s budzetom većim od cijele konkurencije. — emilperska
Za drugu polovicu svibnja predlažem svima odlazak na Balaton da ne gledamo ove debile na Rivi. — emilperska
zabranjeno imati misljenje? Znaci kad je netko izabran ne smije se propitkivati jel to dobra odluka ili ne? — Dinamo-SB
Ne postoji opcija u buducnosti na kojoj se nalazi i jedan lik iz mozemo da bi dao glas — Dinamo-SB
↪emilperska znači ako osvojimo naslov 19 od 21 puta to je sramotno... Okej... Neki su očito cijepljeni od realnosti ali okej — mali M
Odjebite demokratski izabrani ljudi iz kluba! — jedan u nizu
glasalo se tada bez puno propitkovanja iz viših ciljeva. — Dinamo-SB
Da mislio sam da ih se nabije u glavu i kaze ne mozete vise na stadion i od danas više ne radite.Joj daj molim te. Ko spominje ikakve nedemokratske putove da ih se svrgne? — Dinamo-SB
Uopce mi nije bitno hocemo li biti prvaci ili ne ove godine. Španović,Naukovic i ostali MRŠ IZ DINAMA! — Dinamo-SB
Jedini sličan primjer u Europi je Sheriff vjv. Oni su prvaci valjda 17 ili 18 puta u 20 godina. — emilperska
Rezultat je trend, ideal je vječan, ne? — emilperska
ako prozoveš bilo koga tko radi d u nečasnim za to moraš imati dokaz — serbus
Meni je nečasna stranka mozemo i njihov program i stvari koje oni zagovaraju. Slijedom toga ne sviđa mi se da se takvi ljudi takvih uvjerenja motaju oko dinama i smatram da pridonose loše. Isto kao sto bi bio nezadovoljan da istaknuti hdzovci mi se motaju oko kluba. — Dinamo-SB
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.