• Mali dioničar
    18.3k

Svatko može pitati što želi, a po meni je jedino zanimljivo što bi NO odnosno Nauković mogao reći situacija sa stadionima.

To jest vrlo bitna tema, ali meni se čini da ljude trenutno najviše žulja 2. mjesto u HNL-u, a žuljat će ih još više ako sutra se sutra ne uknjiže 3 boda.

I sad bi netko iz devetočlanog NO trebao pričati o tome... :meh:
  • Bosskovitz
    19.4k
    Nije hejtanje nego kritikaThor

Na prošlom članskom danu bio je svatko tko je htio doći, niti jedno jedino pitanje nije bilo cenzurirano, bilo to sedamnaesto po redu pitanje o Sanjinu ili pitanje o gemištu na stadionu, pa i pitanja onog trola koji je baniran odavdje, pa čak i pitanja onih koji misle da za njih nikakva pravila ne vrijede samo zato što su informatički toliko nepismeni da ne znaju upaliti kameru na mobitelu, ali barem su eto istupili javno, a ne skrivajući se iza glupih nadimaka. Jesu li svi odgovori bili zadovoljavajući? Je li sve bilo savršeno? Naravno da nije.

To je bio prvi članski dan ikad na kojemu su se neke lekcije naučile i ovaj će sigurno biti bolji od prošlog, a sljedeći će sigurno biti još bolji od ovog. Slobodno dođi, bit će 300+ članova Dinama tamo, i postavi pitanje; nitko ti to neće zabraniti kao kaj ti nitko nije branio ni prošli put. Ovo je tvoj klub i imaš mogućnost izravno postaviti pitanje predsjedniku, upravi ili nekom iz nadzornog odbora - koliko se navijača drugih klubova na cijelom svijetu može pohvaliti toliko direktnom komunikacijom s klupskim vodstvom?

Ili nemoj ni doći ni postaviti pitanje, to je isto tvoje pravo.

Ali, molim te, nemoj izmišljati ova sranja o "troje ljudi" i "svi znamo kako su se postavljala pitanja". To naprosto nije istina i to, u konačnici, nije ni kritika nego isfrustrirano potpaljivanje vatre u trenutku kad Dinamo tako nešto zaista ne treba.
  • Crni86
    16.9k
    Nauković mogao reći situacija sa stadionima.Mali dioničar

Vjerujem da ce se nac na temi sigurno.

Ha ima tema i iz prosle sezone koje nisu bas jos razjasnjene. Zaboravili smo malo na bivseg sportskog direktora i razne stvari koje su se spominjale nakon njegovog odlaska. Opet Zvone tada nije bio tu, bivsi izvrsnjaci su potvrdivali njegove odluke. Vjerujem da ce se nac pitanje oko mladica koji su pusteni besplatno u kustu kod frenda bare, tramsfer sucica itd itd.

Naravno da ce najvise pitanja biti za Zvonu to je neizbjezno. Situacija jednostavno to nalze.
  • Thor
    1.3k
    pod "troje ljudi" ne mislim doslovno.ne znam tocan broj ali je bilo mozda 70setak,100 ljudi. A da je bilo preskocenih pitanja kao nekih tada bitnih odgovora,bilo je. Iza toga su bile i smjene Marica (koji je na clanskim danima prodavao bureke) ostavke clana i tak...znamo svi kaj je bilo.
    Nitko ne moze zabraniti nekome neko pitanje i to nisam niti rekao.
    Kao i sto nisam ni frustriran niti isforsirano potpaljujem bilo kakvu vatru!
    Dapace, u 99% svojih postova i kometara sam pozitivan i podrzavajuc tako da nema mjesta tim i takvim zakljucima i etiketiranjem.
    Da, ok mi je da se organiziraju clanski dani i da drago mi je da ce clanovi postavljati pitanja i dobiti odgovore kao sto sam naglasio.
    Kritiziram nedovoljno komuniciranje sa clanovima i navijacima opcenito. Na nacin da nije dovoljno i to je to. I to samo od Predsjednika kluba. Pogotovo sad kad se vidi da smo upali u neku mini krizu.
    I nisam jedini koji to komentira. Podrzavam clanski dan i tu interakciju ali isto tako mislim da bi kroz cescu medisku prisutnost Predsjednika ili Uprave (tipa bar jednom mjesecno na nekoj presici) se moglo iskomunicirati dosta bitnih stvari koje vjerojatno zanima vecinu navijaca a to je nas tim,rezultati (pogotovo kada je neka kriza rezultata) napredak oko stadiona,neki novi projekti... itd.
    A onda na clanskim danima koji su jednom godisnje (bar je do sad tako bilo) i ostalo ili detaljnije sve koga zanima vise detalja. Pa i prica o gemistima,pivi i cevapima na stadionu.
    Mislim da ne trebamo cekati clanski dan da nam se neke stvari komuniciraju.
    To je moj stav i kritika Predsjedniku i Upravi bez obzira sto je i meni on moj izbor i sto i dalje ima moju podrsku i potporu bez zareza.
    Pozdrav :victory:
  • Mlađi referent
    14.8k

