• Praskaton
    2.5k
    definitivno je sutra vazna utakmica,cak vise iz nekog psihickog spektra da posaljemo poruku da smo jos uvijek miljama daleko od ostatka.Danasnja pobjeda Rijeke je odlicna tovari prvu ozbiljniju pa lagana puška.Vjerujem da ce ih Osijek obje dobit..

Al po meni prvenstvo se rjesava na naša tri derbija i tu je najvaznije bit pravi.
  • reziser
    6.9k
    dodatno me veseli kaj imaju tekmu za 3 dana u ovoj atmosferi...
    al ajmo mi prvo riješit šarane... :strong:
  • Praskaton
    2.5k
    Hahaha a gorica u uzasnom nizu koji mora jednom zavrsit :lol:
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Neće im bit lako u gostima protiv Istre. Znamo da su zajebani svima doma nebi me cudija i tu kiks. Sutra velik posa bi napravili pobjedom u Osijeku
  • Krizy
    46.5k
    Ako netko ne zna, usmjereno na likovanje oko onoga sakupljača lopti što se veselio golu Hajduka na Rujevici pa prešao u Hajduk
    adozj8rbsn73ky2d.jpg
  • Ali
    2.2k
    Vec sutra ce njihov PR okrenuti pricu.
    Slijede naslovi o rekordima po clanskim iskaznicama nh...
    Pa zatim kako je osnovni cilj kup i da prema "petoljetki" je prvenstvo u nekim slijedecim sezonama na redu, da nisu tekli prva godina.... to sto im je danas prva ekipa na 29,2godina, neznam kak misle to ostvariti, ali to njihove ovce ne kuze.
    Lijepo je rekao Palikuca danas u uvodu, kako oni slazu ekiou koja moze napredovati i imati rezultat u slijefecim sezonama, a ne samo ova...

Ali navikli smo se na njihovo prodavanje magle, novaTv sportska redakcija nosi crnu traku ... potop...

A mi sutra pristup kao sa Sevillom i mirno dalje...
    Nek se ponovi 2019, nakon pobjede nad cesima u EL smo nakon tri dana dobili Osijek sa Zekicem 3:0, andric, beli i rahmani... ponovilo se
  • db-izbjeglica
    15.9k
    za hajduk je još poraznije što su utakmicu jučer počeli sa postavom koja je u prosjeku imala preko 29 godina. znači, jučer su krenuli u utakmicu sa 0 igrača koji imaju potencijal za nekakvu značajniju prodaju.

rijeka ih je glatko pobjedila sa momčadi koja je u prosjeku ispod 25 godina i u kojoj imaju 5-6 igrača koje će sigurno transferirati za finu lovu.
  • deda
    34.1k
    Čini mi se da starije momčadi od tovara i nije bilo u HNLu.
  • Krizy
    46.5k
    U zadnjih 15 sezona HNL-a (uključujući ovu), odigrano je 2876 utakmica prve lige, čime je na travnjak poslano 5752 momčadi prvih 11.
    Od tih 5752 postava, jučerašnja postava Hajduka je treća (3.!) najstarija u tome razdoblju sa prosjekom godina od 29.2
    Jedini koji su izveli starijih prvih 11 u tome razdoblju su Split 2010./11. (29.4) i Slaven Belupo 2007./08. (29.3).
  • db-izbjeglica
    15.9k
    ma baš ono veteranska momčad + 2 igrača koji su smanjili taj prosjek su na posudbi (katić, ferro). iskreno, ne vidim smisao u ovom njihovom putu, al dobro - nije da mi je krivo.
    ganjaju rezultat - koji na kraju vjerojatno neće ostvariti - a plan za "sutra" je krajnje nejasan.

ljubičića i biuka su najavljivali kao projekt kluba, a na kraju imaju dosta slabu minutažu, a i kad igraju su poprilično loši. šutalo kao stoper ima više golova od biuka ove sezone :lol:
  • bbb medimurje
    3.3k
    lr15nre9z1rddvr9.jpg

Ovo je graf aktivnosti nikole kalinica od jucer. Ukupno 11 tocnih dodavanja od cega su 4 dodavanja bila prilikom izvodenja pocetnog udarca nakon 3 gola rijeke i 1 na pocetku poluvremena.
  • Ludovic IX
    7.4k
    I onda kad im kažeš da idu ali in, izvlače artiljeriju. A što je ovo nego ali in. Traženje instant rezultata na uštrb razvoja igrača a znaš da ako ne uspiješ, moraš prodati jedino što vrijedi. A i to je pitanje , koliko će to vrijedno vrijediti za pol godine.

Ako oni ne vide da je Lukša mali Mamić samo uglađeniji i služi se sličnim metodama, fala bogu drugi vide. Samo dinamo nije hajduk da bi propao ko oni kad je Mamić bio strah i trepet u hns-u.
  • SAS1987
    15k
    Vidim na sportnetu da počela depresija i da trener ne valja :rofl:
  • Infinity
    16.6k
    Sad ih ceka polufinale kupa i ako prodju opet ce zavladati euforija.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    zakon velikih brojeva...gorica je predugo bez pobjede :lol:
    koji bi to bio plač da ispadnu iz kupa, urnebesno, orgazmično....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.