• Izet Hajrović
    4.3k
    Screenshot-20250304-104702-Instagram.jpg

"Javio" se Jakir.
  • Jurki
    16.1k
    Svaki normalan predsjednik kluba bi nakon kaj je suodgovoran za rezultatski armagedon ponudio svoj mandat na raspolaganje iz moralnih razloga.
    Pa da vidi, ako nist drugo dal jos uvijek ima legitimitet.

A Zeko bi uvodil mjere stednje, promjene u upravljackim strukturama kluba. O stvarima za koje ni nema ovlasti.
  • ElDorado
    2.3k
    i još nam gura Tamaruda i Bergmana iz bivše strukture. Pa jebote koji mu je kurac? Valjda mu oni titraju muda. Ja mislim da njemu nije ništ jasno.
  • Noel
    9k

Jakiru bi bilo pametnije da šuti i radi u Turskoj. Osim što je jedan od glavnih krivaca za ovu kriminalnu sezonu još i želi upast u vlak cipelarenja Zajeca mogao bi se sjetit da Zajeca i Manenice nije bilo u klubu kad je dobio porciju od kosovskih amatera.
  • Crle
    798
    Ne znam ja, tipa ovdje vidim drugačije odrađen intervju koji kroz "škakljiva" pitanja zapravo sugovrniku daje opciju da se opravda za ta pitanja. Ne vidim potenciranja unutarnjih sukoba suradnika već davanje prilike da se pokaže kako sve super funkcionira.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nemam-problem-maknuti-se-ako-dode-netko-bolji-ali-protiv-mamica-se-borim-do-kraja-15297999

Da ne spominjem da nema bacanja floskula kao "Mmaee" jer točno zna zašto je baš tog igrača spomenuo jer očito prati prema čemu ide najveća kritika.

Čak ni da ne pročitam njegovu knjigu dam se kladiti da je glavni izvor informacija baš upravo ova strana. Kojima i paše ovakav kaos. ne vidim u intervjuju da se priča o tome kada je tko na godišnjem odmoru.

A još manje nekakva škaljiva pitanja koja bi pravi novinar zbilja mogao postaviti, pošto za nekog tako informiranog da napiše knjigu o odnosima u klubu mislim da mu ne bi bio problem barem imati informacije o autima, gospodinu koji je vodio sestrinsku firmu, bratu od Antolića... itd.
  • Izet Hajrović
    4.3k
    ne znam ja tko tu koga cipelari. Jakir je ispao gospodin, nije se pojavljivao u medijima do nedavno kada je odradio gospodski intervju. Bjelica, koliko god ga ne mogu smisliti, još uvijek gospodski šuti o svemu i ne pojavljuje se u medijima.
  • ElDorado
    2.3k
    može biti. Nisam baš taj odnos detaljno pratio.
  • Noel
    9k

Nebi se ni ja pojavljivao mjesecima u medijima na njegovom mjestu. Ponavljam pametnije mu je da šuti. Kaj da sad Zajec na svom instragramu stavi sliku semafora i rezultata sa Kosova? Ili sa Allianz Arene? Ako Jakirović nekome treba bit zahvalan to je Dinamovo proljeće i ljudi koji su ga odlučili ostavit na klupi kad su došli u klub. I dali mu da uđe u novu sezonu kao trener Dinama. On sad kao zadnji jazavac objavljuje sliku sa Bjelicom i skriva se iza Nenada. Nije svjestan da je Nenad naslijedio njegova sranja i morao radit sa tim. I da je skupio bodova u Ligi Prvaka koliko ovaj vjerojatno nebi da godinama Dinamo trenira.
  • Crle
    798
    Ma to je totalno logično. Zato je očito i rađen taj intervju. Nije ni slučajno da je sa Zajecom jer da je sa Manenicom ne bi mogao izgurati ono što želi i pisati o važnim stvarima tipa tko je na godišnjem.

S tim da ne mislim da je Zajec to napravio sa namjerom.

Mi se bavimo što je Zajec rekao, a ne kome i tko je taj članak pisao.
  • Izet Hajrović
    4.3k
    Kaj da sad Zajec na svom instragramu stavi sliku semafora i rezultata sa Kosova?Noel

Zajec neće sigurno, ali onaj ili oni koji su Jakiru spremali otkaz prije utakmice s Osijekom gdje smo osigurali naslov prvaka bi mogli tako nešto napraviti. Na stranu sportski rezultat, Jakir je svoje ljudske vrijednosti pokazao u više navrata. Je li stavio mandat na raspolaganje više puta? Je. Gospodski se odnosio prema klubu za vrijeme rada u istom, ali i nakon toga. Neki se svojim izjavama, postupcima i ponašanjem sigurno nisu korektno odnosili prema njemu.
  • Tongo Doumbia
    6k
    Da vlak cipelarenja Zajeca hahahaahhaahahhaahah….
    Jer inače on nije iscipelario njega i Bjelicu u intervjuu :lol:
  • Jurki
    16.1k
    Trebali bi se neki i ovdje na Zoni zapitati: za koga navijaju? Za Zajeca ili za Dinamo.

Ali decki zapamtite si jednu stvar.. Dinamo je postojal i prije, a bude postojal i nakon Zajeca.
  • ElDorado
    2.3k
    "Mi se bavimo što je Zajec rekao, a ne kome i tko je taj članak pisao"

Upravo to sam i napisao u svom prvom postu
  • Crni86
    8.5k
    Evo ti primjer kako nastaje priča da "ima nekih trzavica"Bosskovitz

Nisam mislio na te postove vec nekih insajdera.
  • Crle
    798
    Ma da skužio sam. No eto i dalje se ljudi ovdje bave ovim drugim stvarima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.