• OBIGB
    735

Ne nije argumentirano. Izmišljena pozicija bez natječaja? Da li znaš što on radi na toj izmišljenoj poziciji? Još je bitnije da li radi to dobro ili loše. Nisi si ni ti neki novjalija s tim stvarima, to se vergla već xy mjeseci, i kao ništa se ne zna. E pa kako ti verglaš po istome, nije mi jasno kako se čudiš što ti na isto pitanje i mantru odgovaram na identičan način.

Plaću nećeš znat, ne znam je ni ja. I svejedno je. Ima ko to orocjenjuje, HR, uprava itd. Mene zaboli ona stvara jel SD ima 15-20-25, postoje valjda okviri i uprava koja balansira. Što meni predstavlja razlika između 15k i 25k? Ništa. Bitan mi je rezultat. Za neradnika je puno dat 50 eura.

Ti meni tvrdiš da je bio natječaj, a ne diskrecijsko pravo, manji bi bio problem? Ja sam uvjerenja da ne bi. Koji su to tvoji argumenti?

Mene zanima jel radi dobro ili ne, te kako se ocjenjuje njegov rad. Mani me se argumenta jer si i zakuhao sve s narativom o politici, koju sad tu izbjgavamo, imamo to smisla, ali tako si krenuo kuhat. Zato ti i kontriram, jer sam uvjeren da je to osnovni motiv tvojih upisa. I to je legitimno, ali ti meni i dalje nisi naveo valjane argumente da bi ti dao za pravo. Al ok, svako svoje drvi, i teško ćemo promjenit mišljenje.
  • Chempers
    475

Slažem se s napisanom analizom. Ono što je "dobro" je da se sve manje može farbati ljude sa raznim spinovima i neistinama jer je preocito gdje nas je doveo ovakav rad odgovornih.

Prije mjesec dana kad bi napisao da se luta sa sportskom politikom i da rezultati nisu dobri dobio bi odgovor da smo favoriti za naslov po kladionicama i da ljudi u klubu znaju najbolje.

Ne znam je li otkaz sportskom direktoru bio klasicno traženje Pedra ili pomno isplaniran potez ali je svakako bio ispravan potez i daje nekakvu nadu da bi se stvari mogle posložiti s vremenom.

Ono što će sigurno biti problem su smanjene financije u izglednom slučaju da nećemo biti prvaci a još više katastrofalno izbalansirana momčad i hrpa igrača kojih bi se trebao riješiti ako hoćeš momčad dostojnu Dinama. To ni najbolji SD neće moći za jedan prijelazni rok. U svakom slučaju prvi korak mora biti SD a rekao bih i rjesavanje nekih internih stvari jer ako se nastavi ovakav kaos kakav je vladao do sada unutar kluba džaba ti sve.
  • dmil
    453

Ne znam je li otkaz sportskom direktoru bio klasicno traženje Pedra ili pomno isplaniran potez ali je svakako bio ispravan potez i daje nekakvu nadu da bi se stvari mogle posložiti s vremenom.

Meni je najtragičnije poslije toga totalno neplansko dovođenje Belcara, igrača koji nije profil koji nam treba, na poziciju koja nam gori. Što mi pokazuje da koliko god je Marić bio problem, da i ljudi poslije njega rade nepromisljene stvari na sportskom planu. I to je ono što mi ne ulijeva povjerenje u iduće četiri godine.
  • mali M
    6.9k
    Ono što će sigurno biti problem su smanjene financijeChempers

ali zašto? pa mi ni na početku ove sezone nismo imali tu lovu, koju smo naknadno namaknuli LP.. Imat ćemo istu lovu kao i na početku ove sezone, zapravo uvećanu za zaradu ovogodišnje LP. Ništa se nije smanjilo... Mi ćemo tek one iza sezone imat umanjen dobitak za 40mil (osim ako neko čudo ne odigramo u EL i sponzori nas zatrpaju lovom). Ovu iduću sezonu ćemo na startu imat samo više nego smo imali ove jer smo zaradili ove godine.

U svakom slučaju prvi korak mora biti SDChempers

svakako i to je za sad tišina, ali nadam se da je točno što se priča i da se ozbiljno zahuktala priča sa novim SD-om. Ima nezahvalan posao riješiti ovo nagomilavanje prosjeka, a ujedno i pojačati momčad... a da ne pričamo o filijali (to ćemo još vidjeti što se događa sa Dinamom II i kako ćemo tome pristupiti), scoutingu, školi... Nadam se da će se to sve prezentirati novom SD-u kao zadatak i da će on doć kolko tolko spreman znajući što je pred njim i što ga čeka..
  • Neron53
    1.2k
    Samo jedna opaska glede 90.ih i famozne podrske HDZ-u koja se prije koji sat spominjala. Osim pokojeg sporadicnog navijanja BBB za HDZ, svakome je upao u oko trans "BBB za Hdz". Prava je istina da trans nisu radili navijaci nego Hdz-ova podruznica iz Broda. Na tekmu u Splitu 90.e su dofurali direkt iz Broda skupa s transom-blizancem "Torcida za Hdz"...
  • Papastrumf
    14.4k
    Meni je najtragičnije poslije toga totalno neplansko dovođenje Belcara, igrača koji nije profil koji nam treba, na poziciju koja nam gori.dmil

Mislis da ne postoji mogucnost da je to trener trazio nakon ozljede Mišića?
  • vjeko1701
    12.5k
    Dal zbilja netko uspoređuje podršku HDZu početkom 90ih i ono kaj je danas HDZ? Jel se ko sjeća kaj se događalo tih davnih 90ih?
  • Jurki
    15.8k
    ne bih da spamamo temu.. ali u tom kontekstu i vremena i situacije kad je tek trebalo stvoriti drzavu mi je to sasvim logican potez.. i ne treba se toga sramiti (tada je podrska toj stranci bila podrska stvaranju drzave).. a u kaj se ta stranka kasnije pretvorila je drugi par opanaka.

