• Bumtres
    52
    Dadox puši moderatorima ispod stola.
    Nema drugog objašnjenja za puštanje ovakvih umotvorina.
  • Noel
    8.7k

Ne znam kaj se čudiš. Bilo je za očekivat. Isto tako nebi se javljali fanovi Blažička Antolića i Mamića da im ovi koji trenutno vode klub i ovi na terenu nisu dali povoda za to. I to je demokracija. Da je nova garnitura napravila dobar posao bili bi u mišjim rupama. Ovako su ponovno došli na scenu. Samo zaboravljaju namjerno kriminalne i rezultatske sramote i stvari koje su se događale prije.
  • NitkoBitan
    23.1k
    dinamovac je koji je u dobrim odnosima s puno ljudi iz klubaDadox

Ma on je debil, eto sta je. A ti s kojima je dobar nadam se da lete iz kluba prvom prilikom jer su tamo zbog dudlanja tati ispod stola, a i ovaj je dudlanjem tati dosao gdje je danas.
  • Dadox
    75
    Sanjine,jesi li to ti?
  • Bumtres
    52

Ne znam zašto bi se dopuštalo pisanje ljubiteljima kriminalca i onih koji su držali lojtre istom.

Trebamo držati do neke higijene.
  • mlinchica
    2.6k
    Ne znam kaj se čudiš.Noel

Pa ne čudim se, samo komentiram jer mi ide na živce ignoriranje i šutnja. To nas je i dovelo tu, na forumu im se dozvoljava bez ikakve reakcije da truju.
    I ne mislim na baniranja nego na jasno izražavanje mišljenja ako se ne slažeš s napisanim.

I naravno da je očekivano ali to ne znači da ostali sada moraju šutiti dok se orgija.
  • Jaro
    9.2k
    Nije ga Blažičko bezveze javno prozvao radi toga,a zna čovjek jer se druži s više članova IO.Dadox

Ajmo moderatura
  • Bosskovitz
    14.9k
    Statut udruge građana može dozvoljavati i objavu plaće zaposlenika.Dadox

Kakve veze ima plaća? Ako je 2.000 eura onda nema problema, ali ako je 2.500€ onda je problem? I to će procjenjivati tko? Anonimni postavljači pitanja? Plaće bilo kojeg zaposlenika su poslovna tajna i ne, nisu niti bi ikada trebale biti javno dostupne jer ovise o puno previše parametara koje većina ljudi niti zna niti može uzeti u obzir. Dosadni ste već s tim glupostima, kad god je nešto loše na terenu izrone iste kretenarije o Sanjinu, Možemovcima, Naukoviću i sličnome, sere se samo da bi se sralo; l'art pour l'art.

Ohladite glave. Rezultat je jučer bio sramotan, greške na sportskom polju su napravljene; nitko ih ne spori, nije dobro i siguran sam da se aktivno radi na tome da klub iz svega izađe snažniji. Ne pomažete ni malo infantilnim politikanstvom, birtijaškim insinuiranjem i trošenjem energije na nepotrebne bitke s izmišljenim neprijateljima.
  • Rex Ramae
    2.9k
    Ne pomažete ni maloBosskovitz

Mislim da im to nije ni cilj nego upravo suprotno, odmagati i čim više destabilizirati klub udarajući nisko i lažno optužujući bez ikakvih suvislih dokaza.
  • Noel
    8.7k

Trenutno imamo većih problema od dežurnih zagovaratelja bivših režima. Njih je u život vratila nesposobnost određenih ljudi u Dinamu. Oni samo slave trenutno to kao i tovari. Tu su negdje mogu u istu rečenicu. Tako da krivica je na nesposobnosti trenutne vlasti a ne na zazivateljima kriminalaca.
  • NitkoBitan
    23.1k
    Njih je u život vratila nesposobnost određenih ljudi u Dinamu.Noel

Ili nesposobnost ovih na terenu?
  • Noel
    8.7k

To su fore kriminalca iz međugorja koji je uvijek pod vlak gurao igrače i trenere.
  • Bumtres
    52

Srećom sad imamo mogućnost izbora.
  • mlinchica
    2.6k
    Stvarno vjerujem da nitko ne misli da je krivica ovog nogometnog rezultata na nekim ljudima van kluba i bezveze je to uopće povezivati.
    Loš sportski rezultat nije razlog za okretanje glave i šutnju na namjerno trovanje. Sada niti ikada.
    Ja trenutno ne mogu promijeniti situaciju u svlačionici ili prostorijama kluba ali mogu komentirati.
    Veće probleme neka rješavaju oni koji su za to birani i zaposleni.
    Nemam problem s drugačijim mišljenjem, imam problem sa spominjanjem određenih ljudi i mislim da sam to do sada već nekoliko puta i napisala.
    Jeza me hvata od određenih “Dinamovaca” i svaki put kad tako nešto primjetim ću na to i reagirati, da se ne zaboravi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.