• Nolifer
    9.9k
    Nego, jel ima novosti?
  • BluePhone67
    4.8k
    birali su ih članovi IO (taj dio nisam 100%) i oni uz sve šalabahtere nisu uspjeli složit "barišićevu" listuCUCAK

[url]http://IMG-20241118-WA0006.jpg

Odlomak iz knjige Imamo Dinamo
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Zeko je skuzio da je posluzio kao durex. Trebalo je neko ime istaknutiAli

Sta je on to imao za skuziti kad je receno i prike samih izbora da su ljudi na listi svjesni da imaju dosta strucnih ljudi na mnogim poljima ali im je trebalo jako ime koje ce predvoditi listu i da ne postoji jace ime od Velimira Zajeca…
  • emilperska
    8.9k
    Da li sjednica jos traje ili se nista zanimljivo nije desilo pa ni PR odjel nema potrebu iznijeti par rečenica o sjednici..
  • masacusec
    4.7k
    Sjetimo se 2000.g. kad smo vratili sveto ime, kad smo se riješili canjuge i ostale bagre...sve je izgledalo idilično u tom momentu...Nsmo ni svijesni bili tada da bez ikakve borbe predajemo klub u ruke onima koji su ga grabežljivo uzurpirali i ne puštali ga više od 15g...U tom periodu klub nije zabilježio apsolutno nikakav europski uspjeh, već je gomilao financijske malverzacije te postao magnet za uskok i druge pravosudne institucije, kao i sinonim za unisoni modus vladavine u kojem gazda ciklički bira one koji potom biraju njega.

Ne ponovilo se to!
    Danas, hvala dragom bogu na Dinamovom proljeću i upravi kojoj je najveći "krimen" potencijalni gubitak titule.
  • Niko1986
    1.1k
    Da li sjednica jos traje ili se nista zanimljivo nije desilo pa ni PR odjel nema potrebu iznijeti par rečenica o sjednici..emilperska

Bit će uskoro tekst na stranici.
  • Špan
    13
    Bravo! Volim ovo jer si nazvao stvari pravim imenom a i cijelo vrijeme si jedan od najobjektivnijih u ovoj histeriji tu. Ja imam dojam da nam bježe svi -50 i da smo u teškom kurcu kada čitam neke ljude tu. Stanje je u klubu na pragu blage idile, u odnosu na tu prošlu godinu. Naravno da ima i razmirica i mora biti tako, u svakom poduzeću ima takvih mini sukoba svaki dan. Baš zato jer ovo jesu ljudi iz visokog bussinesa i high-tech korporacija ja vjerujem da će sve ovo okrenuti u našu korist.

Uglavnom, da skratim, podrška dečkima koji su stavili ogromna muda na panj za “našu stvar”, podrška i Fabio kao i igračima, jer bez njih ništa. Ajmo po titulu i nove milione!! Samo Dinamo!!
  • Kermit
    281
    Zakaj se cijelo vrijeme peru ruke Uprave i predsjednika Uprave od odgovornosti za sportski dio upravljanja klubom? Po statutu oni su ti koji vode klub, odgovaraju za klub, zapošljvaju, potpisuju igrače..... Zakaj je samo Marić kriv za sav sportski dio?
  • BBB Mataa998
    2.2k

Po 1356. put,uprava ne skautira igrace,uprava ne dovodi igrace,ako imas clana uprave za sport ili sportskog direktora kojem vjerujes tvoj je zadatak kao uprave da se dogovoris sa njim sto je vizija kluba i svaki prijelazni rok sto je cilj i da za to osiguras sredstva. U protivnom imat ces situaciju Daria Simica,ti si glavni za sport ali svaku tvoju odluku ce ostali iz uprave preglasat i ponistit.
  • Jurki
    16.1k
    Stanje je u klubu na pragu blage idile, u odnosu na tu prošlu godinuŠpan

Prijatelju, daj mi reci kaj trosis?
    da se i ja s tim roknem?
    Imamo proracun vise nego cijela liga zajedno, samo place igraca su vece od proracuna 8 klubova Hnla.
    Nas šamara svako ko stigne.
    Rijeka, Osijek i tovarija nam je utrpala 7 komada u 7 dana.
    Osvajamo 1,62 boda po utakmici.
    U utrci za naslov smo iskljucivo zbog slabosti konkurencije.
    Ove sezone smo dobili samo 1 jacu utakmicu u ligi.
    Kaj tu ima biti dobro?

Zato kaj je Maric bil pod IO. Kad je Maric dosel u šake Upravi - dobil je automatski cipelu.
    Zeko ti se javno sam pohvalio kak vode sportski sektor on, Maric i trener.
    Uprava ne odlucuje dal je Mmaee dobar igrac za Dinamo ili ne.. vec odlucuje dal klub zeli/moze igracu ispuniti njegove uvjete.
    Ne odlucuje o igracevoj (ne)kvaliteti i dal on je za Dinamo ili nije.
  • Špan
    13
    Stari trošim Dinamo. Trošim ovaj klub jer navijam za njega evo 37 godina. Shvaćam ja vas mlade dečke da ste navijači rezultata ali nam onda ne uzimajte emociju jer smo mi prošli i represije i gledanja svega i svačega u odnarođenom Dinamu. Dinamu kog nismo preko deset godina nazivali našim. Jebi ga jer su meni ovi ljudi dovoljni da im dam podršku, pa i tu jednu godinu bez šugavog naslova prvaka. Oni su svrgli zlo i izveli klub na svijetlo. Oni i nitko drugi. Predvođeni tim istim Zajecom kog sada rulja ruga i baca u svinjac.

Ajmo se solidarizirati ovih 12 kola pa kasnije rokati. Uzmemo li titulu sve će stvari bit zaboravljene i rulja opet vadi dres s brojem 5 iz ormara. Dres našeg i meda i mlijeka. A teći će med i mlijeko jer ova momčad zna osvajati titule i to će pokazati. Čak i unatoč ovim zmijama u našim redovima ubačenima od strane nekoga.To je tak!!!!!! :heart: :heart:

Ajmo Dinamo, ajmo Dinamo, nema predaje :strong:
  • Orc123
    10.9k
    Mi ovim stalnim potenciranjem sukoba kojeg mozda uopce ni nema u klubu samo radimo stetu tom istom klubu kojeg volimo! Cemu to? Ljudi, moramo zbiti redove i peobati izvuci sezonu do kraja....
  • pešća
    45
    Jos mozemo bit prvaci, nista nije gotovo. Imali smo sasvim solidan rezultat u Ligi prvaka, odnosno nikad bolji da budem precizniji. Uz osvajanje prvenstva ova sezona moze biti medu najboljima u zadnjih 20tak godina. Zaista je tanka granica izmedu uspjeha i debakla u nogometu.

A za sve ce odgovarat ljudi u klubu kad i ako bude potrebe. Uvjeren sam da sad nije vrijeme za tko zna kakve rosade i fokus treba bit na zelenom travnjaku i podrsci igracima.

Klupska previranja i nesuglasice su vise standard nego iznimka u europskim klubovima i zaista ne vidim potrebu da se rade neke sapunice od toga. Sad je IN skupljat lajkove i klikove na tome, a u svibnju ce mozda prosjecnog navijaca zabolit uho sto Ante misli o Mati i koji nadimak Mate na poslu ima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.