• jedan u nizu
    11.9k
    Imamo demokraciju u klubu i zato smo se borili.Dinamo-SB

Španović,Naukovic i ostali MRŠ IZ DINAMA!Dinamo-SB

Lik bi demokraciju, ali bi izbacivao one koji su demokratski izabrani u dinamo.

legenda!
  • Enco
    79

Osobno naginjem desno da me ne oznacis kao mozemovca.
    Ovo što ti pričaš nema veze sa demokracijom.
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Je, potjerat Naukovica i dovest nekog s plavom iskaznicom jedine i najvece domoljubne stranke na planeti, krstenog od Marka Perkovica Thompsona na izvoru rijeke Cikole, mudo koje je zivilo i odraslo s rukama u dzepovima poreznih obveznika. Takav da nas povede u bolje sutra, u buducnost bez granica. Evo, sponxorira si mi jutarnju erekciju.
  • Dinamo-SB
    101
    zabranjeno imati misljenje? Znaci kad je netko izabran ne smije se propitkivati jel to dobra odluka ili ne? Objasnio sam situaciju koja je specificna tada bila. Ne postoji opcija u buducnosti na kojoj se nalazi i jedan lik iz mozemo da bi dao glas. I sta sam ja tu sad? Dijete,jadnik,troler sta?
  • mali M
    6.9k
    znači ako osvojimo naslov 19 od 21 puta to je sramotno... Okej... Neki su očito cijepljeni od realnosti ali okej.

s budzetom većim od cijele konkurencije.emilperska

Da i? Imaš klubove koji vode arapski milijarderi pa nemogu ni prismrditi naslovu. Šta nam znači silni budžet ako nismo doveli adekvatne igrače?

Za drugu polovicu svibnja predlažem svima odlazak na Balaton da ne gledamo ove debile na Rivi.emilperska

Neznam što bi me uopće potaklo da to gledam, doslovno neznam kako se u Hajduku zovu igrači neki, ovih par istaknutih panjeva znam, za ostale sam možda čuo sa Zone... Uopće me ne zanima taj sićušni iskomplesirani mrziteljski klub koji odgaja generacije novih zaluđenih malih mrzitelja i dal će si kolektivno zabit dopa u prdu od sreće, ako uopće osvoje naslov. Zašto tu neki ljudi toliko prate Hajduk, brinu kako će orgijati, promišljaju o njihovim odlukama, nikad neću shvatiti...
  • serbus
    4.6k

Ponavljam rekao sam da bi to ja napravio valjda imam i ja pravo na mišljenje. Ali sam isto samo član zone kao i ti pa nemogu.

"Kažem ja" imaš pravo na mišljenje ali ti ako prozoveš bilo koga tko radi d u nečasnim za to moraš imati dokaz. To nije mišljenje nego iznosiš optužbu.
  • jedan u nizu
    11.9k
    zabranjeno imati misljenje? Znaci kad je netko izabran ne smije se propitkivati jel to dobra odluka ili ne?Dinamo-SB

Nije zabranjeno imati misljenje, ali tvoje recenice se kose jedna sa drugom.
    Zelim demokraciju!
    Odjebite demokratski izabrani ljudi iz kluba!

Ne znam jel shvacas paradoks u svom msiljenju?

Nemam nista protiv propitkivanja, ali ti ne propitkujes jer kako i sam kazes:

Ne postoji opcija u buducnosti na kojoj se nalazi i jedan lik iz mozemo da bi dao glasDinamo-SB

Nije to nikakvo propitkivanje
  • emilperska
    8.6k
    ↪emilperska znači ako osvojimo naslov 19 od 21 puta to je sramotno... Okej... Neki su očito cijepljeni od realnosti ali okejmali M

Ti si očito cijepljen od realnosti. Nije bitno koliko arapi pumpaju love u nekog. Nego koliko veći budzet veci od konkurencije imaš.
    Mi kumulativno imamo veći budzet nego cijela liga zajedno. Tu smo negdje. A pogotovo ako bi zbrojio nas i ostala 3 konkurenta.
    Jedini sličan primjer u Europi je Sheriff vjv. Oni su prvaci valjda 17 ili 18 puta u 20 godina.
    Mi smo izabrali IO koji je izabrao Upravu koji u prvoj godini nisu prvaci s priljevom od Lige prvaka oko 40 milijuna. Sto ocekivat onda u naredne 2 3 godine kad LP vrlo vjv nece bit?

