• The Undertaker
    5.8k
    Trikovi koje ja znam a u okviru pravila su: polijevanje vodom samo jedne strane igrališta, šišanje trave na max ili min. dužinu, podešavanje dimenzija terena u okviru dozvoljenih i smanjenje prostora za zalet kod auta ako protivnik ima dobrog bacača.
  • NORTE
    12.2k
    Barcinu prednost velikog terena. Njihova cijela koncepcija škole, sustava igre, scoutinga igrača je temeljena na tom detalju.deda
    Skoro svi klubovi i stadioni u Europi imaju teren dimenzija kao Barca, a Real Madrid čak i dosta veći teren od Barcelone.
  • agramZ
    2.5k
    nasao je mjesta cak i za bandica i horvatincica :up:
  • trender
    169

Postavio ja prije par dana, ali vrijedi pažnju.
  • NORTE
    12.2k
    Danas u 21 sat u Zagrebu je takva magla da se nikakva tekma u to vrijeme ne bi mogla igrati, ili bi se opet igrala uz nemoguće uvjete za gledanje tekme. To je još jedan problem koji se u Zagrebu može riješiti isključivo izgradnjom novog stadiona. Srećom prognoza je drugačija pa se nadajmo da magle u četvrtak biti neće.
  • SAS1987
    15k
    Srećom prognoza je drugačija pa se nadajmo da magle u četvrtak biti neće.NORTE

Ne brini za maglu, bit će kiša.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ne brini za maglu, bit će kiša.SAS1987

Tijekom tekme ne bi trebala padat.
  • xavier
    12.1k
    Tijekom tekme ne bi trebala padat.NitkoBitan

Nema prognoze koja toliko unaprijed može znati hoće li kiša padati prijepodne pa će popodne prestati ili će se sve "pomaknuti" za 12 sati.
  • Neki tip
    21.3k
    Gledati danas hoće li padati u četvrtak između 21 i 23h je kao promatrati promet danas na Slavonskoj i "predviđati" hoće li tamo biti prometnih nesreća u četvrtak između 21 i 23h.
  • Neki tip
    21.3k
    umjesto da uživamo u danu nakon Koprivnice, mi (kao klub) se spuštamo nisko, vrlo nisko..

Meni ovo nije smiješno, već jadno. Bjelica je ovakav, onakav, ali respekt prema onome što je učinio u Dinamu mora postojati i ovo je nepotrebno, glupo.

Dinamo je veliki klub, a takvi drže do svoje prošlosti. Ja protiv zajebancije pa ni podjebavanja nemam baš ništa, no Bjelica nije baš samo "trener jednog od rivala". Osim toga, fora nije ni originalna, recikliramo foru drugog rivala.

I treće, Bjeličino objašnjenje o 4 golmana van stroja kao razlogu otkazivanja je posve na mjestu.

Da sažmem i ponovim - jadno.
  • vjeko1701
    9.4k
    Ne kužim, kaj uopće predstavlja Osijek? Nisam stručnjak za emotikone.
  • jp23
    2.7k
    A ono što ga je Drmić il netko nazvao Pinokijom u svom storyu, pa su naši to uzeli isto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.