Ne znam je li otkaz sportskom direktoru bio klasicno traženje Pedra ili pomno isplaniran potez ali je svakako bio ispravan potez i daje nekakvu nadu da bi se stvari mogle posložiti s vremenom.
Ono što će sigurno biti problem su smanjene financije — Chempers
U svakom slučaju prvi korak mora biti SD — Chempers
Meni je najtragičnije poslije toga totalno neplansko dovođenje Belcara, igrača koji nije profil koji nam treba, na poziciju koja nam gori. — dmil
Ti meni tvrdiš da je bio natječaj, a ne diskrecijsko pravo, manji bi bio problem? Ja sam uvjerenja da ne bi. Koji su to tvoji argumenti? — OBIGB
Mani me se argumenta jer si i zakuhao sve s narativom o politici, koju sad tu izbjgavamo, imamo to smisla, ali tako si krenuo kuhat. Zato ti i kontriram, jer sam uvjeren da je to osnovni motiv tvojih upisa. — OBIGB
Imam jedno pitanje ili nedoumicu. Ako nije za ovu temu slobodno prebacite. Recimo za mjesec dana su izbori u Dinamu po ovom sadašnjem statutu. Tko tada sastavlja listu od 35 skupštinara? Predsjednik Zajec ili oni koji su bili uz Barišića? — modri-kibic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.