• M94
    1.6k

Svi ovdje (nadam se) podržavamo i volimo Dinamo, ne treba kritiku prikazivati kao nešto loše.
    Situacija nije najbajnija i ne treba žmiriti na to.
  • ZrnTSCHeZ
    894
    uprava ne dovodi igrace,ako imas clana uprave za sport ili sportskog direktoraBBB Mataa998

Uprava ne odlucuje...o igracevoj (ne)kvaliteti i dal on je za Dinamo ili nije.Jurki

Člana uprave za sport nismo imali/nemamo.
    SDa nismo imali/nemamo.
    Zeko stavljen u okvire svojih ovlasti.
    U upravi i IO nitko s nogometnim CVom.

Potpisujemo Belcara.

Kao što sam pital i u trenucima koji su prethodili:

Tko odlučuje sa stručnog aspekta da je Belcar taj, a ne Selahi/Soldo/Dantas/Pršir/neko peto ime koje se vrtjelo?
  • Kermit
    281
    Po 1356. put,uprava ne skautira igrace,uprava ne dovodi igrace,ako imas clana uprave za sport ili sportskog direktora kojem vjerujes tvoj je zadatak kao uprave da se dogovoris sa njim sto je vizija kluba i svaki prijelazni rok sto je cilj i da za to osiguras sredstva. U protivnom imat ces situaciju Daria Simica,ti si glavni za sport ali svaku tvoju odluku ce ostali iz uprave preglasat i ponistit.BBB Mataa998

Jasno je da Uprava ne skautira igrače niti ih dovodi, to nitko ne spori. Ja samo ukazujem da je Uprava kao najviši organ kluba ta koja upravlja klubom i odgovara za sve što se u klubu događa. Takav je statut.
    Njih troje su odgovorni i za financije i za sportslu politiku kluba.

Jel zna netko ovdje tko se od tri člana uprave najviše bavi sportskom politikom kluba?
  • Kermit
    281
    Zato kaj je Maric bil pod IO. Kad je Maric dosel u šake Upravi - dobil je automatski cipelu.
    Zeko ti se javno sam pohvalio kak vode sportski sektor on, Maric i trener.
    Uprava ne odlucuje dal je Mmaee dobar igrac za Dinamo ili ne.. vec odlucuje dal klub zeli igracu ispuniti njegove uvjete.
    Ne odlucuje o igracevoj (ne)kvaliteti i dal on je za Dinamo ili nije.
    Jurki

Jel ta nova sistematizacija negdje objavljenja?
  • plavi devet
    506
    možda Cannavaro, hitno ti treba igrač, nemaš te osobe koje ti navodiš, koga je onda najbolje pitati nego trenera.
    Iako ustanovili smo odavno da je to panic buy
  • Jurki
    16.1k
    naravno da nije stvar rezultata.. vec je stvar u tome da Zeko pere ruke sad kad je sve otislo u 3 picke mile materine.
    U Porecu izjavljuje kak su on i Maric kreatori sportske politike, jucer sve procese vodi Uprava.
    Isto tak je Zajec trebal znati da je njegovo bavljenje sportskim sektorom kontra Statuta.

Nitko nije veci od kluba, pa ni taj Zajec koji je pulene svojeg jarana Zahavija utrpal u Dinamo. Oliveras i Cannavaro. Jedan ima 21 godinu a nikad igral seniorski nogomet. Drugi Cannavaro trener koji je treniral po kineskim vukojebinama.
    Ako to nije sukob interesa, onda ne znam kaj je.

Nek se drzi Statuta i nek ne prica pizdarije po novinama da ce smijeniti/mijenjati Upravu i kresati proracun kluba - za to NEMA OVLASTI. Ili je u ovom slucaju Statut.. samo slovo na papiru?

Jebe mi se za bivse zasluge, ili si sposoban voditi klub ili nisi. Nema trece.
  • BBB Mataa998
    2.2k
    i za sportslu politiku kluba.Kermit

Za to je odgovoran sportski direktor ili clan uprave za sport. Uprava je zaduzena da dovede covjeka koji ce provodiiti sportsku politiku kluba i takodjer odgovorna ako taj covjek ne odradi posao a izabrali su ga.
  • Kermit
    281
    Za to je odgovoran sportski direktor ili clan uprave za sport. Uprava je zaduzena da dovede covjeka koji ce provodiiti sportsku politiku kluba i takodjer odgovorna ako taj covjek ne odradi posao a izabrali su ga.BBB Mataa998

Jel netko od njih troje u upravi zdužen za sport?
  • Jurki
    16.1k
    Jel netko od njih troje u upravi zdužen za sport?Kermit

Niti jedan. Zajec je sam u Porecu izjavio da sportsku politiku vode on, Maric i trener. Imas na internetu clanak.
  • Jurki
    16.1k
    Potpisujemo Belcara.

Kao što sam pital i u trenucima koji su prethodili:

Tko odlučuje sa stručnog aspekta da je Belcar taj, a ne Selahi/Soldo/Dantas/Pršir/neko peto ime koje se vrtjelo?
    ZrnTSCHeZ

Belcar je panic dovođenje zbog ozljede Misica. Inace Leon je na posudbi kod nas.
  • Kermit
    281
    Niti jedan. Zajec je sam u Porecu izjavio da sportsku politiku vode on, Maric i trener. Imas na internetu clanak.Jurki

Ok, hvala ti na informaciji.

Klubu sigurno treba jedna jaka figura u upravi koja će se baviti sportskom politikom kluba, plus dobar sportski direktor. Na taj način će uprava imati potpunu kontrolu. Neće se miješati SD u posao, ali će znati odlučiti bitno od nebitnog. Šteta da se Zeko nije pokazao kao taj.

Šta je tu je, idemo naprijed. Sve će sjesti na svoje mjesto. Samo nas greške skupo koštaju, jebiga...
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Ovo se baš odužilo
  • Crni86
    8.5k
    Ha da ne ispadne da je IO trajao opet samo 7 minuta
  • ElDorado
    2.4k
    Možda već svi doma spavaju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.