• Krulek
    779
    Licemjerno je u sred krizne situacije koja već predugo traje , a ne rješava se (iako imamo radno mjesto za djelovanje u takvoj situaciji ), dakle licemjerno je spominjati Perasicu, Barišića da ne spominjem još " zloglasnija " imena , a nalaziti i najmanja opravdanja za sadašnju Dinamovu vlast koja već " dela " godinu dana. Očito da legenda Dinama poput Zajeca nema sposobnost voditi Dinamo, a ostali dio uprave uz svo uvažavanje njihovih CV- ja, nije sposoban voditi sportsku politiku. Nema opravdanja kad je trenutni rezultat u pitanju jer se za zarađeni novac tijekom ove sezone moglo učiniti puno boljih rješenja što već znaju i vrapce na krovu. Zato potpuni reset sad i odmah.
  • El Madrigal
    236
    naravno, slažem se u potpunosti. A to je problem u komunikaciji prema van, za što su na početku rekli da će biti transparentnije. Isto tako, ne mora niti sve ići van, ali neke stvari bi bilo bolje da se iskomunicira kako bi bilo lakše uputiti neki komentar.Stara garda

Bitno da im je riječ "transparentnost" izlazila iz paštete ! Sada nitko ništa nema pojma.
  • ZgDLions
    920
    https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/demanti-gnk-dinamo

Ne kuzim ovaj demanti, pročitao sam članak i tu nije bilo nikakve ni pretjerane pameti, ni neke velike štete i pokusaja destabilizacije kluba.
    Demanti samo da se reagira.
    Sada jučer i danas sve novine i portali osim za kućne ljubimce pametuju i komentiraju smjene, krivce, Zeku i sve čega su se sjetili, a ja od svega toga bi da se klub oglasi i nama navijačima i clanovima uputi koju, a oni ni 24 sata nakon tekme ništa.
    Pa mi na zoni smo ispisali sto stranica o tekmi i viđenju svega, a klub nula, malo sam razočaran.
    Barem ono imamo izvaredni sastanak i bit će objava, sankcija, podrške, suza bilo čega.
    Kaj oni ne razgovaraju između sebe ili misle da je sve ok?
  • Nolifer
    10.3k
    misle da je sve ok?ZgDLions

To, sam i ja počeo mislit, da je sve okej. Ipak je sad friško doveden novi trener, pa nema potrebe za drugim novim. Pretpostavljam da Fabio ostaje do ljeta i nema veze ak smo izgubili od Istre 3:0 i ak smo treći, pa to je nogomet.. Nekad dobiješ, nekad izgubiš. Ne krivim ni igrače. Ma nikog ne krivim. Zašto da se nerviram, kad nema potrebe za tim. Tak da i ja mislim da je sve ok...
  • NitkoBitan
    24.8k
    Ma nikog ne krivim. Zašto da se nerviram, kad nema potrebe za tim. Tak da i ja mislim da je sve ok...Nolifer

Iduce sezone prvaci i proljece u KL, mozda daleko doguramo :blush:

A ovu sezonu zaboravit jbg, sta se moze. Ajde da barem Rijeka osvoji pa da i dalje zajebavamo tovare haha, lakse cemo prebolit.

Uostalom i vise bi nam odgovaralo da Rijeka osvoji. Misko ce ionako rasprodat sve sta valja a Hajduk ce bit sve blizi bankrotu.
  • ZgDLions
    920

Sve pet i nije da bumo počeli navijati za drugi klub ili spaljivali članske, ali kad se sjetim drame oko uslikanog dresa na podu i hajke na počinitelja, prijetnji otkazom, teškom dramom jer je to marketing u tajnosti pripremao, pretjerane reakcije, sad smo treći u prvenstvu, igra koma i nitko više se ne uzbuđuje.
    Nije da me ne zanima kako će izgledati dres za novu sezonu i da ga nebum kupil, ali pokoja o trenutnom stanju ne bi bila na odmet.
  • CUCAK
    393
    jel pala kome ideja da kad vec udarate po svemu ova dva dana, da predloži neko ime koje je spremno složiti listu i preuzeti odgovornost ? gospodo vidjeli ste koja je navala lista bila na izborima ?
  • Crusades
    15.5k
    Pa evo, ivica lovrić je danas na svojoj fb stranici objavio da će možemo! istjerat iz Svetinje.

Ne znam kaj nezadovoljni čekaju. Trk kod dotičnoga i molit ga da spasi klub od pomahnitale ljevice.

Samo da nam ne spasi klub tako kaj će naše europsko mjesto prodat nekom klubu iz glavnog grada bivše države.
  • Bruh
    1k
    i blokira ljude kaj mu spomenu cibonu :lol:
  • masacusec
    5k
    ivica lovrić i Dinamo imaju veze kao i aco stanković i Hrvatska.
  • Dadox
    136
    Lovriću nije dosta kaj je shebo Cibonu sada bi i u Dinamo malo turio prste.Ljudima iz IO se može svašta zamjeriti,ali povezivati ih sa bilo kojom političkom opcijom je smiješno.Realno takvima ko Lovrić i Goluža ovakvi rezultati kluba pred izbore savršeno odgovaraju.Lešinari.
  • Zvone92
    67
    Nije što mi je imenjak, ali mislim da je Zvone Boban potrebniji ovom klubu više nego ikada..
  • Neron53
    1.4k
    Ustaniiiiii Zvone , Dinamo te zove zove.......
  • Brusa
    2.6k
    Ima izbore za 3 godine. Nek složi listu, pa da ga vidimo..
  • FrodoJePurger
    287
    Koga boli k**** jel su oni Možemovci ili neMožemovci, jesu li desni ili lijevi. Svaki put se krenete raspravljati o nebitnim stvarima. Također se i uprava u trenutku krize nije fokusirala na bitne stvari. Trebalo se fokusirati na konstantnom dovođenju desetaka milijuna u klub (sa osvajanjem prvenstva i plasmanom u LP), na razvijanju klinaca kroz mlađe kategorije uz kvalitetnu momčad i stožer, na dovođenju pojačanja koja su dorasla razini kluba, na razvijanju sportske politike kluba i donošenju kvalitetnih i promišljenih odluka u vezi glede sportske politike, ali nije. Transferi su za sada užasni, sportski direktor uz kojeg je klub stajao u vrijeme krize je bio očajan (još nije nađena zamjena), mlađe momčadi se ne proslavljuju u svojim kategorijama, a sportske odluke donosi? Tko? Kako se donose? Divno je i krasno što je klub uprihodio sa 70m eura, što nam raste broj članova u Hrvatskoj i u inozemstvu i što ćemo u bliskoj budućnosti imati novi stadion. No, to trenutačno nije bitno. To nije bitno kada Dinamo ne igra kak se spada. Bitan je nogomet i onda tek sve ostalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.