• Dadox
    97
    ovo kao da je pisao Zdravko u svoje vrijeme…
  • The Undertaker
    7.4k
    Univerzalna istina (a i praksa) koja vrijedi sada, vrijedila je i prije a vrijediti će i ubuduće.
  • jakov1
    484
    trenutna praksa u Dinamu je u skladu sa važećom praksom tvrtkiThe Undertaker

Ovo bi bio dobar argument kad bi ljudi govorili "vidi ovu močvaru od Dinama, sakrivaju plaće".
  • dmil
    567
    s obzirom na ideju DPa o demokraciji i transparentnosti ja sam se nadamo da ce Dinamo postavljati standarde transparentnosti drugima, a ne da standardne vučemo od apsolutno korumpiranih drzavnih tijela i udruga.

Iako iskreno ne vidim sta bi znanje Sanjinove place promjenilo u ovom trenutnom kaosu niti to trazim. Meni je veci problem o kojem sam vec pisao, a to su njegovi poslovi pothvati sa Ivanom Vrdoljakom i koliki je mozebitni utjecaj visokog kriminala na Dinamo preko Sanjina, ali naravno ne ocekujem odgovor na to, ali se bar nadam da su ljudi u klubu ozbiljno procesljali neke stvari.
  • Bumtres
    53

Daj malo mesa.
    Šta je radio s Vrdoljakom?
    Daj malo o uplivu visokog kriminala?

Anoniman si. Nemaš razloga za strah?
  • The Undertaker
    7.4k
    Koliko znam, Španović nema izvršne ovlasti u klubu pa ne znam kako bi on sam mogao ''krasti'' ali ako imaš neka saznanja prijavi Upravi i policiji. Što se tiče njegovo političkog angažmana, to nije stvar koja bi trebala biti u fokusu članova Dinama.
    S obzirom da je javna ličnost ne vidim problem da se piše i o tomu, pod uvjetom da je istina.
  • BluePhone67
    4.8k
    Koliko znam, Španović nema izvršne ovlasti u klubu pa ne znam kako bi on sam mogao ''krasti'' ali ako imaš neka saznanja prijavi Upravi i policiji. Što se tiče njegovo političkog angažmana, to nije stvar koja bi trebala biti u fokusu članova Dinama.
    S obzirom da je javna ličnost ne vidim problem da se piše i o tomu, pod uvjetom da je istina.
    The Undertaker

To je između ostalog i dužnost svakog člana Dinama, ukoliko ima provjerene i istinite informacije o takvim rabotama u klubu da se javi Upravi i policiji. Također , da sam Španovic tužio bi svakog koji bi pisao ovakve stvari protiv mene, a da su laži i neistine.
  • Dadox
    97
    Ma ja vjerujem da Sanjin nije lopov i prvi puta sada ovdje čujem da ga se dovodi u ovakav kontekst.On ima,koliko čujem i znam,neke druge krimene koji ljude u klubu dijeli na dvije frakcije.Navodno sve žešće.Naravno da to nema veze s rezultatima,ali i nismo na toj temi.Ajmo reći da je ušao u klub na mala vrata,ali su mu afiniteti i apetit puno veći od onog za što je doveden.Nije ga Blažičko bezveze javno prozvao radi toga,a zna čovjek jer se druži s više članova IO.
  • Bumtres
    53
    Da sam moderator bi banirao isprdke i brisao gluposti di netko kao insinuira nešto a ne želi guknut, bitno da se pod plaštom anonimnosti iz fotelje posere po osobi.
  • NitkoBitan
    24.3k
    Nije ga Blažičko bezveze javno prozvao radi toga,a zna čovjek jer se druži s više članova IO.Dadox

Blazicko, Blazicko, Mamiceva picko!!
  • mlinchica
    2.6k
    Evo, došli smo i do relevantnosti Blažička.
    Čestitke, evo mikrofon!
  • NitkoBitan
    24.3k
    Podrska ljudima u klubu, teren trenutno kaska ali stvari ce doci na svoje... uz poruku... kome ne odgovara nek si osnuje svoj klub.
  • Dadox
    97
    pička ili ne,dinamovac je koji je u dobrim odnosima s puno ljudi iz kluba. Samo je iznio stav nekoga ko se ne bi štel exponirati
  • rioda
    7.7k
    Imam prijedlog, umjesto ovakvog generalnog nabadanja i lijepljenja etiketa ljudima, bilo bi dobro da konkretno navedete što znate pa ćemo svi ostali moći prosuditi. Ovakve insinuacije ne služe ničemu osim nepotrebnog mućenja vode
  • Bumtres
    53
    Dadox puši moderatorima ispod stola.
    Nema drugog objašnjenja za puštanje ovakvih umotvorina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.