• Dinamo-SB
    101
    Španović,Naukovic i ostali MRŠ IZ DINAMA!Dinamo-SB

Ti, koji post iznadjedan u nizu

Ček sta? Ovo poziva na nedemokratsko svrgavanje pojedinih ljudi iz Dinama? Sta sve necu cuti. Sta se u žargonu nista ne smije reci? Strava.
  • emilperska
    8.6k
    Znači vidiš na svoje oči da je zadnje dvije sezone kulminirala transfer politika zadnjih pet godinamali M

Transfer politika Perasice i Čačketa je spejšatl za ovo napravljeno u godinu dana. Toliko od mene za danas. Svetogrđe je u istu rečenicu stavljat dovođenja Ljubičića i ovaj horor na ljeto.
  • Dinamo-SB
    101
    Jbg stari, to ti je demokracija.jedan u nizu

Sve to stoji i ja sam iskazujem svoje misljenje. Al onda krece paljba cim netko slicno izusti. Miči ga, dijete,troler bla bla.
  • jedan u nizu
    11.9k

Molim te nemoj sada izigravati zrtvu jer kao imas drugacije misljenje.
    Nitko tu ne vrsi paljbu radi nekoga tko ima drugacije misljenje, nego kada ima nebulozne postove poput tvojih.
    Ako nisi spreman primiti kritike na svoje nebuloze, onda ih nemoj ni iznositi
  • Dinamo-SB
    101
    nego sa bazičnim shvaćanjem demokracije.Mathiasovi Chageri

Demokracija je volja većine i sloboda govora. Specifična situacija izbora tadasnjih je razlog sto se progledalo kroz prste mozemovcima na listi.
    Ne bi ja nikog "maknio" nego žargonskim rijecnikom(sto je ocito zabranjeno) iskazujem nezadovoljstvo mozemo ekipom u dinamu. Uostalom ovakvi protunapadi i ismijavanja puno govore o situaciji i nezadvoljstvu. Ako budu jednog dana opet izabrani sve pet,ja cu postivat tu volju, no poprlicno sam siguran da članovi nece tako lako zaokruzit listu na kojoj se nalazi ta ekipa.
  • ZrnTSCHeZ
    863
    Ne smijemo biti nojevi s glavama u pijesku.

Za sve smo krivi isključivo mi sami, nitko drugi.
    Nisu krivi mediji, nisu krivi suci, nisu krive tajne agende.

Ovo prvenstvo se, unatoč ozljedama, trebalo dobiti na autopilotu. "Slobodno" ljeto za kompletiranje i uigravanje, veliki prihodi tokom jeseni za ekipiranje.
    Nije još izgubljeno, ali je još teže izvedivo nego lani.

A nije baš da tovari imaju postotak bodova iz "prime City" sezona...

Nije baš da rečani haraju tržištem i kupuju sve kaj si zamisle da vredi...

Nego baš sve suprotno, a mi smo ti koji smo u sportskom dijelu cijelu sezonu u kaosu i lutanju.

Zato bi gubitak titule bil katastrofa...jer ak u tako komotnoj situaciji ne uspijemo, logično je da se javlja zabrinutost kak bumo ak se LP pipa zatvori i krenemo u dodatni krug štednje, posljedično i dovođenja još slabijih akvizicija te diskontne rasprodaje.
  • Dinamo-SB
    101
    Nisu nebulozni postovi. To je tvoje misljenje da su nebuloze.Nebulozno se tretira sto sam iskazo nezadovljstvo mozemo ekipom u dinamu i pri tome se secira i posebno tumači svaka riječ ne bi li se od mene napravilo klauna kako bi poanta posta bila nebitna.
  • mali M
    6.9k
    Svetogrđe je u istu rečenicu stavljat dovođenja Ljubičića i ovaj horor na ljetoemilperska

A ne ne, ne možeš reć jednog igrača. A di je Štefulj, Menalo, Bočkaj, Špikić, Hoxha, Sosa, Halilović, Mihaličenko, Drmić, Deni Jurić, Burton, Čabraja, Antiemwen.... Već je nekoliko tu dečkiju dobro reklo, ovo danas je posljedica zadnjih 5 godina.. nije ovaj transfer rok mogao sve ispraviti. Da se razumijemo i ja sam bio najveći navijač Ljubičića kojeg smo uništili, ali nije ovo FM da smo mogli izbaciti 10 igrača iz prve i kupiti 10 novih... Ovo se trebalo kroz zadnjih par godina odraditi. Marić je kolosalan promašaj ali on je zadnja kap bio u sportskoj politici, ne jedina...
  • Mathiasovi Chageri
    3.9k
    Demokracija je volja većine i sloboda govora.Dinamo-SB

Demokracija je isto tako i shvaćanje koliku odgovornost ima tvoj glas. Opravdavanje vlastitog izbora "specifičnom situacijom" nije argument koji oslobađa od odgovornosti za odluku koju si donio. Ako si već tada "progledao kroz prste," znači da si svjesno zanemario potencijalne posljedice. Ako si bio spreman previdjeti mane zbog trenutnih okolnosti, sad moraš biti spreman preuzeti odgovornost za razočaranje koje je uslijedilo.

