• Crle
    1.3k
    On to sve što je radio protiv Mamića (ono što zbilja je) nije radio zbog toga što je to ispravno i zato što on ima nekakvo znanje i moralni kompas kako sada to želi prikazati, nego je radio zbog sebe. Zbog svoje koristi. Njihov obračun sa Mamićem je došao tek tada kada su shvatili da se radi o njima ili njemu. Nema tu nikakve borbe protiv onoga što je Mamić radio jer istu stvar su oni željeli nastaviti dalje, samo bez njega. A koliko je sposoban i koliko je kompetentan da priča o pravnim stvarima dovoljno govori činjenica da on nema blagog pojma što je demokracija.

Njegova osobna kompetencija i samosvjesnost je toliko niska da lik koji nema veze sa pravom ljude koji su studirali pravo i pravnici su naziva "kvazi pravnicima". Isto on kao lik koji nema doticaja sa menađerskim poslom i koji je sam priznao u podcastu da su se učili taj posao kada su došli na te pozicije, sada ljude koji cijeli život rade taj posao na odgovornim pozicijama i sa karijerama koje on samo može sanjati naziva nesposobnjakovićima.

Njega na životu još jedino drži to "da je on sam rekao da više neće u dinamo" jer da ima i malo muda (da Antoliću nemaš) bi se kandidirao pa vidio kako bi prošao na izborima. Ovako mu još barem ostaje peglanje imidža i kenjanje o partijama, jer za drugo ni nije.
  • pjetlić
    120

Ja sam to citao ne znajuc narativ, komedija od knjige. al kolko moras bit u strahu oko toga kaj si radio da ides pisat knjigu da probas ime isprat, horor
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.