• Hercegovacnkdz
    45
    Činjenica je da je dinamo jako loš, pored ovako loše konkurencije. Igraju igrači za koje i djeca vide da nisu za prvu momčad, treneri se mjenjaju kao na traci, ako ovako nastave bit cemo uskoro poput nekad velikog kluba s juga. Nadam se da sam u krivu, Svima veliki pozdrav i najte kaj zamjeriti :)
  • NitkoBitan
    23.1k
    ako ovako nastave bit cemo uskoro poput nekad velikog kluba s jugaHercegovacnkdz

Ajde odleprsaj sa ti retorikama. Za tebe su Germanijak i komentiranje na fejsbusima a ne Zona.
  • Facke
    5.2k
    Glejte el je bila najavljena transparentnost. Onda el je bila bar neka objava na webstranice da Sanjin Spanovic vise nije na stare pozicije nego je sad direktor komunikacije?
    Nije kulike ja znam i vidim.

Si sme nervozni i na aparati. Zbog losih rezultata i igre.

Kak je moguce da se uprava ne slaze?! Kak je moguce da ima ljudi u klubu teri su protiv Manenice? Su to ti postenjakovici? Jesu na kamere mozda. Sramota na kaj nam liciju neke stvari u klubu. Da nema zajednistva. Kaj bude v letu dosle do toga da bu v klubu frcale na se strane?! Puna mi je kapa vise mazanju ociju.
  • Dadox
    74
    Na članskom danu je svako drugo pitanje bilo o Sanjinu.Postavljeno je i pitanje njegove plaće i dobili smo odgovor Manenice - poslovna tajna.Više puta je te večeri neke plaće i financiranja nazvao isto! Toliko o demokratizaciji i transparentnosti.
  • deda
    35.4k
    Transparentnost ima svoje granice. Reci ti nama koja je tvoja plaća. I reci nam svoje puno ime i prezime. I godište. I mjesto rođenja.
  • skener
    1.9k
    Tužno je da dobar dio ljudi pod demokracija i transparentnost smatra uvid u nečiju plaću.

Zašto se toliko palite na to da znate koliko tko ima na računu
  • Dadox
    74
    aha pa to nam je Zdravko davno objasnio…Statut udruge građana može dozvoljavati i objavu plaće zaposlenika.Nemoj molim te ulaziti u te sfere jer mi he to,između ostalog,struka.
  • petrinjskikokošinjac
    108

Jos nisi tecaj hrvatskog upisao a tu opet prosipas pamet o upravi. Nemas tocne informacije, promjeni si izvor.
  • deda
    35.4k
    možeDadox

I dozvoljava li to Dinamov stručnjače?
  • Orc123
    10.7k
    Tako sam si i mislio....fejs, insta, portal i sl. Komentari likova na racun Dinama se prelili i na Zonu......jedno je nezadovoljstvo a drugo je srati samo da seres jer ti od pocetka ne odgovara netko i ne gledas siru sliku vec dojdes samo da seres i da se naslađuješ....
  • deda
    35.4k
    Ljudi su očigledno zamijenili transparentnost i demokraciju za anarhiju i linč. To nećete dobiti na Zoni koliko god pokušavali. Većina vas bi nekog linčovala. Nećete.
  • Dadox
    74
    u tome i je problem da je pun rupa i da ga treba mijenjati.Za početak ugraditi Suglasnost koju bi svaki zaposlenik trebao potpisati.
  • deda
    35.4k
    Statut ima nedostataka i bit će nadograđivan, ali tvoj je problem što zazivaš nešto što je u ovom trenutnku protivno statutu i zakonu "stručnjače".
  • Dadox
    74
    ključna riječ je trenutno pa ne vidim argumente da ja to ne bi zazivao.Protivno zakonu nije jer isti predviđa isto uz potpis suglasnosti zaposlenika,laiče.
  • Hercegovacnkdz
    45

Zašto bih odlepršao, tko si ti da to meni kažes? Imam pravo na svoje mišljenje, valjda je to i bio smisao borbe s bivšom vlasti! :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.