• Crle
    1.3k
    On to sve što je radio protiv Mamića (ono što zbilja je) nije radio zbog toga što je to ispravno i zato što on ima nekakvo znanje i moralni kompas kako sada to želi prikazati, nego je radio zbog sebe. Zbog svoje koristi. Njihov obračun sa Mamićem je došao tek tada kada su shvatili da se radi o njima ili njemu. Nema tu nikakve borbe protiv onoga što je Mamić radio jer istu stvar su oni željeli nastaviti dalje, samo bez njega. A koliko je sposoban i koliko je kompetentan da priča o pravnim stvarima dovoljno govori činjenica da on nema blagog pojma što je demokracija.

Njegova osobna kompetencija i samosvjesnost je toliko niska da lik koji nema veze sa pravom ljude koji su studirali pravo i pravnici su naziva "kvazi pravnicima". Isto on kao lik koji nema doticaja sa menađerskim poslom i koji je sam priznao u podcastu da su se učili taj posao kada su došli na te pozicije, sada ljude koji cijeli život rade taj posao na odgovornim pozicijama i sa karijerama koje on samo može sanjati naziva nesposobnjakovićima.

Njega na životu još jedino drži to "da je on sam rekao da više neće u dinamo" jer da ima i malo muda (da Antoliću nemaš) bi se kandidirao pa vidio kako bi prošao na izborima. Ovako mu još barem ostaje peglanje imidža i kenjanje o partijama, jer za drugo ni nije.
  • pjetlić
    120

Ja sam to citao ne znajuc narativ, komedija od knjige. al kolko moras bit u strahu oko toga kaj si radio da ides pisat knjigu da probas ime isprat, horor
  • PetkoDaniOršaGol
    604
    Obraz đon i kako je netko ovdje napisao, iskrivljena percepcija stvarnosti. Za ne povjerovati. Pozdrav Šokre, baci oko na subotu, biti će ponovno 12 plus tisuća ljudi na stadionu, na tekmi s Istrom... znam da te peče sve kaj gledaš... i znaš kaj, peklo bu te i više... bit će uskoro i preko 20.000 ljudi na takvim "malim" tekmama... bit će i novo "Dinamovo", to ti je ono kad klub izađe među ljude i kad se ljudi iz uprave i igrači slikaju, grle i druže sa svojim navijačima po kvartu... bez straha, bez zaštitara i "osobnih pratnji"... bit će i izbori... i kvizovi na stadionu... i mlado i staro po kvartovima nosi dinamova obilježja, jer je klub konačno njihov, a ne tvoj i od tvojih gospodara... To ti je tak kad navijači imaju svoj klub. Pozdravi Rožića i ostale. Pozovi njega i ostale na kavu, fakat si probajte osnovati svoj klub, kako je Miroslav onomad predložio nama. I povedi Sukija.
  • Mali Zeus
    19.1k
    Istra mi je baš dobra poveznica, pretprošlu sezonu kad smo pred kraj jurišali na naslov. Tekma protiv Istre, a atmosfera u Maksimirskoj i pred stadionom kao da je derbi ili europska tekma. Ispunjen stadion, svi nabrijani, dobre volje, odlična atmosfera.

Tad vidiš da je to to i takve stvari su znak da imamo naš Dinamo.
  • Ludovic IX
    9.7k
    samo mala digresija - lani smo na 90% domaćih tekmi u HNL-u imali samo dvije tribine otvorene i bili sretni kako lijepo to izgleda kad su tribine skoro pa pune..

sad na prve dvije tekme, otvaramo i treću tribinu i malo smo nezadovoljni jer ima još 3k ulaznica dan i pol prije tekme od ukupno 15k mjesta. ono što je lani bilo 8k, sad je 12-13k..što nije mala razlika

sve zahvlajujući onome što dinamo danas predstavlja i tko ga predstavlja
  • ZgDLions
    1.5k

Kaj se nisu riješili Sukija, nije valjda još pri Dinamu?
    :scream:
  • Dadox
    799
    ma Suki je uvlakač teški i on je dobar sa svima i ostaje u svim vremenima.Dobar je on i sa Zvonom i s Marićem.Potrčko kojeg svaka vlast treba.
  • rioda
    9.9k

Čuo sam iz prve ruke priču tko je intervenirao da ga se ostavi u klubu... Žalosno i smiješno istovremeno :lol:
  • Dadox
    799
    ma da…Ostaje on ziher.Stoji tam pred liftom i dočekuje Vip-ovce i sa mnogima se izljubi ko onomad sa Zdravkom kad je došao na tekmu iz Remetinca.Ma fuj
  • Ludovic IX
    9.7k
    Ja bi najradije da opet urgirsmo mailovima prema upravi da ga se makne od dinama jer ruši ugled kluba
  • fakin
    1.2k
    slažem se
  • serbus
    5.3k

To bi mogao biti prvi članski referendum nevjerojatno da se još drži.
  • PetkoDaniOršaGol
    604
    Mislim da je. Ak ga vidim pred Zapadom sutra da glumi šerifa, onda je.
  • ZgDLions
    1.5k

To mi je tužno, jedna takva ljiga da bude blizu kluba, pa ima finih ljudi da budu dio Dinama, ovakvi mi samo želudac okreću, a zbilja fini dani su pred nama.
    #Sukinapustisvetinju
  • ElDorado
    5.5k
    e jbga ajd sad gukni golube.

Pretpostavljam da HDZ tu ima svoje prstiće
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.