Ali bit ce sve ok. Imamo Fabija. Imamo Reviju, broj članova vidiš online svake sekunde. Narod se vratio.
    Rezultat je trend, ideal je vječan, ne?
  • Dinamo-SB
    101
    Odjebite demokratski izabrani ljudi iz kluba!jedan u nizu

Da mislio sam da ih se nabije u glavu i kaze ne mozete vise na stadion i od danas više ne radite.Joj daj molim te. Ko spominje ikakve nedemokratske putove da ih se svrgne?

Problem sto na bilo kakvu kritiku mnogi seciraju svaku riječi i stvaraju sebi razno razne filmove u glavi.
  • Mathiasovi Chageri
    3.9k
    glasalo se tada bez puno propitkovanja iz viših ciljeva.Dinamo-SB

Znači iz viših ciljeva si glasao, nisi propitkivao i sad želiš da se ti ljudi maknu? Nemate vi ljudi problem sa Dinamom, upravom, lošim rezultatima, nego sa bazičnim shvaćanjem demokracije.

Svjesno si dao povjerenje bez kritičkog razmišljanja. Sad tražiš smjene jer prebacuješ krivnju sa sebe na one kojima si dao mandat. Za iduće izbore ti savjetujem da se sjedneš, dobro razmisliš, analiziraš gdje si napravio propust prvi put, pa si možda izvučeš nekakvu pouku iz ovoga umjesto da tražiš odlaske tu i sipaš bijes. To ti je npr. puno zreliji način da se suočiš sa razočaranjem svog odabira na izborima. Jer jedini krivac si tu ti, nitko drugi.
  • jedan u nizu
    11.9k
    Da mislio sam da ih se nabije u glavu i kaze ne mozete vise na stadion i od danas više ne radite.Joj daj molim te. Ko spominje ikakve nedemokratske putove da ih se svrgne?Dinamo-SB

Ti, koji post iznad

Uopce mi nije bitno hocemo li biti prvaci ili ne ove godine. Španović,Naukovic i ostali MRŠ IZ DINAMA!Dinamo-SB
  • mali M
    6.9k
    Jedini sličan primjer u Europi je Sheriff vjv. Oni su prvaci valjda 17 ili 18 puta u 20 godina.emilperska

:lol: ne vidiš uzorak? Zašto oni nemaju 20/20? Znači vidiš na svoje oči da je zadnje dvije sezone kulminirala transfer politika zadnjih pet godina dovođenjem poluigrača koji nisu za Dinamo i da se jedva čupamo.. pa šta od jučer navijaš za Dinamo? Hračkaš po klubu i odričeš ga se jer jednom neće osvojiti titulu?

Rezultat je trend, ideal je vječan, ne?emilperska

Buraz daj se okani Hajduka ili počni navijati za njih... Ovo je smiješno...
  • Dinamo-SB
    101
    ako prozoveš bilo koga tko radi d u nečasnim za to moraš imati dokazserbus

Meni je nečasna stranka mozemo i njihov program i stvari koje oni zagovaraju. Slijedom toga ne sviđa mi se da se takvi ljudi takvih uvjerenja motaju oko dinama i smatram da pridonose loše. Isto kao sto bi bio nezadovoljan da istaknuti hdzovci mi se motaju oko kluba.
  • mali M
    6.9k
    Mole se dežurni Mostovci ili DP-ovci da se jave za posao u Dinamo
  • jedan u nizu
    11.9k
    Meni je nečasna stranka mozemo i njihov program i stvari koje oni zagovaraju. Slijedom toga ne sviđa mi se da se takvi ljudi takvih uvjerenja motaju oko dinama i smatram da pridonose loše. Isto kao sto bi bio nezadovoljan da istaknuti hdzovci mi se motaju oko kluba.Dinamo-SB

Kao prvo, politika nema veze sa Dinamom.
    Uostalom, uvjeren sam da vise ljudi u klubu ima koji glasaju za HDZ ili Most ili DP nego sto ima glasaca Mozemo.

Kao drugo, posto se tebi ne svida Mozemo (i to je apsolutno u redu) ima ljudi kojima se svida. Ako je nesto demokratski izabrano, onda ima ljudi koji su glasali za to. I to je demokracija. To sto se tebi nesto ne svida, ne znaci da se i drugima ne svida.
    I ovo ne govorim za klub, nego opcenito. Tebi se neki ljudi ne svidaju, a nekome se svidaju. Nekima se ne svidaju ljudi koji se tebi svidaju. Onaj tko ima vise simpatizera pobjeduje.
    Jbg stari, to ti je demokracija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.