• NitkoBitan
    19.1k
    Osijek je (tek) sad rasprodao sve karte za utakmicu sa Hajdukom u nedjelju, dva dana prije tekme i 5 sati nakon puštanja ostatka ulaznica u "slobodnu" prodaju. Mislim da su pogodili sa puštanjem 50% kapaciteta u prodaju. Da je bio pušten cijeli kapacitet uz covid potvrde mislim da bi došlo manje Osječana i više tovara nego u situaciji bez covid potvrda i uz pun kapacitet.
  • Stjepan
    479
    Ev i u Pulu na Istra - Rijeka je 50% kapaciteta, Demoni i Armada se striktno drže razmaka od 1.5metra.
  • Nino Bule
    14.5k
    "Uprava Hajduka je za utorak, 10. svibnja, sazvala skupštinu dioničara na kojoj će prezentirati financijske rezultate za 2021. godinu. U njoj je splitski klub poslovao s gubitkom od 28,8 milijuna kuna.

Druga je to godina u nizu da Bili posluju s gubitkom obzirom da je isti za 2020. godinu iznosio 21,8 milijuna kuna. Prethodno je Hajduk četiri godine u nizu ostvarivao pozitivan financijski rezultat.

Hajduk na svojoj službenoj stranici još uvijek nije objavio detaljan financijski izvještaj za prošlu godinu, no prema propisima o licenciranju Hrvatskog nogometnog saveza isti je dužan objaviti sedam dana prije objave prvotnih odluka o licenci, a ovaj put je riječ o 13. travnju."
  • SAS1987
    15k
    U njoj je splitski klub poslovao s gubitkom od 28,8 milijuna kuna.Nino Bule

Ocekivao sam vece gubitke.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Realno 50 milijuna minusa u dvije godine su ništa s obzirom na to kakvu momčad imaju sada, a kakvu su imali onda. Pitanje je jel tu sve, a ako jeste to pokriju dva rubna igrača Mlakar i Sahiti.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Pokriješ dug sa dva igrača (nema šanse da dobiju 7 milja eura za sahitija i Mlakara ali ajd) ali i dalje stvaraš dug jer ne zarađuješ dovoljno. Njima je Europa imperativ a i s njom, prilično sam siguran da će utopiti biuka negdje za 5-6 miliona
  • Nino Bule
    14.5k

Da ovo je ok gubitak, samo ne znam zasto im je luksa prodavao maglu i poslije tobola govorio da ce zavrsit godinu s 5 milijuna kuna gubitka.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    da, nije velik gubitak, sve se to iznivelira...

ali nije baš da oni često prodaju igrače za višemilijunske iznose, a i potencijalni kupci su manje izdašni ako znaju da je lova nužna jer je klub prodavatelj švorc, onda imaš dosta manje prostora za pregovaračke manevre.

tu lovu možeš vratiti i igranjem europskih natjecanja, ali puno lakše reći nego ostvariti.
  • Nino Bule
    14.5k

Sta je najgore u 2021. su dosta zaradili od transfera, a da nisu oslabili momcad.
    Stanko juric - 2 mil
    Vuskovic - 1.2 mil posudba
    Pasalic - 3.5 mil
    Nesto sitno za vlasica, jakolis 500k eura, jairo 500k eura.
  • Mali dioničar
    16.1k
    A lijepo je Beljo mogao igrati za Osijek II, ali ne - baš je tvrdoglavo otišao na posudbu.

7tir99l98pf2zgen.jpeg
  • LovroZG
    1.3k
    Da. On je to pametno odradio, a ne ko budale Moro, Olmo, Gvardiol, Gojak, Franjić i Sosa.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Osijek
    Ivušić- Grgić, Bralić, Lončar, Cheberko- Nejašmić, Žaper- Caktaš, Laszlo, Lovrić- Mierez

Hajduk
    Kalinić- Mikanović, Elez, Ferro, Melnjak- Fossati- Grgić, Krovinović, Sahiti- Livaja, Kalinić
  • Captain America
    18k
    2-0 Caki i Neja :cool:
  • Keyser Soze
    10.6k
    X nam najviše odgovara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.