• Praskaton
    5.6k
    Pa ovo nije mitologiziranje ili izmišljanje, ovo je potvrđeno više puta od ljudi iz kluba.Paggini

Kao da kažes Rada Borić je potvrdila da Tomica radi 0-24.Sry al smiješno.

Nebitno uopce koliko radi,bitno je šta radi.
    Kod mene za sad ima minus kod izjave oko suđenja i kod izbora trenera odnosno tvrdoglavosti oko istog koja nas je već koštala u europi.
    Sve ostalo mi ovako laički izgleda vrhunski.
  • pešća
    1.1k
    Ne postoji ugovor na svijetu koji se ne moze raskinuti. Naravno sve je pitanje financijafakin

Ili je možda pitanje držanja do riječi nečega što se s nekim dogovoriš? Pored toga što drži nekoliko uspješnih ugostiteljskih objekata u Zagrebu i toga što je kroz bogatu nogometnu karijeru sigurno nešto ostavio sa strane čisto sumnjam da mu neku razliku radi to što ima gažu kao komentator. Pa taman i to što je fizički odsutan jedan ili dva dana iz Hrvatske ne znam kaj bi to bilo presudno kad se danas 80% posla odradi preko laptopa ili telefonski.
  • fakin
    3.3k
    Ja bi za Dinamo prekršio sve ugovore, uvjete i dogovore ikada nebitno s kime dogovarao. Meni je Dinamo apsolutno iznad svega.

Ali ok, poštujem da nekome nije tako, nebitno kako se ta osoba zvala.
  • Crusades
    22.4k
    Zato ćete povijest i pamtiti kao legendu Dinama. Tvoja žrtva i doprinos u crnim vremenima u kojima si trpio torturu neće ostati nezapamćeni.
  • Jurki
    23.4k
    Ja sam kreten kaj se tice marketinga i tih pizdarija.. ali decki pa jebemu sigurno ga svaki put pitaju kaj trenutno radi i cime je preokupiran u Dinamu. I kakva je to reklama zapravo za klub.

Nek komentira..

Da nije to.. naslo bi se nekaj drugo za srati.
  • Bosskovitz
    20.2k
    Ali ok, poštujem da nekome nije takofakin

Koja razina komunikacije, kao da klub trpi jer čovjek pola svakog radnog dana provodi aktivno nanoseći štetu Dinamu, a zapravo par sati svakih par tjedana komentira nogomet u jednoj od najgledanijih nogometnih emisija na svijetu.

Nema svetih krava i svatko je podložan kritici, ali stvarno smo u stanju iz svega napraviti dramu.
  • mrgud
    737
    Bennacer ti je došaovlatkomarkovic

Mislio je na nekoga koji će više biti na terenu nego van terena
  • Mathiasovi Chageri
    7.7k
    Ma stranu ova rasprava o Bobanu, vidio sam da smo dovukli iz našeg generalnog sponzora novog voditelja projekata u marketingu, ranije smo iz jedne agencije doveli i još jedno pojačanje u Marketingu.

Pohvale za klub da se na toj razini “pojačavamo”. Kako je lijepo vidjeti klupske marketinške aktivnosti u zadnje vrijeme, mračni dani plaćanja da ljudi dođu na stadion i predstavljanja fan shopa kao velebno postignuće su debelo iza nas.
  • cibona
    7.9k
    Čuj to, sad se počelo tvrditi da smo vrijeme vladavine Mamića šutili 20 godine ko pi*ke... Ovo je uvreda za sve navijače dinama, a ponajviše za Boyse koji su prolazili kroz najgoru torturu i to upravo zato što NISU šutili ko pi*ke.

Više puta izgovorena laž jednom će postati istina. To je kroz ovo upravljačko idolopoklonstvo i dokazano. Tu smo da postavljamo pitanja, tu smo da hvalimo, ali tu smo i da kritiziramo dokle god mi to želimo. Ipak smo demokratski klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.