• Crni86
    16.9k
    moje misljenje je da mi imamo uvjete toliko bolje i da oni imaju layeca i kustica da bi mi i dalje trebali ih otresti kao malu djecu.

Mi smo se svojim losim potezima u zadnjih 4,5,6 sezona usosili. Dopustili i njima i ostalim da osjete da ima prostora, pa onda dodatno dsli i titulu prosle sezone. Gladni su i osjete krv, grizu kao nikad prije u zadnjih 15 godina u to je sasvim razumljivo. Zato je i bitna ova sezona da se odradi sampionski
  • Jurki
    20.4k
    slazem se da bi ih trebali otresti ko šmrklje.
    Ali sam se prvotno referiral na clanak i na komentar kolege @The Undertaker.
    Nikad vise se nebu desilo da guras djecji vrtic, osvojis ligu i ostavis konkurenciju 20 bodova razlike istovremeno.. a ljudi se toga najcesce prisjecaju.

Mogli bi se sloziti da u zadnje 2-3 sezone.. nekaj se liga digla, a nekaj smo se mi sami sjebali i srozali.
    Ali isto tak garantiram da ova danasnja momcad sa pravim trenerom moze pojesti sve Dinamove momcadi osim Bjelicine jer je ona momcad imala luđake Olma, Livija, Orsu, pa i Petka kad ga nije bolio kurac.
  • Pacho
    10.2k
    Vec je jako dugo vise nego ocito da jurimo prema provaliji i jos dodajemo gas sve dok nas vodi skupljac pouka.

Epska greska Bobana je imenovanje ovog diletanta, a jos veca je sto mu prije par tjedana nije spicio otkaz.
  • Goncalo Santos
    2.2k
    Jel ima netko u klubu tko smije propitkivati bobanove odluke i rec mu ovo ne ide?
  • Keyser Soze
    16.8k
    Imate li srama?
  • ivanlivno
    169
    Nema šanse da Boban dođe na članski dan, ak dođe svaka mu čast, bar za hrabrost.
  • don
    16.7k
    NAJKASNIJE do jutra ne vidin li obavijest o otkazu, krenit ću virovat u teorije zavjere (koje san sad sam izmislia) da ljudi iz kluba rade protiv kluba. Jer ne može bit realno da ostane na klupi.
  • ivanlivno
    169

Mislio sam da je teorija zavjere da smo prodali sezonu za stadion.
  • don
    16.7k
    ovu sam sam upravo izmislio.
  • Olmic
    5.4k
    Ako kova ne dobije otkaz nema sanse da bu bilo clanskog dana
  • Kruno
    1.1k
    Cuvanje Kove mi je veliki mius uprave.
  • Fan
    1.7k
    Evo ja ću stat ovog trena u obranu Bobana jer mi je jasno da je htio treneru dat vremena, al vjerojatno nije očekivao da će u zadnjih mjesec dana toliko ljudi okrenut leđa Kovi, od igrača (samo pretpostavka) do navijača (to bih rekao da je ziher).
    Naravno da se nama čini da je otkaz danas prekasno, ali s obzirom na to da ne želimo mijenjat trenere svakih par mjeseci, mogu razumijeti strpljenje.
    Naravno, ako nakon danas ne dobije otkaz, e onda više ne mogu skužiti kaj se tu dešava u pozadini...
  • Dino
    4.6k

Apsolutno se slazem s tobom! Ako mislimo biti ozbiljan klub, moramo se vise rijesiti te osmanske navike mijenjanja trenera svako malo, ali zato treba dovest jedno posteno ime s dobrim renomeom da se smanji mogucnost potrebe za zamjenama. Danas je trener ispucao svaki kredit koji bi mogao imati na racun neke konstante, vremena i ostalih faktora koji su bitni za stabilnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.