Bedastoća, koja tjera ljude da glume đavolje odvjetnike, ali Zdravko Mamić je preuzeo klub u rasulu, s dugovima, s jačim konkurentom.

Zvonimir Boban je preuzeo imperiju, klub s jednom od najjačih škola u Europi, punom blagajnom, serijske pobjednike, reputacijom da možeš dovesti Bennacera, Domingueza, McKennu, a konkurent zapravo i ne postoji.

Dinamo MORA i vjerujem da hoće do kraja sezone pokazat da je sila bez konkurencije. U suprotnom, pričamo o promašaju.
  • Jurki
    20.4k
    Zvonimir Boban je preuzeo imperijuMlađi referent

Imperiju sa blagajnom koja funkcionira poput narkomana koji trazi "novi šut" da moze opstati na istoj razini.
    Imperiju sa razjebanom svlacionicom koja je vapila za resetom.
    Dinamo je i dalje klub koji vozi svake godine u crvenom i liga prvaka svake 2-3 godine je pod mus.

Da je sad idealno? Nije.

Rjesenje je jednostavno. Ekipa koja je pokazala da zna igrati je tu.
    Dovedes coveka koji to poslozi i imas strojcinu.

Edit: skola je izbacivala igrace kad je konkurencija bila u totalnom kurcu pa si mogel glumiti "Loksu" u drugom dijelu sezone. Kad se konkurencija konsolidirala ni prije 3 sezone nismo mogli gurati klince.
  • Fatos Beqiraj
    333
    ma pusti nekima se neda objasnit. Za njih je Mamic svetinja, ostalo sve nevalja. Jakir nevalja bjelica nevalja kanavaro nevalja kova nevalja. Ostali u hnlu igraju badminton pa moramo savrseni bit. Hajduk je savrsena ekipa a Garcia je bolji od Fergusona. Sa dinamom je lako upravljat imas talente milione kamione i to je to sve ce se samo posloziti.
  • The Undertaker
    9k
    Svojevremeno se govorilo da je dovoljni prestati krasti pa će biti para ko blata i poteći će med i mlijeko. Očito smo sad u fazi suočavanja sa stvarnosti u kojoj neznanje košta više od lopovluka. Oni koji su sve znali tada sve znaju i sada.
    Kakogod, previše osvrtanja na prošlost je gubljenje vremena, tu smo gdje jesmo a situacija uopće nije crna kako se ovdje predstavlja. Više je problem trend, silazna putanja koja traje od odlaska Bjelice. Ja bih rekao da je normalno da su navijači nezadovoljni dok god su trendovi takvi.

Drugo pitanje je kako stojimo sa lovom i kakav će biti financijski rezultat. O tomu ovisi i zimski prelazni rok i sljedeća godina. Ako netko bude u prilici, neka postavi to pitanje na članskom danu.
  • Jurki
    20.4k

Tada su bila druga i drukcija vremena.
    Konkurencija nam je bila u totalnom kurcu. Kmečavci pred bankrotom, Osijek na samrtnoj postelji kojeg su aparati odrzavali na zivotu dok nisu dosli Ugari.
    Rijeka isto tak vec u lijesu, samo je netko trebal zakucati zadnje čavle.
    Ostatak lige je blize izgledal danasnjem Rudesu nego ozbiljnijem prvoligasu.

Znam da je glupa usporedba, ali me zanima koja nasa momcad od (2008-2016) bi bila prvak u danasnoj konkurenciji?
    U tim sampionskim ekipama iz tog razdoblja su igrali razni poluinvalidi koji danas nebi prismrdjeli ni Belupu, a kamoli šampionskom Dinamu.
    Nogomet se mijenja, vremena se mijenjaju a neki su jos hipnotizirani velikim vođom.
    Gde su ti klinci u picki materinoj iz pretprosle i one sezone prije?
  • Crni86
    16.9k
    danas rijeka, hajduk i osijek nisu nista bolji nego 2010/11. Sto dokazuju i rezultati u europi. Hajduk od te sezone nije igrao skupinu, ajde rijeka plese kako koju sezonu sad je opet ona kad su losi, a osijek je samo one sezone pod bjelicom bio iznad prosjeka gdje je inace bio.