Edit: ne treba zaboraviti i cinjenicu da tad nije bilo interneta i svih cudesa tehnike.. i jedino de se mogel cuti vox populi je bil stadion. Tv i radio su bili pod paskom drzave i nisi mogel samo tak dojti na tv i rusiti ondasnji poredak.
  • Dinamo-SB
    104
    Ti meni tvrdiš da je bio natječaj, a ne diskrecijsko pravo, manji bi bio problem? Ja sam uvjerenja da ne bi. Koji su to tvoji argumenti?OBIGB

Da. Jer je momentum za to bio loš. Nakon mukotrpno izborene demokracije i skidanja mamiceve klike daš povoda svima jer bez natjecaja zaposlis u klub na novo izmisljeno mjesta lika koji piše knjige predsjedniku. Ja ne tvrdim da je on loš,da loše radi svoj posao ili nešto deseto nego se to jednosravno ne radi u tom trenutku. Tajming totalno promašen prije svega.I ne ,nije bitno ime i prezime i vjerojatno radi dobro svoj posao,al dao si povoda bas tom Lesičkom i ekipi da piše to što piše i ostalima da pričaju to sto pričaju.

Mani me se argumenta jer si i zakuhao sve s narativom o politici, koju sad tu izbjgavamo, imamo to smisla, ali tako si krenuo kuhat. Zato ti i kontriram, jer sam uvjeren da je to osnovni motiv tvojih upisa.OBIGB

Nisam krenio "kuhat" . Sto god se napise krecu teorije zavjere. Isprozivan sam ovdje vec ne znam koji post,a ja ime doticnog nisam ni spomenio. Ista je stvar bila oko postova Mmaea jos ranije gdje su rafali napada na mene bili sto god se kriticki napiše. Vjerojatno bi sad komentar bio " a sad likuješ kad se on pokazao kao loš". Na svaku normalnu kritiku je kontra napad nevjerojatan. Evo ti mene uvjeri da je dobro što su otvorili tu poziciju bas nakon sto je Zajec izabran i ja cu reci okej,u pravu si. Ja nemam problem s tim. Al ovdje rijetko kad(čast izuzecima) dobijem suvisle odgovore.

Ukljucio sam se na Zonu kako bi razmjenjivao misljenja i smatrajuci da ovo nije jednoumlje te da je svima isti cilj - boljitak Dinama. Imam pravo nesto podrzavati ili ne podrzavati i iznositi misljenje. Ono ne mora biti prihvaceno. Ne mozemo imati svi ista razmisljanja,ali isto tako želim čuti druga misljenja izvan svog kruga ljudi i spoznati neke stvari ukoliko sam u krivu. Ja osobno nisam došao dizati svoj ego i likovati,kuhati itd. Cilj mi je jedino i iskljucivo boljitak Dinama. Kao i svima nadam se.Boljitak ne znaci glava u pijesak i sve je super i sve je za pet.
  • modri-kibic
    263
    Imam jedno pitanje ili nedoumicu. Ako nije za ovu temu slobodno prebacite. Recimo za mjesec dana su izbori u Dinamu po ovom sadašnjem statutu. Tko tada sastavlja listu od 35 skupštinara? Predsjednik Zajec ili oni koji su bili uz Barišića?
  • Derby
    384
    Imam jedno pitanje ili nedoumicu. Ako nije za ovu temu slobodno prebacite. Recimo za mjesec dana su izbori u Dinamu po ovom sadašnjem statutu. Tko tada sastavlja listu od 35 skupštinara? Predsjednik Zajec ili oni koji su bili uz Barišića?modri-kibic

Izvrsni odbor.
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Jedan savjet moderatorima i ljudima koji poznaju materiju. Prva tema skroz gore na forumu neka bude objasnjeno tko ja za sto zaduzen i tko koga smjenjuje tko koga postavlja. Naravno tema koja se ne moze komentirati. I onda redovno banovanje ljudi koji i dalje lupetaju tko je kriv tko prav,IO NO ili uprava. Ja za sebe necu reci da sam sve pohvatao ali koliko jesam onda do skora uprava nije mogla smjeniti SD jer je to zadatak IO. Od skora to nije i SD je smijenjen. Ali ljudi kako na forumu tako i van lupetaju bez da poznaju materiju i za poraz krive i upravu i sportski sektor i IO i sve im je to isto a ne znaju tko sto radi
  • kadsemasazatalasa
    16
    Dajte ostavite Sanjina na miru. Kakve veze on ima sa sportskim rezultatom. Lajete na kriva vrata. Lajete da bi lajali. Sanjin je najbolji mogući čovjek na poziciji na kojoj je. Da sad ne ulazimo u detalje, ali garantiram svima da je najbolji za tu poziciju. Čovjek zna taj posao. End of story.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.