sa Hr i Slo klubovimadeda
    Bio je takav plan? Prvenstvo Hr i Slo klubova? Ili?
  • Crusades1986
    13.1k
    Ne, nego su HR i SLO klubovi odustali od natjecanja u zajednickoj ligi zbog pocetka nemira i oruzanih sukoba
  • NORTE
    12.1k
    Ne, nego su HR i SLO klubovi odustali od natjecanja u zajednickoj ligi zbog pocetka nemira i oruzanih sukobaCrusades1986
    Iz ostalih republika su igrali sezonu?
  • Crusades1986
    13.1k
    Pa ne znam točno, mislim da jesu, al nek netko stariji posvjedoči. :smile:
  • Infinity
    16.5k
    Jesu. Zeljo je odustao na polusezoni, ostali su igrali do kraja. Zvezda je bila prvak. Sezonu kasnije su odustali i klubovi iz BiH, izuzev Borca.

Rat je bio u Hrvatskoj i BiH, sasvim logicno da su ovi nastavili sutati loptu. Ni danas nije stalo prvenstvo u Rusiji, ali su ovi bili suspendirani kao i Rusi sad.
  • superhik
    11.1k
    Novi poll na Socios. Izbor murala generacije '82

zxmddytbf88bjqmq.jpg

tj0uxzksj976huw2.jpg

5fs0a4hm9q7j58qh.jpg
  • Infinity
    16.5k
    Kad je posljednji put Dinamo u HNL-u poveo i izgubio? Koliko je puta u medjuvremenu poveo i zavrsilo nerijesino? Imal netko voljan potraziti? @Krizy? :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.