• Praskaton
    5.6k
    Pa ovo nije mitologiziranje ili izmišljanje, ovo je potvrđeno više puta od ljudi iz kluba.Paggini

Kao da kažes Rada Borić je potvrdila da Tomica radi 0-24.Sry al smiješno.

Nebitno uopce koliko radi,bitno je šta radi.
    Kod mene za sad ima minus kod izjave oko suđenja i kod izbora trenera odnosno tvrdoglavosti oko istog koja nas je već koštala u europi.
    Sve ostalo mi ovako laički izgleda vrhunski.
  • pešća
    1.1k
    Ne postoji ugovor na svijetu koji se ne moze raskinuti. Naravno sve je pitanje financijafakin

Ili je možda pitanje držanja do riječi nečega što se s nekim dogovoriš? Pored toga što drži nekoliko uspješnih ugostiteljskih objekata u Zagrebu i toga što je kroz bogatu nogometnu karijeru sigurno nešto ostavio sa strane čisto sumnjam da mu neku razliku radi to što ima gažu kao komentator. Pa taman i to što je fizički odsutan jedan ili dva dana iz Hrvatske ne znam kaj bi to bilo presudno kad se danas 80% posla odradi preko laptopa ili telefonski.
  • fakin
    3.3k
    Ja bi za Dinamo prekršio sve ugovore, uvjete i dogovore ikada nebitno s kime dogovarao. Meni je Dinamo apsolutno iznad svega.

Ali ok, poštujem da nekome nije tako, nebitno kako se ta osoba zvala.
  • Crusades
    22.4k
    Zato ćete povijest i pamtiti kao legendu Dinama. Tvoja žrtva i doprinos u crnim vremenima u kojima si trpio torturu neće ostati nezapamćeni.
  • Jurki
    23.4k
    Ja sam kreten kaj se tice marketinga i tih pizdarija.. ali decki pa jebemu sigurno ga svaki put pitaju kaj trenutno radi i cime je preokupiran u Dinamu. I kakva je to reklama zapravo za klub.

Nek komentira..

Da nije to.. naslo bi se nekaj drugo za srati.
  • Bosskovitz
    20.2k
    Ali ok, poštujem da nekome nije takofakin

Koja razina komunikacije, kao da klub trpi jer čovjek pola svakog radnog dana provodi aktivno nanoseći štetu Dinamu, a zapravo par sati svakih par tjedana komentira nogomet u jednoj od najgledanijih nogometnih emisija na svijetu.

Nema svetih krava i svatko je podložan kritici, ali stvarno smo u stanju iz svega napraviti dramu.
  • mrgud
    737
    Bennacer ti je došaovlatkomarkovic

Mislio je na nekoga koji će više biti na terenu nego van terena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.