• Nino Bule
    14.5k
    Mogo bi dambro stvarno do uskrsa trener bit, sve se otvara za takav scenarij
  • serbus
    4.3k
    Moram priznati Marin od kad se manje posvetio geliranju kose i boji kopački a više nogometu igra kvalitetno... Da li dovoljno za dinamo ne znam ali danas vs Istre nije to samo gol i asist nego prodori stvarno igra dobro.
  • Nino Bule
    14.5k
    Marin skoro svaku utakmicu najbolji igrac sibenika, s vjerovatnim najavljivanim odlaskom ivanuseca na ljeto mislim da ce bit mjesta za njega.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Situacija do kraja sa derbijima:

Osijek Hajduk (h) Rijeka (a) Dinamo (a)
    Dinamo Hajduk (aah) Rijeka (a) Osijek (h)
    Rijeka Hajduk (h) Osijek (h) Dinamo (h)
    Hajduk Dinamo (hha) Osijek (a) Rijeka (a)

Rijeka realno u najboljoj situaciji jer do kraja ima tri derbija kući.

Dinamo u nezahvalnoj situaciji jer u 3 od preostalih 4 derbija gostuje, ali je olakšavajuće da Osijek i Hajduk pred kraj prvenstva oba dolaze u Maksimir.
  • Nousername
    705
    To pred kraj bi vec mogao biti rijesen naslov prvaka.Vjerujem da ritmom utakmica gdje sad imamo jednu tekmu prek tjedna mozemo ulazit u tekme sa puno vise zelje i agresivnosti.Sjetimo se Kopica kad je preuzeo zadnje tri tekme smo bez problema pobjedivali.
  • pencilneck
    689
    Očekujem da Osijek kiksa već u petak kod Lokomotive. Oni nemaju igru uopće. Čvrsti su u derbijima i nije ih lako pobijediti, ali čim se susretnu s protivnikom koji njih malo pričeka nazad vidi se velika bezidejnost i impotencija. Ja sam uvjeren da će u preostalih 8 malih utakmica koje imaju, kiksati barem u 3. Dinamo ako u tri derbija s Hajdukom osvoji više bodova od Hajduka bit će prvak sigurno.
  • Nino Bule
    14.5k

Al su zato doveli lovrica i caktasa koji su gol igraci a i jednom ce mierez otcepit. Ja sam uvijek govorio da je osijek najozbiljniji kandidat za titulu. Sve je u nasim rukama i ako sve do kraja dobijemo nema problema, ali nasi igraci pokazuju ozbiljnu bezvoljnost u hnl-u.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Od četiri momčadi u borbi za naslov rekao bih da Osijek najviše ima igru.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Od četiri momčadi u borbi za naslov rekao bih da Osijek najviše ima igru.Mali Zeus

Zajebancija ili ozbiljno misliš?
  • Mali Zeus
    14.2k
    Zajebancija ili ozbiljno misliš?marcio amoroso

Ozbiljno. To što je grdo ne znači da nije igra, ljudi ponekad miješaju te 2 stvari.
  • Infinity
    16.6k
    Mi smo iz sedam derbija osvojili devet bodova i to je sramota. Dobili smo svega dvije utakmice. Osijek je u devet derbija upisao 16 bodova. Njih muce male utakmice, tu su najtanji, al ako im se otvori uzet ce titulu.

Ja i dalje vjerujem da cemo mi biti prvaci, al sve ovo mi vec lagano pici po zivcima. Nakon sto su tovari spusteni na zemlju mogli smo spustiti i Osijeka i bez problema cekati kraj prvenstva. Ovako nas ceka teska drama. Ako uzmemo titulu, bit ce slatka, ali nema sanse da nakon ovakvih igara budem zadovoljan samo zato jer smo uzeli trofej. Dinamo to moze i mora puno bolje.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Ozbiljno. To što je grdo ne znači da nije igra, ljudi ponekad miješaju te 2 stvari.Mali Zeus

Ljudi su doslovno na silu ili na sreću osvojili bod u ZG protiv Lokomotive, 2 protiv Istre u Puli, 2 protiv Rijeke u Osijeku, 2 protiv Dinama u Osijeku i bod protiv Dinama u Zagrebu. To su samo utakmice kojih se onako na prvu sjećam.

Ja uopće ne tvrdim da defanzivna igra nije igra, ali ovo što oni ponekad igraju je nula, a ne igra. Jedino gdje su mene osobno oduševili je utakmica protiv tovara u Splitu. Inače su samo nabijali duge na Miereza, a ova dva mesara Lončar i Škorić su mesarili.

To im uspijeva i ja to respektiram, ali daleko je to od igre.
  • pencilneck
    689
    Ovo je i dalje onaj Osijek kojeg je CSKA Sofija ismijao i ponizio u prvoj utakmici, a nadigrao u obje utakmice. Caktaš i Lovrić jesu pojačanja u vidu realizatorskih sposobnosti, ali Osijekov problem pod Bjelicom nikada nije ni bio velik broj propuštenih prilika, nego činjenica da oni uopće ne dolaze u prilike, tj. ne stvaraju dovoljan broj opasnih situacija pred golom protivnika da bi takvi realizatori u punini došli do izražaja. Ja i dalje ne vidim kako će oni pobijediti više od 5 od 8 malih utakmica koje im preostaju do kraja, a to im neće biti dovoljno za titulu.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Ljudi su doslovno na silu ili na sreću osvojili bod u ZG protiv Lokomotive, 2 protiv Istre u Puli, 2 protiv Rijeke u Osijeku, 2 protiv Dinama u Osijeku i bod protiv Dinama u Zagrebu. To su samo utakmice kojih se onako na prvu sjećam.

Ja uopće ne tvrdim da defanzivna igra nije igra, ali ovo što oni ponekad igraju je nula, a ne igra. Jedino gdje su mene osobno oduševili je utakmica protiv tovara u Splitu. Inače su samo nabijali duge na Miereza, a ova dva mesara Lončar i Škorić su mesarili.
    marcio amoroso

Ne bih se baš složio. Ti možeš zabiti gol u zadnjim minutama i imati sreću to zabiješ što ne znači da nemaš igru. Bila je baš dobra analiza prije 2 tjedna mislim na Stadionu di se točno vidjelo da čak i kad ide duga lopta naprijed da je to razrađeno, tko se miče gdje i oslobađa prostor i tko u prostor ulazi, tj. sve ciljano.
    Uostalom radi se o Bjelici čije momčadi nikad ne igraju na silu ili bez ideje. Naravno, on preferira tvrdu igru u kojoj je naglasak na obranu, što im očito ide jako dobro, a naprijed ima igrače koji mogu rješiti tekmu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.