Mislim da si ovaj put u anketi izostavio ipak ono najbitnije. Ljudi generalno smatraju Krznar ipak "nije taj" i da nema dovoljno autoriteta te mislim da bi ga većina zamijenila nekim "Bjelicom" (pod navodnicima, ne mislim da bi se Nenad vratio iz Osijeka) ili Kekom. No isto tako, dati mu otkaz i zamijeniti ga Cvitanovićem ili "Jovićevićem" baš i nema smisla.
Tako da je ovo što si postavio veoma relativno i uvelike ovisi o tome tko bi ga zamijenio. — xavier
Manje više igra i sve nogometne okolnosti, nego netko tko je beskičmenjak i godinama desna ruka osuđenom kriminalcu, a time pod prisegom za odanost i pod utjecajem njegovog starijeg brata za mene ne može biti dobar izbor za trenera. — Dudu
O čemu ti?
Glasao sam za ostanak Krznara na klupi, kakvo mrtvo sapunjanje daske?
Na forumu se ne smije ljude pitat bi li htjeli da trener ostane ili ne ostane, ali se smije pisati o tome da trener ostane ili ne ostane? — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.