Sloboda govora ti omogućuje da izraziš nezadovoljstvo, što činiš, ali ne i da izbjegneš odgovornost za vlastiti izbor. Jer ponavljam, demokratski si zaokružio ljude kojima si u tom trenu zanemario sve što ti sad smeta, žao mi je ali krivica je samo tvoja.
  • emilperska
    8.6k
    A ne ne, ne možeš reć jednog igrača. A di je Štefulj, Menalo, Bočkaj, Špikić, Hoxha, Sosa, Halilović, Mihaličenko, Drmić, Deni Jurić, Burton, Čabraja, Antiemwen..mali M

-Menalo je cjenovno i igrački avion za Cordobu i Mbukua.
    -Bočkaj je avion za sve lijeve bekove koje su probali izmislit nakon njega.
    -Špikić (vidi pod Menalo)
    -Drmić je donio LP. Nesto nezamislivo za sve plodove zadnja 2 prijelazna roka.
    -Attiemwen je donio kljucnu pobjedu u EL svojim golom i asistirao za prolaz protiv ekipe koja je imala igrače kao Son, Bale, Davies i koju je vodio Special one.. Bude Mbuku isto napravil?
    -Hoxha je manja steta od Mbukua i Cordobe jer igra kod vec 3 trenera ispred navedenog dvojca.

Ukrajinca i Sosu je doveo demokratski izbran bivši clan Uprave i njegov pobočnik MM.
  • Dinamo-SB
    101
    Sloboda govora ti omogućuje da izraziš nezadovoljstvo, što činiš, ali ne i da izbjegneš odgovornost za vlastiti izbor. Jer ponavljam, demokratski si zaokružio ljude kojima si u tom trenu zanemario sve što ti sad smeta, žao mi je ali krivica je samo tvoja.Mathiasovi Chageri

I sve OK. Nisam ja sebe abolirao od krivnje,samo sam rekao da je bila specificna situacija. Sto je također istina.
  • mali M
    6.9k
    dobro u pravu si :roll: .. svaki od ovih igrača je promašaj koji je doveo do nakrcavanja prosječnim igračima. Doslovno svaki. Ti dal su Beli ili Drmić tu i tamo napravili posao koji su trebali je stvarno za svaku pohvalu... Zato smo ih se svih jedva riješili jer su toliko kvalitetni. Ja ne uspoređujem da li su oni bolji od sadašnjih, jednak mi je promašaj, ja ukazujem da to nakrcavanje prosječnim ogračima traje već dulje.
    Nemoj me krivo shvatiti, pa ja bi dopeljao Pašalića i Selahija ovaj prelazni rok bez sekunde razmišljanja. Rijeka ima vremena i strpljenja nagađati sa igračima, Dinamo ne. Ako je cijena tih igrača 4mil a ne 2, onda okej.. nismo mi morali isprobavati.. to je sportska politika koju bi trebao taj sektor donjeti... Na koje žrtve i kompromise smo spremni za rezultat... A ne cmizdriti kako smo žrtve ucjena i onda dovoditi neprovjerene gluposti... Po meni su Ljubičić, Perković i Max igrači koji su zaslužili tri puta više biti u momčadi nego neki koji trenutno obitavaju ovdje... Al neću kriviti, tj imam dovoljno mozga da ne krivi nekoga tko je tu zadnjih godinu dana za grijehe zadnjih pet godina
  • Ali
    2.5k

Moraš shvatiti da ovdje ima dosta ljudi koji su ili clanovi ili podupiratelji tog istog Možemo.
    Svaki pokusaj iznosenja nezadovoljstvom njihovim radom i djelom zavrsi slicno. Izvuku se dijelovi i iz vise strana krece paljba koja zavrsava sa "izbaci", "baniraj" i slicno. Pritom moraz znati da velika vecina njihovih podupiratelja i clanova izasla sa filozovskog, pa im je sve to i struka.

Djeca iz obitelji gdje su petokraka i drug tito bili sastavni dio simbola odrastanja, "demokraciju" kao pojam koriste uvijek na isti nacin. A u dubini svojih misli "goli otok" i slicna rjesenja vide kao jedina ispravna.
    Drugi čovjek te stranke drug Korlaet objavlje prije par godina : ..."netko mora odgovarati jer su djeca slusala Thompsona u Vukovaru..."

Moraš shvatiti da su se sjednice Centralnog komiteta Saveza komunista Hrvatske na celu sa drugom Bakarićem tada smatrane demokratske i glasalo se... i da je bilo naivnih koji su mislili da mogu iznijeti demokratski msiljenje kako drugovi Spiljak ili Blazevic nerade dobro... i onu su zvarsili kako je opisano u "otac na sluzbenom putu"...
  • Crusades
    14.7k
    Je je, puno članova i glasača Možemo ima ovdje, zato i je bila velika buna ovdje na forumu kad se na zadnje dvije domaće utakmice pustilo "Ako ne znaš što je bilo"

Daj se odite negdje drugdje izdrkavat s tim etiketiranjem možemovaca :vomit:
  • Jaro
    9.2k
    ovi koji su tu zadnju godinu odgovaraju za tu godinu, ALI oni ne da nisu popravili niti dio stete "rokova zadnjih 5 godina" nego su jos i dodali gas i pokvarili dodatno. Danas ima puno toga vise ta popravit nego je bilo prije godinu i pol.
    Umjesto Spikica i Menala - imas skuplje ali zato jos beskorisnije Cordobu i Mbukua. Umjesto Jakirovica sa senatorima imas zlatnu jebenu loptu kojem desnog beka igra nas dokazano najbolji stoper umjesto RPGa, Ristovskog, Moharamija ili Mikica. Umjesto Brodica imas skupog , ali losijeg Kangu...
    Sljedecih 5 godina cemo slusati opravdanja na los prijelazni rok 24/25 ili se losima smatraju samo oni koje je odradila prijasnja uprava?
    70+ milja za borbu za trece mjesto? Negativan skor sa SVIMA iz top 4? Meni to govori nesposobnost (barem).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.