• Thor
    61
    Ponoviti cu dio svojeg komentara od neki dan uz mali apdejt.
    Nebitno je da li cemo ove godine biti prvi ili ne (zelio bih od sveg srca da budemo ali sad se vec bojim i za 3.mjesto kako izgledamo) no bitno je da pod hitno zaustaviti prvo ovaj opcenito negativan trend rezultata koji se dogadja i koji se moze preliti u iducu sezonu a bez kvalitetne stabilizacije procesa upravljanja moze nas odvesti u jos vecu krizu. Sad je vrijeme za odlucne akcije onih u upravi koji vjerujem znaju o cemu pricam i krenuti upravljati tim procesima.
    Ne zelim nikome docirati ali vrijeme je poduzeti hitno jos vecu razinu odlucivanja i donosenja odluka pa makar i radikalnih kako bi se prvestveno zaustavio ovaj negativan trend u svakom segmentu, javno i glasno reci i komunicirati, ne sutjeti vec dva dana ili pak bacati bombone i floskule, i krenuti hitno sa stabilizacijom odnosa pa ponovno dizati povjerenje i uspijeh pa makar se rezultat vidio u iducoj sezoni i postepeno ukljucivati rjesavati dalje ostale probleme koje ocito imamo na pretek. Pad uspjeha i reputacije mora se hitno zaustaviti i sprijeciti da ne postane jos gore.
    Hitno treba uvesti krizno upravljanje.
    To je po meni jedini pravi nacin. Sve drugo dovesti ce do jos veceg kaosa i negativnosti, a onda i jos vecoj krizi.
    Potrebno je preuzeti odgovornost i javno otvoreno komunicirati greske, te odlucne nove odluke i korake i brzo ih donositi.
  • Felip
    398
    Hitno treba uvesti krizno upravljanje.Thor

To.
    Vrijeme će pokazati da li je ovakva demokratizacija dugoročno ispravan put. Trenutno je dojam da se ne zna tko pije tko plaća. I kad se to prelije na teren dobijemo debakl kojem svjedočimo.
  • NitkoBitan
    24.8k
    Ipak mislim da Zajec treba otic. I sam sam u pocetku mislio da je idealan za predsjednika u nekoj ulozi PR naslikavanja i intervjua, ali me ocito Statut demantira.

To ne znaci da se treba odustat od DP kadra. Kad su bili predstavljeni ti ljudi nitko da bi rijec rekao, stvarno je klub napredovao u mnogim poljima.

Poboljsat sportski segment i dovest ljude koji znaju posao, valjda se neka lekcija naucila. I ne bjezat od odgovornosti, ali opet ne panicno "skakat" na svaku kratkorocniju krizu. Ubrzavanjem sa odlukama si samo (potencijalno) dugorocno stetis.

Ne znam kako to ide i moze li Zajec otic sam bez novih izbora. U slucaju da ne moze onda ga je bolje drzat u klubu podalje od sportskih odluka, nek glumi Barisica.
  • Nolifer
    10.3k

A zakaj bi Zeko, dinamovo med i mlijeko trebalo otić? Pa nije krimos, nikaj nije ukral i nije niš kriv i zna lupit šakom o stol i dobar je govornik. Čovjek ima svoju autobiografiju, legenda je kluba, iskreni dinamovac, pod njegovom palicom smo imali čak 11 bodova u Ligi prvaka. Pobijedili jedan veliki Milan, da bi na kraju nespretno ispali, pa se fokusirali na prvenstvo, gdje smo dobri treći i traje borba za ulazak u Europsku ili Konferencijsku ligu. Imal je dobru viziju, rekao je: najbolje da nam svi puste prvenstvo i da ćemo bit prvaci, jedini je zavapio da treba igrati s 2 špice, u tipu 442 i da je kreirao sportsku politiku u dobroj namjeri, tak da nema potrebe za odlaskom Zeke. Neka Zeke nama, da nema Zeke nebi imao tko drugi bit na toj funkciji...
  • Patak
    3.2k
    Zajec je uvijek bio tu kad ga se tražilo, Zvone nikad, a gdje je bio posvađao se. Zajecu bi ipak na temelju njegovog zadnjeg mandata dao više protokolarnu funkciju.
  • Droljo
    14.3k
    Koga boli k**** jel su oni Možemovci ili neMožemovci, jesu li desni ili lijeviFrodoJePurger

Točno to. Zašto je bitno tko je kakvoga političkog opredjeljenja? Jel znaju svoj posao ili ne. Po meni, jedini uvjet. I naravno volja, želja za radom. Da smo prvi sa sto bodova prednosti ne bi se o tome nikako pričalo.
  • Nolifer
    10.3k
    Koga boli k**** jel su oni Možemovci ili neMožemovci, jesu li desni ili lijevi
    — FrodoJePurger

Točno to. Zašto je bitno tko je kakvoga političkog opredjeljenja? Jel znaju svoj posao ili ne. Po meni, jedini uvjet. I naravno volja, želja za radom. Da smo prvi sa sto bodova prednosti ne bi se o tome nikako pričalo.
    Droljo

A jel bi bio problem, da su neka druga politička opcija ili bi im to bil krimen?
  • Droljo
    14.3k

Ja nemam pojma koje su političke opcije ljudi u klubu. Stvarno ne znam i, da ti budem iskren, ni ne zanima me.
  • Hrvatski Gradjanski
    86

Onaj tko misli da političko uvjerenje nije bitno je naivan. Pogotovo u 21. stoljeću i pogotovo ako je ljevičarsko.
  • K3p
    239

Jel kužiš da to sam muči nekolicinu vas koji ste opterećeni politikom. Vodite neke političke borbe, jer nečije opredjeljene nije nikakvo mjerilo za rad kluba dok ga ne sputavaju i postaju bitnije od samog kluba. Jebe mi se njihovo privatno mišljenje ako ga ne eksploatiraju kroz klub.
  • javolimtebejako
    2.2k
    Bilo bi zanimljivo sada pronaci taj lynxov post.DiddyGuela

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/312908

mozes u search funkciji upisat neku kljucnu rijec, "portsmouth" u ovom slucaju i onda u advanced options u "posted by" upises ime korisnika koji je objavio
  • NORTE
    14.5k

Zanimljivo svakako.

TKO je glavni odgovorni za ovo što gledamo je savršeno jasno, samo si treba priznati.

Zeko je dobio ovlasti koje nije smio, on je trebao ostati samo maskota, legenda i lice za naslovnice.

On je postavio, držao, imenovao SD-om i čuvao Marića koji nas je odveo u ponor.
    Spominjale su se i te neke veze s agentima, Oliveras i slično.

On je Joe Biden kojem se ne smije dati riječ nego tekst koji čita, a na sportskom planu je ispao grobar dinama.

Treba stvari nazvati pravim imenom, jer to je činjenica koju se mnogi boje napisati.
  • Droljo
    14.3k
    Sad tako ispada.
  • ElDorado
    2.8k
    Ja uopće nemam dvojbe da su dječaci u sve ušli entuzijastički i naivno i vjerovali da će Zeko tu nekaj posložiti oko sporta. Lik je potpuni antitalent za bilo koju funkciju i nikad, ali baš nikad nije bio uspješan u tim poslovima i uvijek je bio vrlo kratko. Onaj njegov smiješni intervju to najbolje ilustrira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.