• Noel
    9k

Ne znam kaj se čudiš. Bilo je za očekivat. Isto tako nebi se javljali fanovi Blažička Antolića i Mamića da im ovi koji trenutno vode klub i ovi na terenu nisu dali povoda za to. I to je demokracija. Da je nova garnitura napravila dobar posao bili bi u mišjim rupama. Ovako su ponovno došli na scenu. Samo zaboravljaju namjerno kriminalne i rezultatske sramote i stvari koje su se događale prije.
  • NitkoBitan
    23.7k
    dinamovac je koji je u dobrim odnosima s puno ljudi iz klubaDadox

Ma on je debil, eto sta je. A ti s kojima je dobar nadam se da lete iz kluba prvom prilikom jer su tamo zbog dudlanja tati ispod stola, a i ovaj je dudlanjem tati dosao gdje je danas.
  • Dadox
    90
    Sanjine,jesi li to ti?
  • Bumtres
    53

Ne znam zašto bi se dopuštalo pisanje ljubiteljima kriminalca i onih koji su držali lojtre istom.

Trebamo držati do neke higijene.
  • mlinchica
    2.6k
    Ne znam kaj se čudiš.Noel

Pa ne čudim se, samo komentiram jer mi ide na živce ignoriranje i šutnja. To nas je i dovelo tu, na forumu im se dozvoljava bez ikakve reakcije da truju.
    I ne mislim na baniranja nego na jasno izražavanje mišljenja ako se ne slažeš s napisanim.

I naravno da je očekivano ali to ne znači da ostali sada moraju šutiti dok se orgija.
  • Jaro
    9.3k
    Nije ga Blažičko bezveze javno prozvao radi toga,a zna čovjek jer se druži s više članova IO.Dadox

Ajmo moderatura
  • Bosskovitz
    15.2k
    Statut udruge građana može dozvoljavati i objavu plaće zaposlenika.Dadox

Kakve veze ima plaća? Ako je 2.000 eura onda nema problema, ali ako je 2.500€ onda je problem? I to će procjenjivati tko? Anonimni postavljači pitanja? Plaće bilo kojeg zaposlenika su poslovna tajna i ne, nisu niti bi ikada trebale biti javno dostupne jer ovise o puno previše parametara koje većina ljudi niti zna niti može uzeti u obzir. Dosadni ste već s tim glupostima, kad god je nešto loše na terenu izrone iste kretenarije o Sanjinu, Možemovcima, Naukoviću i sličnome, sere se samo da bi se sralo; l'art pour l'art.

Ohladite glave. Rezultat je jučer bio sramotan, greške na sportskom polju su napravljene; nitko ih ne spori, nije dobro i siguran sam da se aktivno radi na tome da klub iz svega izađe snažniji. Ne pomažete ni malo infantilnim politikanstvom, birtijaškim insinuiranjem i trošenjem energije na nepotrebne bitke s izmišljenim neprijateljima.
  • Rex Ramae
    2.9k
    Ne pomažete ni maloBosskovitz

Mislim da im to nije ni cilj nego upravo suprotno, odmagati i čim više destabilizirati klub udarajući nisko i lažno optužujući bez ikakvih suvislih dokaza.
  • Noel
    9k

Trenutno imamo većih problema od dežurnih zagovaratelja bivših režima. Njih je u život vratila nesposobnost određenih ljudi u Dinamu. Oni samo slave trenutno to kao i tovari. Tu su negdje mogu u istu rečenicu. Tako da krivica je na nesposobnosti trenutne vlasti a ne na zazivateljima kriminalaca.
  • NitkoBitan
    23.7k
    Njih je u život vratila nesposobnost određenih ljudi u Dinamu.Noel

Ili nesposobnost ovih na terenu?
  • Noel
    9k

To su fore kriminalca iz međugorja koji je uvijek pod vlak gurao igrače i trenere.
  • Bumtres
    53

Srećom sad imamo mogućnost izbora.
  • mlinchica
    2.6k
    Stvarno vjerujem da nitko ne misli da je krivica ovog nogometnog rezultata na nekim ljudima van kluba i bezveze je to uopće povezivati.
    Loš sportski rezultat nije razlog za okretanje glave i šutnju na namjerno trovanje. Sada niti ikada.
    Ja trenutno ne mogu promijeniti situaciju u svlačionici ili prostorijama kluba ali mogu komentirati.
    Veće probleme neka rješavaju oni koji su za to birani i zaposleni.
    Nemam problem s drugačijim mišljenjem, imam problem sa spominjanjem određenih ljudi i mislim da sam to do sada već nekoliko puta i napisala.
    Jeza me hvata od određenih “Dinamovaca” i svaki put kad tako nešto primjetim ću na to i reagirati, da se ne zaboravi.
  • Keyser Soze
    12.9k
    Zato mislim da je bitno da se bar prvih nekoliko godina održe isti rezultati kao i prije ako ne i bolji. Odma prva puna godina i gubitak titule nikako nije dobro.Markelo

Ovo je jako bitno, prva puna sezona nove garniture je najgora nakon 2005, ruše se negativni rekordi, stvaraju se podjele. Da su sutra izbori uvjeren sam da bi DP opet pobjedio na izborima, ali samo zato jer ne bi bilo bolje alternative. Ljudi opasno sumnjaju u ove ljude, a nije prošla ni godina otkad su došli i to se trebalo izbjeći pod svaku cijenu, a ne raznim štakorima davati povoda za orgijanje nad klubom i po medijima i po nekim privatnim razgovorima koje svi vodimo. Dođe ti čovjek s namjerom da ti kaže kako ovo ne valja i da je sve prije bilo bolje i kako su ljudi koji vode klub nesposobni, a ti se doslovno nemaš za što uhvatiti jer je ova sezona puna krivih odluka i sramoćenja kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.