Ostatk lige se stabilizirao financijski pa nemas svake sezone 3,4 kluba kojima prijeti bankrot. To je istina. Al opet taj ostatak lige je jednak nama kao i tovarima i rijeci i osijeku. Ak je jaci sada jaci je i njima tako da opet ta premisa ne stoji zasto se mi teze odvajamo odnosno nemremo uopce bit prvi vise od 5 kola po sezoni

Suludo je trazit bilo kakve razlike zasto se mi zadnje 3 sezone ne mozemo odvojiti od kluba koji svake sezone ima jedva za biber i ne moze proc dva europska kola kvalifikacija dok mi igramo europu, ligu prvaka, skidamo chelsea, totenham, monaco, fener itd. I imamo love ko dreka nasprem ostatka lige.

Jaz izmedu nas i ostalih je i dalje osjetan i sva ta obrazlozenja jaca liga, jaca rijeka ovi oni ne stoje. Jaci smo i mi na kraju, prije nas je rastavio ludogorets a sad taj ludogorets dolazi po lekcije kod nas
  • Mlađi referent
    14.8k
    ali me zanima koja nasa momcad od (2008-2016) bi bila prvak u danasnoj konkurenciji?Jurki

Naravno da svaka od tih, a vjerojatno i Rijeka iz peak Kekovih sezona.
    To je razdoblje kad je Dinamo izbacivao gomilu igrača koji će u skorije vrijeme nosit repku do povijesnih uspjeha i igrače koji će igrat u najjačim svjetskim ligama.

U najmanju ruku bi svaki put išli kao favoriti, kaj i ELO sugerira.
  • Jurki
    20.4k
    Tovari nisu imali ovakvo suđenje kakvo imaju danas.
    I nek im suci izvuku 2-3 tekme (.kao sto jesu) i nema zaostatka.
    Nema razlike u Europi? Pa naravno da nema kad i najveci šrot koji ih je šamaral radi neki kurac.
    Njima tak i tak ta Europa nije vazna.
    Mi zadnjih par sezona ili imamo problem sa kadrom (lani i preklani), a ove sezone sa trenerom.

po Elo rejtingu bi mi morali tuci Goricu, Loksu i Vukovar pa nismo.
    Isto tak gdje pise da bi momcad sa Sivonjicem, Carlosom, Guellom, Costom i ostalim teletabisima koji su prosli kroz nasu svlacionicu tukla npr danasnju Istru.
    Reprezentativni materijal igraca je tak i tak prvom prilikom otisel van.. pa ni te igrace ne mogu ozbiljno ukalkulirati.
  • Crni86
    16.9k
    Tovari nisu imali ovakvo suđenje kakvo imaju danas.
    I nek im suci izvuku 2-3 tekme (.kao sto jesu) i nema zaostatka.
    Jurki

Onda nisu bolji vec suci tak sude kak sude. Mislim da se slazemo da je top ipak drugi par rukava.

Meni je jasan narativ medija koji stvaraju sliku o nikad jacoj ligi jer oni to sve na kraju monetiziraju onda. Imali smo prije vise klubova u PO nego u zadnjih 5,6 godina. One jedne sezone su tri kluba dosli do playofaa EL a tada jos nije postojala KL. To je sezona kada je split igrao play off, ne sjecam se iskreno tko je jos uz njih bio. Danas nam to izgleda kao sf….

Najbolji primjer gdje lezi problem je prosla sezona. Prvak s najmanji brojem bodova… znaci da smo bili na bilo kojoj razini iz proslih sezona uzeli bi titulu. Dovoljno govori o jacini rijeke i hajduka kojeg uz to jos lagano guraju suci.
  • Jurki
    20.4k
    Onda nisu bolji vec suci tak sude kak sude.Crni86

Ja nisam ni napisal da su bolji, vec da imaju bolje rezultate.. na koji nacin u konacnici je za nas nebitno.
    Samo je vidljivo da su nam blize trenutno.
    A i to mozemo zahvaliti nasem trenerskom strucnjaku na klupi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.