• Infinity
    16.6k
    Ja sumnjam da bi u Osijeku napunili stadion protiv Hajduka tako da mi to s 50% kapaciteta ima smisla. Vjerujem da bi ih doslo preko tih 50%, al stoji mi prica da bi doslo pun k* tovara, kao sto bi doslo i nas pun k* da smo mogli do ulaznica. Odbacili su zaradu zbog domacinske atmosfere i po meni je to u ovom trenutku jako dobar potez za njih.
  • Nino Bule
    14.5k
    netko je pisao da je osijek imao u hnl-u preko 8500 navijaca u sezoni 2008-2009. Moja procjena je da bi bilo 9-10k ljudi ali samo zato sto bi tovara vise doslo, a jebes svoje navijace sa kovid potvrdama. Naravno isto nisam ocekivao u koprivnici onoliko ljudi tako da tko zna, mozda se i u osijeku naglo promjenila situacija i rasprodaju ovo u jedan dan.
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Ma navodno Moro zapratio Nikoliciusa i Livaju a Nikolicius nes stavio pa se napalili.. nebi se cudio da ih prati od prije
  • Captain America
    18k
    Prate se od 1. mjeseca, al shizofrenicima dolje je i to dovoljno :rofl: Mora da je BoNbAš NiKo znao za invaziju već tad :lol:
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Jbg.. imam ja mentole doma. Odma dolaze s vijesti "E E E E ZNAS KO JE ZAPRATIO NIKOLICIUSA I LIVAJU"
    Rekoh boli me k
  • Jaro
    7.7k
    Moro sve demantirao i rekao da ostaje u rusiji do kraja sezone i bori se za naslov prvaka...
  • Mr Anderson
    8.7k
    Tko je sljedeći oko kojeg će dići histeriju? Koji će doći igrat za kikiriki u Ajduka?
  • Nino Bule
    14.5k
    Tko ce cekat jos tjedan dana, mogli su nas ostala tri kluba pocastit financijskim izvjescima da imamo o cemu pisat do povratka hnl-a
  • NORTE
    12.2k

Grbić: "Stepenica više u mojoj karijeri"
  • Oluja
    4.5k
    sad ce biti proglasen izdajnikom i jebat ce mu sve po spisku jer ide u filijalu a kasnije ce biti #brkljacavrimeje
  • marcio amoroso
    37.5k
    sad ce biti proglasen izdajnikom i jebat ce mu sve po spisku jer ide u filijalu a kasnije ce bitiOluja

Sve si objasnio :clap:
  • Mr Anderson
    8.7k

Ako je to istina, onda je to sjajan posao Šikića. Realno, on mu jedini može garantirati da će igrati i da će biti projekt ko Grbić.
  • Stjepan
    479
    Lokomotiva ako se odluči za prekid suradnje sa Dinamom ako već i nisu što se vidi po prošlim utakmicama mogla bi kroz 2 3 godine biti jako dobra.Evo npr oni sada imaju jako dobrih igrača koji bi mogli uraditi ozbiljnije transfere.
    Kačavenda- za njega mogu dobiti 5mil€ možda i više ako će ga prodavati u inozemstvo
    Marko Dabro- 2-3mil€ možda i malo više ako bi ostao još jednu sezonu i zabio 20golova u Hnl-u što uopće nije nemoguće za njega.
    Enis Čokaj-mislim da bi i za njega mogli dobiti oko 2mil€
    Nikola Soldo - mladi stoper u21 reprezentativac po transfermarktu vrijedi 1.5mil€ i za njega bi mogli izvući oko 3mil€ ako odigra još jednu dobru sezonu.
    Tu su još Aliyu,Stojković,Miličević i još Brkljača ako dojde oni će od njega napraviti projekt kluba i tu vidim da bi u budućnosti Lokomotiva na takav način mogla dovest dosta igrača koji su talenti od 16 17 18godina a ne vide svoje mjesto u prvoj momčadi Dinama,Hajduka,Osijeka.
  • SAS1987
    15k
    Lokomotiva ako se odluči za prekid suradnje sa DinamomStjepan

Ako se odluci za prekid suradnje bi im Dinamo vjerovatno odrezao dotok talenata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.